3tilføjet af

mavesmerter

Jeg kontaktede lægen idag, da jeg har haft vedvarende mave/underlivssmerter siden i onsdag. I løbet af igår tiltog smerterne og jeg vågnede 2 gange i nat pga. smerter og har fået sammenlagt 4 timers søvn. anden gang jeg vågnede droppede jeg at gå i seng og da var klokken halv fem.
Jeg fik at vide jeg skulle komme ind og få stixet min urin. Lægen mente dog ikke at det var nødvendigt at stixe urinen, da smerterne er lokaliseret til underlivet, med jag, lændesmerter og smerter ved bevægelse/ når jeg ligger fladt på ryggen, hvor det så spænder i maven.
Hun udskrev ibumetin 600 mg, og mente at tiden bare skulle ses an da jeg skal have min mens på søndag. Fastholdte dog at min urin skulle stixe da jeg aldrig har oplevet menstruationssmerter i den grad og slet ikke så længe. det gik hun efter noget tid med til. Urinen blev straks sendt, til dyrkning da der blev påvist både protein, blod og bakterier.
Fik at vide det højst sandsynligt er en blærebetændelse, men må vente til tirsdag med at få svar og komme i en evt. behandling.
Spørgsmålet: jeg har aldrig haft blærebetændelse. jeg ved at de typiske tegn er hyppig vandladning, svie og ildelugtende urin. Jeg har bare ikke nogle af delene.
Endvidere aner jeg ikke om det er normalt at en blærebetændelse gør så ondt og spænder i hele maven?
Smerterne startede midt i underlivet og er begyndt at bevæge sig ud af med siden. dybe vejrtrækninger kan også mærkes i maven
så er der en venlig sjæl der kan give mig lidt info? :)
tilføjet af

Jeg tror engang..

Jeg har haft noget der minder om det samme..
Mit endte bare med en forkølelse i livmoren.. : /
Held og lykke med det :)
tilføjet af

Alt fra...

Underlivsbetændelse til graviditet uden for livmoderen.....til blærebetændelse. Jeg har haft alle tre og symptomerne var nogenlunde de samme. Hvis du evt. kan være gravid, så må du sørge for at få det påvist hurtigt. En graviditet uden for livmoderen kan hurtigt blive livstruende for dig.
tilføjet af

Alt fra...

skriv til mig hvis i har smerte jeg har et produkt der virker imod dette.
teamoliegrossisten@gmail.com
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.