6tilføjet af

Spinal Tap

Ja jeg beklager at måtte oprette et helt nyt indlæg, men jeg kunne ikke få lov at svare på Halfevils spørgsmål ang. Spinal Tap i en anden tråd (opstår fejl på siden uanset hvad jeg prøver).
Nå, men her er jeg (og logget reglementeret ind i dagens anledning) :o)
Den fulde titel på (efter min mening) historiens sjoveste rockumentary er: "This is Spinal Tap".
Jeg gik lige ind og tjekkede på cd-wow.com hvor de har den til £6.99 (gratis forsendelse), så hvis det er et beløb du vil overveje at lægge ud, så er der fuld valuta for pengene (har selv betalt MEGET mere i sin tid).
http://www2.cd-wow.com/detail_results_2.php?product_code=6567&subcat=region2
PS: På dvd'en ligger et kommentarspor hvor "bandet" selv kommenterer filmen - altså ikke som skuespillere... det er lavet som om de rent faktisk havde genforenet dette fiktive band og bedt dem kommentere deres film (som jo er halvgammel efterhånden), og det er til 5 stjerner og alle pengene værd i sig selv!
Håber Halfevil ser dette her og at andre også vil forsøge sig med Spinal Tap, eller give deres meninger til kende hvis de allerede kender filmen.
Vh
hot-lava
tilføjet af

Ahaaaa!

Ja, så opdagede jeg da hvorfor jeg ikke kunne svare på indlægget i den anden musikdebat - den var fuld fordi det var sådan en god tråd Halfevil333 havde startet!
Vh.
hot-lava
tilføjet af

Tusind tak

Hey...nu har jeg bestilt den! Det bliver alletiders, hvor var det altså pænt af dig. Glæder mig til at se den...og så kan det jo være jeg skriver en anmeldelse :o)
tilføjet af

Super!

Det glæder mig meget at høre, så nu vil jeg blive meget ked af det, hvis filmen skuffer!
Jeg glæder mig gevaldigt til at høre din anmeldelse! Der er nogle helt fantastiske sange i filmen (særligt teksterne er værd at bemærke - hi hi! eks: i sangen "Big Bottom" - der ganske rigtigt handler om nøjagtig det titlen antyder - afsluttes en strofe med "how could I leave this behind..." - det er da subtilt?! Fanastisk!), og så skal der efter min mening nogle enormt dygtige skuespillere til for at få det til at fungere - og det gør det bare!
Filmen forudsætter måske at man enten er interesseret i musik eller har en fin sans for humor - jeg har en veninde der ikke fattede en bønne af filmen, selvom jeg havde gjort mig meget umage med at forklare, at filmen gjorde grin med rockbranchen osv osv.
Rigtig god fornøjelse, det glæder mig at min entusiasme har smittet af.
Vh.
hot-lava
tilføjet af

hææææ hot-lava

Jeg har ikke det fjerneste begreb om musik, og absolut blottet for humor!:oP
Men dengang hvor vi snakkede om "This is the Spinal Tap"...det var foranlediget af at jeg skrev om en parodi på denne. Ved ikke om du var interesseret i den? Den hed "Bad News" og handlede om et band, ved det navn. Og den var totalt knaldet...skrubskør i den lavere ende...men man fanger pointen i det der med rockbands og konceptbands...og det var så egentlig det der var den dybere mening...og det aner jeg jo endnu ikke, om det også var meningen med "This Is The Spinal Tap"...det får vi jo af se...om en lille uges tid eller så ;o)
tilføjet af

Det havde jeg gættet...

Kære Halfevil333
Naturligvis har jeg for længst gennemskuet, at du hverken er interesseret i musik (sjov måde at vise det på) eller besidder nogen som helst sans for humor... ;o)
Mht "Bad News" kan jeg godt huske, at det også var den debatten handlede om, og den må jeg jo indrømme at jeg aldrig har set. Lyder godt nok syret, at nogen har lavet en parodi på en film som i sig selv er en parodi - man bliver næsten helt bange for, at nogen rent faktisk har troet, at Spinal Tap var et rigtigt heavy band! Nå, men jeg må jo se, om jeg kan finde "Bad News" ét eller andet sted, så jeg kan se om de også rammer hovedet på sømmet. I mellemtiden venter jeg spændt på at du modtager Spinal Tap, ser den og skriver din anmeldelse!
Vh.
hot-lava
tilføjet af

LOL

Jeg kan slet ikke få luft LOL LOL :oD ...tak for et meget hjertevarmt indlæg hot-lava....
Jeg venter også på "min" film...en af dagene...
Ja...det er sgu lidt bagvendt, jeg starter med at se parodien på parodien på en fjollet virkelighed...:o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.