6tilføjet af

Danmarks Radio

http://ekstrabladet.dk/visArtikel.iasp?pageID=266025
Konkurenterne til Danmarks radio, vil have fjernet alt hvad der minder om underholdning fra sendefladerne, og vil i stedet have DR til kun at koncentrere sig om public service.
Skulle de ikke i første omgang vende blikket mod sig selv, og kikke på kvaliteten af egne udsendelser ?.
TV-danmark og TV3 sender i en meget stor %del udenlandske serier og tv-film af tvivlsom kvalitet, og alt splittet ad med fordummende reklameblokke.
På radiosiden har vi lokalradioerne, The Voice, Sky Radio, Radio 2 etc etc. De ligner alle hinanden til forveksling. Pladderpophit på pladderpophit.
Jeg mener at DR har et bredt udvalg af udsendelser, med et indhold der henvender sig til alle dele af befolkningen. Der er noget for enhver smag. Uden DR som en konkurent til alle de reklamefinancierede stationer, ville bare få kvaliteten til at dale yderligere. De komercielle stationer har KUN til hensigt at skrabe penge ind til bagmændende, hvorimod DR´s baggrund er at skabe oplysning og underholdniong af bedst mulig kvalitet.
Så, betal licens med glæde, og gør DR´s muligheder optimale. Forstår du meningen, eller skal jeg stave det for dig ?
http://www.dr.dk/licens/undskyldninger/
tilføjet af

hallo

Du ved sikker osse meget om driften af DR der bliver scoret en hel del til venner og bekendte på produktions omkostningerne tro ikke DR er en hellig ko og fjernsyn for folket har de aldrig selv lavet,det er lavet uden for DR af bl.a Nordisk Film
Og iøvrigt er det et familie fortagende af rang.
tilføjet af

Film m.m.

Film m.m. er gentagelser på gentagelse,Fejlen ved DR er at alt for mange sidder og klør sig et vist sted.Og nu er der jo beviser for at det er den rene amatør butik.Jeg forstår godt at,de fleste politiske partier vil beholde DR i nuværende form for så kan de komme til orde når de vil,Og det vil jeg kalde at pleje sær interesser vi andre bliver kun hørt når de opstiller,og kommer med alle deres tåbelige love som de ikke engang kende efekten af gud fader bevar mig vel.Luk det lort, eller lav det om til en forretning der kan give over skud.
tilføjet af

Umiddelbart vil jeg tro....

.. at jeg ved lige så meget som dig. En kildeangivelse til din viden ville være på plads.
tilføjet af

Et spørgsmål trænger sig på...

Er du i det hele taget en af dem der betaler licens ?. Hvis ikke kan du end ikke tillade dig at TÆNKE på den måde.
tilføjet af

hmm.......!!!

Jeg er sikker på du har en mening om Venstres politik.. eller en kommentar til SF´s seneste forslag,ik??? Jamen er du medlem af disse partier?? Betaler du til dem?? Nej?? jamen skal du så osse bare holde din mening for dig selv om disse partier og deres synspunkter?? Nej vel??? Uanset om man betaler licens eller ej, har man ret til at give udtryk for sine holdninger og meninger!!! Og min mening om DR er stadig, de ikke forstår at lave kvalitets tv ! Der kunne de nok lærer en del af TV2, selv om deres kvalitet osse er dalet en smule! Dog skal de have ros for deres nyhedsudsendelse og deres vejrudsigter, det er spræl levende tv hvor i mod DR´s er drøn kedlig.. de kunne næsten lige så godt sende 30 min rulletekster i stedet for TV avisen! Og jeg kan da slet ikke se hvorfor der skal sidde politikere i bestyrrelsen for DR..... I min filosofi skal en tvstation og radio station værer politisk og holdningsmæssigt neutral, de skal give stof til efter tanke, ikke servere den færdige løsning og med politikere i bestyrelsen er det tæt på jeg vil kalde dem inhabile!
Tag dog nogle "professionelle" folk fra erhvervs livet og lad dem styrer biksen, så skal der nok ske sjove ting og sager i den nye, 300 millioner dyrer end forventet, TV byen !
tilføjet af

Jeg kan af gode grunde...

Men jeg kan oplyse dig om at bl.a oplysninger til borgerne OBS har jeg selv være tilstede ved produktionerne af nogle af dem,og der er givet gaver ?.Til deltagerne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.