7tilføjet af

Hej allesammen

jeg ville bare gerne spørge om nogen af jer har prøvet at få hvidet jeres tænder,og:
1,hvilken måde er mest skånsom
2,virker bagepulver el.er det et alternativ man selv kan prøve
3,har bestilt Rapid White Brush-On fra Tv-shop er den skadelig,hvad kan jeg forvente?
4,er der nogen effektfuld Whitning-tandpasta?
O.K,ellers må jeg lige indskyde at jeg ALDRIG har røget,drikker sjælendt kaffe men det må delvis være teens skyld,men har haft problemet allerede fra 8 års alderen-tygger meget tyggegummi hver dag(men det virker ikke på de tænder)
tilføjet af

DU NIMRA!

mel næste gang*sm*økologisk mel eller kartoffelmel?????
Hygge
tilføjet af

Emaljen

Det er ikke alle der er så heldige at have KRIDHVIDE tænder, så måske er det ikke teen´s skyld, - din emalje er vel som den skal være, selvom du ikke lyder helt tilfreds.
Du skal passe på med ikke gøre for meget for at få hvidere tænder, det kan skade så meget at du får problemer senere i livet..slidmærker mm.
Men det er jo op til dig selv.
Vh.marianne
tilføjet af

præcis

Det er faktisk bemærkelsesværdigt hvor forskellig farve naturlig emalje kan have! Det kan være lige fra kridhvid, over lidt brunligere til direkte sort, der findes utrolig mange forskellige nuancer.
Jeg synes det ville være bedst af dig at acceptere dig selv som du er, det er på ingen måde anbefalelsesværdigt at få hvidtet sine tænder, da det rent faktisk går ud over tænderne. Men ok, min far har fortalt mig, at der de seneste 7-8 år er sket en eksplosion i efterspørgslen af at få hvidtet sine tænder og at det næsten udelukkende er yngre piger mellem 15 og 20, der efterlyser det.
Hvor dælen er det vores samfund er på vej hen? Ja, jeg spørger bare....
tilføjet af

Mange tak:)

for svarene!
Ja,min grund er at jeg som barn i skolen,blev spurgt om jeg røg pga.farven på mine tænder...Kan ikke fordrage rygning og det var bidt sig fast og gjort min ked af det side,tandlægen plejer at bemærke det,ebn sød tandlæge ville gøre mig glad og sagde at de nok var stærke tilgengæld!Men smiler altid med åben mund,griner gør jeg sjælendt ik pga.tænderne har bare en syg form for humor...der skal meget til før jeg ler!
Ved at det tandblegning er det rene syrebad for tænderne,håbede bare der var en nem vej,men måske engang i fremtiden??????
Men Tak igen
Hilsen Nimra
tilføjet af

FEJL

mente jo ikke"åben mund" men lukket:(
tilføjet af

Er du "mundånder"?

Der kan være mange forskellige grunde til at tænderne opleves som, eller reelt er misfarvede. En af de mange mulige grunde gav du mig lige stikordet til:
Hvis man fortrinsvis trækker vejret gennem munden og ikke gennem næsen, f.eks. pga. trange næseluftveje, så bliver man meget tør i munden, især på fortænderne. Så kan man have større tendens til at få misfarvede belægninger på sine tænder. I så tilfælde skal der nok ikke en blegning, men hyppige tandrensninger til. En behandling rettet mod selve årsagen af problemet, nemlig de trange næseluftveje, bør så drøftes med en øre-næse-halslæge.
Under alle omstændigheder bør man få afklaret, hvad årsagen til tændernes misfarvning er, før man vælger behandlingsmetoden. Har du spurgt din tandlæge?
Hun eller han har den store fordel i forhold til os andre, at hun/han har set dine tænder, din mundhule, dit spytflow, din ansigtsprofil og alt det andet, som kan afsløre årsagen til dine misfarvede tænder. Din tandlæge kan ved at stille dig spørgsmål om dine kostvaner og andre aspekter af din livsstil yderligere spore sig ind på problemets årsag (hvis der er tale om et reelt problem).
Hvis din tandlæge ikke kan give dig en forklaring, kan hun/han måske henvise dig til en specialist.
tilføjet af

der er en pige

komiker journalist der skriver på Urbans bagside af og til, kender du hende? Hun skrev et emne om at hun fik bleget sine tænder, og det der slog mig mest var at hun skrev om at hendes tænder blev så overdrevet hvide at hun ikke helt selv vidste om hun synes det virkede naturligt, sagt med mine egne ord.
Det kan man jo også ta i betragtning, udover at det er jo nogle ret skrappe midler man bruger til sådan noget, men jeg håber da du finder en skånsom metode, selv om jeg ikke tror på at den eksisterer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.