2tilføjet af

svige ved brug af deodorant.

hej med dig.
jeg er en fyr der er ved at komme i puberteten.
jeg har prøvet mange forskellige deo-sticks, men alle de forskellige resultere i at det sviger i mine armhuler efter brug, i op til ca. 20 min efter.
hvad kan dette betyde?
kh. mig
tilføjet af

Du kan...

Det kan være, du er overfølsom over for parfume eller alkohol (det alkohol, der er i deodoranter...)... Nu ved jeg jo ikke, hvorfor en slags deodoranter du har prøvet, men du kan evt. prøve en af dem uden parfume/alkohol...eller bare en mild deodorant (de virker lige godt, men påvirker ikke din hud så meget). Jeg bruger selv sanex eller palmolive. Du kan også få en god en på apoteket...
Du kan evt. bede om hjælp på apoteket eller i Matas. Håber, du blev lidt klogere :-D God søndag herfra...og held og lykke med at finde den rigtige deo!
tilføjet af

Allergi

Det kunne være allergi over for nogen af de stoffer der er i deodoranter.
Prøv eventuelt nogen med krystal i stedet.
Eksempelvis denne her, som også fåes som almindelig roll on deo.
http://menscare.dk/advanced_search_result.php?manufacturers_id=95&ref=24&gclid=CLDGhrKr-JoCFRWA3godKx4udQ
Den fåes i de fleste matas og sikker togså på apoteket og i helsebutikker.
Men den er ved at være så populær at supermarkeder også begynder at have den type deodoranter. Men tag íkke fejl af den og så de typer som de "normale" deodoranter-producenter begynder at lave. Der har navne der ligner. For de har sikkert også den kemi i som du ikke kan tåle.
Gå efter ren krystaldoe som do2. Held og lykke 😉
Hvis det stadig er et problem så bør du gå til læge og få en henvisning til en hudlæge eler en der ved noget om allergi.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.