7tilføjet af

Proteinpulver

Hvis man køber proteinpulver, hvor tit bør man så tage det ?
tilføjet af

Du behøver....

Er din kost varieret, behøver du ikke proteinpulver. Dog er det et udmærket supplement til efter træningen, når du har nedbrudt musklerne og skal bruge protein til at opbygge dem igen. Det er hurtigt og let og erstatter at du ikke skal hjem og stege en bøf for at få de proteiner du mangler efter afsluttet træning.
tilføjet af

Pasta

Okay, men ville de svare til, at når jeg har trænet, går jeg hjem er spiser groft pasta ?
tilføjet af

protein, kulhydrater og fedt..

Pasta indeholder mere kuhlydrat end protein, så du skal nok have et protein-supplement for at få hvad du skal bruge. Med mindre du smider kylling eller oksekød over pastaen.
er dit mål som "Future Superman" at blive muskuløs eller at tabe dig? Kosten betyder meget, og specielt hvad du skal spise, kommer an på dine mål.
tilføjet af

Muskuløs

Muskuløs
tilføjet af

Haha

8754 du aner jo ikke en skid mand haha. Din kost alene kan slet ikke gøre det! Og spise paste når man har trænet? Du må være sindsyg. Superman, du skal have 2 gram protein pr kilo du vejer. Ellers får du ikke protein nok og kan ikke tage muskler på
tilføjet af

"less is more"

Det kommer meget an på hvilken kvalitet proteinet har. Min filosofi er "less is more" dvs. hvis proteinet er af høj kvalitet så har du brug for mindre, da du optager mere end ved alm. protein pulver. Før brugte jeg maxim og designer whey og brugte optil 5 portioner om dagen uden de store synlige resultater. I dag bruger jeg Johnny Reb protein hvor jeg kun tager 1-2 portioner om dagen og er begyndt at se resultater.
tilføjet af

GUIDE til Proteinpulver:

Hej,
Se denne komplette Guide til Proteinpulver: http://fitness-blog.dk/proteinpulver-100/
God fornøjelse med din træning med proteinpulver!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.