4tilføjet af

tyson

hej.. hvor i byen kbh kan man se tyson kampen idag....
tilføjet af

Viasat sport 2+3

Hejsa
du behøver ikke at søge med lys og lygte, bare find en som har Viasat Guld med Sport 2+3. Der vises kampen med start kl 00:00 og kampstart kl 04:00
God fornøjelse, jeg skal også se den kamp
Mvh Speedy
tilføjet af

DSU

Jeg har fulgt Tyson fra hans første kamp. Denne gang var jeg så heldig at skulle passe min niece, så min bror ku komme ud og se kampen hos venner, så jeg gik glip af den.. Nogen der så kampen, og vil fortælle om den? Jeg er viiildt spændt på at høre.........
tilføjet af

Iler med at fortælle....

Hej der, din stakkel ;o)
Det var nok en af de mere mærkværdige kampe jeg husker at have set.
Kampen starter med en Tyson som laver nogle vilde sving, af den slags der ville vælte de fleste omkuld, men den store irer tog dem som de kom.
1-2-3 og 4 omgang lignede hinanden. Jeg så en smule ændring i 5. omgang hvor McBride kom mere med i den. Tyson klemte på et tidspunkt McBrides arm fast under sin og pressede den ind mellem dem. Han var med andre ord tæt på at brække armen på ireren. Jeg har altid formodet at Tyson er et grænsepsykotisk tilfælde, men herfra og resten af kampen gjorde denne tro til viden.
I 6. omgang gik det helt galt. Tyson nikkede ireren en skalle så blodet løb fra dennes venstre øje. Tyson gik herefter kun efter det øje, men McBride fik nogle gode hook ind. Mod slutningen af kampen fik ireren sat nogle gode jabs ind fulgt op af nogle leverhooks.
Afslutningen af den omgang var grotesk. Det så ud som en af de mange episoder hvor de holdt på hinanden, men det så ud som om ireren pressede Tyson oppefra og nedefter så Tyson landede på bukesbagen. Jeg så intet stød som kunne forårsage at Tyson skulle gå i gulvet. Det sjove var at han kun modvilligt rejste sig. Som om han VAR ramt.
Hans hjørne meddelte så ringdommeren at han gav op. Mike Tyson er færdig som bokser, han er en slukket mand - det nærer jeg ingen tvivl om. Specielt ikke efter at have set genudsendelsen idag.
Hvad fik ham til at miste modet SÅ åbenlyst? Men når man så læser at Mike Tyson fik 5 mio dollars for den kamp, uanset om han vandt eller tabte, så giver den kamp måske en smule mening.
Ireren McBride fik i den sammenhæng 150.000 dollar for den forestilling.
Mvh Sæbeøjet
tilføjet af

Det lyder som

Aftalt spil næsten.
Så var det nok godt jeg ik så den. Og sikke mange fans (inkl mig selv) der er må være skuffede nu..
Havde ik forudset at han bare ville gi op, eller aftale spillet på forhånd, eller hvordan det nu forholder sig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.