2tilføjet af

Udspilet mave

Hej,
Jeg har til tider en ret "hævet" mave - det skifter så meget, at jeg nogle dage kan passe mit tøj, mens jeg på andre dage simpelthen ikke kan passe det, fordi min mave er for udspilet. Jeg ved ikke om det er forstoppelse (det føles ikke sådan). Bøvsning og anden gas-udledning fungerer normalt, så der ligger problemet ikke.
Jeg er ikke overvægtig, og når jeg har en god mave-dag, er maven helt flad. Jeg har haft det hele livet, dog er det blevet værre med alderen (jeg er i starten af 30erne), og andre i min familie har tilsvarende problemer.
Jeg mistænker kosten hovedsagligt - men har i nogle gode råd til hvordan jeg kan undgå dette problem? Jeg kunne forestille mig at skære i mejeriprodukter og rødt kød - men er der andet?
Jeg tager hver dag fiskeolie og magnesium for at afhjælpe problemet, men er ikke sikker på det har den store effekt.
Tak!
ps) Jeg motionerer hver dag (styrketræning), drikker masser af vand og har ingen problemer udover det kosmetiske i at have en udspilet mave. :)
tilføjet af

Spiser du

Meget lyst brød, og hvede sager???? I så fald så prøv at stop det for en periode, og se om det ikke hjælper...
tilføjet af

uha..

jeg har faktisk samme problem som dig.. og kan sgu heller ikk forstå hvorfor min mave bliver sådan.. da jeg rent faktisk ikke har problemer med forstoppelse eller noget...

Jeg ville også meget gerne se hvad andre har at sige til det 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.