12tilføjet af

!ADVARSEL! Virus

Jeg har modtaget en mail med en vedhæftet fil, afsendt fra en fransk adresse. Selve mailen indeholder kun en smiley, og afsenderen kalder sig for Scharlet.
Bare for et advare hvis nogen af jer får noget lignende. Åben ALDRIG en vedhæftet fil fra en i ikke kender.
tilføjet af

nemlig

åben aldrig mystisk post generalt.
tilføjet af

hovsa

var det ikke dig der brugte avg, zone, x et eller andet?
bruger du avg e-mail scanner også?
tilføjet af

Jeps

...
tilføjet af

Mere virus-info her

tilføjet af

jeps til hvad?

at du brugte avg, x, zone?
avg e-scanner?
tilføjet af

Jeg bruger også....

AVG til at scanne Emails
tilføjet af

fint

er den så effektiv? har ikke installeret den endnu.
tilføjet af

Jeg har aldrig...

.. fået virus via mail, så enten er den god, eller jeg var heldig.
Dog skal det lige nævnes at de fleste virusprogrammer IKKE kan finde den nye orm endnu, og jeg fik heller ingen melding omkring den mail jeg skriver om i hovedindlægget.
tilføjet af

godt nok

jeg skal have prøvet programmet senere, så!!!!
ha´ en god weekend.
tilføjet af

Jeg får dagligt optil 10 vira via e-mail

Men jeg bruger Norton Antivirus, den snuppe automatisk alle vedhæftede filer, hvor den konstaterer vira, og smider dem over i en papirkurv, hvor jeg så selv kan vælge at slette dem.
Vira kan være forklædt som zip filer, tekst dokumenter og billeder.
Billeder af smukke kvinder kan indeholde vira, da alle edb data og elektroniske programmer består af kombinationer af cifrene 1 og 0.
tilføjet af

Har du nogensinde....

.. prøvet på at finde kilden til disse Emails ?
Jeg fik i en periode lige så mange som dig, og blev rimelig træt af det. Så begyndte jeg at arbejde på at finde kilden. Det viste sig at min eks-kærestes PC var inficeret, og at det var den der genererede mails ud fra hendes adressekartotek. Da vi fik den renset stoppede det fuldstændigt.
tilføjet af

Ja kilderne kender jeg til, det er trojanske heste

der sniger sig ind på min og andres PCer, hvorfra de sender alle e-mail adresserne til den hacker der har skrevet programmet, de er finurlige, da man ikke selv kan se når de sender.
Jeg fik flere mail fra fornærmede, der skrev at min PC har vira, og at den sender dem herfra, jeg scannede min PC der var ingen vira, da de alle var slettet.
Jeg decifrerde så de mails jeg modtog fra dem, der troede de var fra min PC. Her opdagede jeg, at hackerne har brugt min e-mail adresse og kopieret den ind i afsender adresse feltet på de mails de sendte, men de øvrige data stemte ikke overens med mine data.
Jeg skrev tilbage til de der sendte mig påstanden om at de kom fra min PC, det var typisk virksomhedernes IT administration og gav dem disse oplysninger, så de kunne angribe hackerne egne kilder. Jeg er selv bl.a. IT systemudvikler, og er i forbindelse med alle IT systemudviklingscentre på hele kloden, derfor er jeg særlig udsat for at blive snigløbet af trojanske heste.
Jeg gør ind imellem det, når jeg søger udfordringer, så går jeg på de mørke hacker sites i Rusland, for at udfordre hackerne. Det lykkedes mig da også at afvise stort set alle angrebene, men der smutter ind imellem nogle igennem, her bruger jeg så tid på at spore dem som en øvelse, for at holde min viden ajour i hvordan hackere tænker. Det er dog ikke noget jeg kan anbefale andre at gøre, da man hurtigt kan få sin Harddisk slettet af ondsindede vira.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.