2tilføjet af

Flot af Brassiliens landshold

Der er VM i hunbold i Brassilien lige nu og udover at Danske damer klarer sig fremragende, så klarer de brassilianske kvinder sig ekstravagant. De har foreløbigt vundet deres pulie foran erfarne hunboldnationer som Frankrig og Rumænien, ja de har vundet alle deres kampe hidtil.
Og brassilianernes træner? Ja han er vaskeægte dansker. Nemlig den totalt ukendte Morten Soubak. Hvem havde lige hørt om ham?
Så det går faktisk dobbeltgodt for Danmark i Brassilien lige nu 🙂
Danmark er verdens bedste håndboldnation.
tilføjet af

ik iården mæ hængpatt

hunbåld er sgu maj sjåv men det godtnog IK IÅRDEN når de løb og ha hængpatter de bar så ulæk at se på. jaj syns de få vriddet pat om på ryg og tape fast fårdi så blive det majet bedr at se. men små fast pat er lækker. men andend dag så ud som en har skidt i buks. måske det fårdi de spis kætjarp fra netto som gi ont i mav og så fyrer man tynski ud af røvhul hel dag. marsipan fra fakta smagt af HUNDLÅRD. så vigtig med ornelig kost når man elsk at træn hård som mig. jeg spil ik hunbåld men kig det kun
tilføjet af

Man kan godt 'høre', du ikke selv dyrker hunbold

Jeg har selv 'dyrket' flere hunboldpiger, de har baller af stål og struttende bryster af ren naturmateriale. Nok lidt bedre kvalitet end det, du støver op nede fra varmestuen henne på hjørnet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.