2tilføjet af

Dårlige kys - gode råd?

Min kæreste og jeg (25 og 24) har været sammen i 3 måneder og vi er rigtig glade for hinanden. Der er dog lidt malurt i bægeret - jeg synes min kæreste kysser rigtig skidt. Jeg har aldrig tungekysset med ham og han slapper slet ikke af når vi kysser. Det er tante-agtigt, hårdt og staccatoagtigt.
Jeg er vild med ham på alle andre måder, men savner at blive kysset "rigtigt" med følelse. Jeg har prøvet at hinte det og give udtryk for min glæde når kyssene har været mere afslappede, men det hjælper ikke. Og indimellem taber jeg næsten helt lysten til at kysse ham.
Jeg er meget bange for at såre ham og har meget, meget svært ved at sige det direkte til ham. Vi er jo også to om sagen, men jeg har vitterligt prøvet at "udvikle" kysset, men må erkende jeg ikke kan.
Er der nogle der har et godt råd ?
tilføjet af

Ja...

Sig det direkte! Det kan godt være du sårer ham, men du sårer ham nok mere hvis du ikke vil kysse med ham uden grund. Og så forklar ham fra bunden hvordan han skal gøre, og giv ham ROS hver gang han gør det bare lidt bedre.. Ros og konstruktiv kritik!!!
VIGTIGT!!!
Husk det kommer an på hvordan du præsenterer det for ham! Sig ikke "du er for dårlig til at kysse!", men "skal jeg lære dig at kysse så du gør mig blød i knæene?"
Der er ikke andet for end at snakke om det og øve sig...
Jeg tror på alle kan lære at kysse... Så bare kys løs!
tilføjet af

Gi ham en kiks eller en vingummi

,hver gang han har kysset rigtig. Det er vigtigt, at der vanker en belønning hver gang.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.