3tilføjet af

Sidste nyt fra den Amerikanske valgkamp!

Republikanerne bedyrer at russiske specialstyrker fjernede 380 tons sprængstof fra det forsvunde lager i Irak, inden krigen brød ud!! Yeah Right!!
En russisk specialstyrker kunne helt klart snige sig ind i Saddams baghave, fjerne det hele, bære det i rygsække ud af landet! Den irakiske hær var jo ikke på tæerne i afventning af et fjendtligt indgreb.
Gad vide, hvor mange mand specialstyrken bestod af? Hvis hver mand kan bære 50 kg så må de have været....7600 mand, der uset sneg sig ind og ud igen.*GH* Nå nej de kørte ind og hentede det i lastvogne via?? Hvilket land kom de ind fra??? Never mind, de fjerne 380 ton, hver lastvogn tager? 40 tons? OK de kørte altså ind med 10 kæmpe lastvogne uden at blive observeret.
Det må man lade dem, de er godt nok dygtige de russere.
Gad vide hvad der så var i de tønder som man ser de amerikanske soldater stå ved?
Det er nok affaldsspande og slet ikke tønder. Måske er det saltede sild fra østersøen???
Helt ærligt....Håber at det amerikanske folk fjerner marionetdukken Bush, med eller uden radiosender på ryggen.
tilføjet af

Fogh & Ellemann

Er stadivæk varme Bush-tilhængere, og De har jo flertallet af befolkningen med sig.
DESVÆRRE.
tilføjet af

Tirsdag vil fortalle

om det bliver Bush eller Kerry, jeg ved jo hvor min stemme falder, og det er for Kerry, og du skal ikke tro pa alt som du laser, denne gang er der sa mange mennesker som har skrevet sig op til at stemme. Vi har jo ikke glemt hvordan han ikke vandt sidste gang. Det bliver anderledes denne gang, selvom de er begyndt at snyde igen. Der er over 320,000 mistet her i Florida allered, for vi kan jo stemme tidligt denne gang, jeg selv stemmer pa Sondag.
tilføjet af

Hvad pokker mener du?

Kære Klokkefar!
Nu vrøvler du igen.
Det er sq ikke hverken Fogh eller Ellemann der skal stemme på Bush og de gør det nok heller ikke. De kan heller ikke og det er jo egentlig også det amerikanske valg uendelig ligegyldigt idet de slet ikke har stemmeret derovre.
Prøv at holde dig til sagen eller start din egen tråd ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.