3tilføjet af

Zeniths fortjente guld

Ja-da!
Applaus til de brave russere fra Sankt Petersborg, de VAR de bedste i UEFA-cup'en. Ikke kun i finalen men også de stærkeste i turneringen. Os, der har fulgt resultatlisterne i Rusland de senere år, er ikke overrasket. Bare ærgerligt, det er så lidt, der bliver vist fra den russiske liga på TV. For den russiske liga er nok en af de mest undervurderede - hvis ikke dén mest undervurderede liga i Europa!
TILLYKKE Zenith Sankt Petersborg!
/Fodboldnørden
tilføjet af

Du har ikke fulgt med i år

...ikke i den russiske liga, ihvertfald 😃 Pt. ligger Zenit på en 14. plads i den russiske liga, kun lige akkurat over nedrykningsstregen.
UEFA-trofæet er nok deres redningsplanke for denne sæson. Men ok, hvilken en...🙂
Men ok, man kan også vende den om, og argumentere med, at der er 13 andre russiske hold, der kunne have vundet UEFA-pokalen 😉 Så jow, den russiske liga er måske lidt undervurderet 😃
Fodboldhilsener fra
Randers FREJA Fan
tilføjet af

Ro på

Den russiske Premier liga 2008 er altså kun 6 kampe gammel! De spiller som man spillede i Danmark engang - altså hvor sæsonen løb fra forår til efterår og ikke som nu, hvor Superligaen løber efterår/forår.
Zeniths slutplacering i ligaen de sidste 5 år:
2007: 1 (guld)
2006: 4
2005: 6
2004: 3
2003: 2
Synes det taler for sig selv :-)
/Fodboldnørden
tilføjet af

I det hele taget..

.. Så syntes jeg der er en del Ligaer der undervurderes, her snakker jeg for eksempel om den Græske liga som har i hvert fald 3 store hold i Olympiakos, Pannilitinaikos og AEK Athen som stort set spiller med i europa hvert år, derudover syntes jeg da også at den Polske liga er lidt low-ranged, den er nok et halvt niveau højere end den danske, i hvert fald når jeg har set kampe fra eksempelvis Wizla Krakow og Legia Warsaw..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.