11tilføjet af

college

Jeg tog men mine forældres velsignelse til USA for at gå på college og kom til Austin, hvor jeg skulle gå på college.
Tiden gik og jeg syntes det var lidt kedeligt, men jeg fik da 2 gode drengevenner Jack og Anthony, som begge spillede football og ikke så helt værst ud. Derudover fik jeg også nogle søde veninder.
en dag da Jack holdt ude på p-pladsen og jeg kom forbi spurgte Anthony om jeg ikke ville have et ride home.
De kunne bare smide min cykel op bagpå.
Det var en varm dag og de spurgte om jeg ikke ville med ud og bade...tjo hvorfor ikke svarede jeg...
Først da jeg skulle til at finde mit badetøj kunne jeg huske at jeg kun havde en pink bikini med med g-streng...
hmmm skulle jeg tage den på og tage med ?
nå men det ville jo også være dejlig med en kold dukkert og de var jo mine venner...
vi kom der ud og de kendte en græsplæne mellem nogle træer hvor der ikke var et øje at se...lidt mistænktsomt fløj det igennem min hjerne..nå pyt..de er jo kun venner.
Havde deres barmuda badeshorts på, og lidt betænksom afførte jeg mig min nederdel og min t-shirt...woohaa..kom det optimistisk fra Jack og Anthony smilede
De havde begge en flot overkrop, men jeg måtte lige tænke på noget andet for vi var jo kun venner, men gud hvor ville mange af mine amerikanske veninder misunde mig dette øjeblik.
jeg fandt mit håndklæde og lagde mig ned, mens de kastede lidt med en amerikansk football.
med lukkede øjne, lå jeg og slumrede lidt, da jeg pludselig fik en spand vand i hovedet og de to slyngler stod og skraldgrinte.
Nu var det vist min tur til at gøre gengæld tænkte jeg og sprang op og fik fat i spanden, og så efter dem, mens de skraldgrinede.
jeg tog forfølgelsen op af Anthony og han løb ind mellem nogle træer og bedst som han løb fik en gren fat i hans badeshorts og riiiv kom der en stor flænge foran, så han var nød til at holde sig foran, for ellers ville det være muligt at se noget, som han mente var privat.
tårerne trillede ned af mine kinder og jeg kunne næsten ikke samle mig, om at kaste vandet på ham.
Jack kom luskende og da han fandt ud af hvad der var sket skreg han også af grin.
tilføjet af

fortsættelse

Anthony satte pludselig i løb og hurtigt efter en lille kamp fik han trukket bukserne ned på Jack og der jeg så med udsyn til hvad han havde mellem benene.
Jack lod som ingenting og fortsatte hans kamp med Anthony indtil det lykkes ham at flå bukserne endnu mere i stykker så der heller ikek var noget der blev skjult mere der.
Jeg havde stået og grint af dem, da de vendte sig om mod mig, den ene uden bukser på og den anden med et par bukser der så godt som ingenting skjulte.
Let´s take her sagde de næsten i kor og så var det ellers bare med at komme derudaf for mig. jeg troede ikke de ville trække mine trusser ned, men nu var jeg ikke så sikker mere.
Jack var hurtigst og indhentede mig og jeg kunne se at han ikke var upåvirket han holdt mine arme og Anthony forsøgte at trække mine trusser ned stående, men det kunne han ikke så jeg blev lagt ned på ryggen, og Anthony satte sig på mine ben og trak så mine trusser ned til mine knæ.
Nu var det min tur til at blive flov og Deres tur til at muntre sig med at jeg nu blottede mit køn der lige var blevet barberet.
tilføjet af

fortsættelsen 2

Jack sidder og holder mine arme op over mit hoved og slipper mig da Anthony har trukket mine trusser helt af.
jeg rejser mig op og kan se at der er noget der stritter på Jack og at der også foregår noget i Anthonys iturevne bukser.
Egentlig havde jeg lyst til at give slip og sætte mig på hug tage jack i munden, men det blev kun ved tanken og vi tog hjem bagefter.
tilføjet af

øv..

hvorfor gjorde du det ikke..? ville da gerne have hørt mere.. ;)
tilføjet af

ja...øv øv øv

Sad lige og blev helt våd i trussen...;)
tilføjet af

årh, hvaad..

skal der ikke mere til at gøre jer tøser våde i trussen? jeg har selv en ret livlig fantasi (generelt, altså).. måske man skulle bruge den på at skrive en lille historie..? ;)
tilføjet af

Ja tak...;)

Nej, det skal der ikke;)*SF*! Fortæl fortæl...venter spændt...
tilføjet af

1001 oplevelse

Ja hvis det kan give glæde og våd truss skal jeg da også gerne gengive et par af de vildeste oplevelser jeg har haft
tilføjet af

Venter...;)

Venter spændt på dine historier...;)
tilføjet af

ganske kort

F.eks. min debut da Jette som var en rigtig sød pige på 21 inviterede mig hjem for at kigge på en løs skabslåge i hendes soveværelse
tilføjet af

;)*SF*

Ja tak... skriv skriv...;)
tilføjet af

Mums...

Uhhh haaa;)! Lækkert...mere, tak*S*
Hilsen Q19
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.