4tilføjet af

AFRIKA

Hvordan kan vi tillade så mange børn og voksne at dø af sult i den 3. verden?
tilføjet af

Fordi

i danmark er der fri abort og der er nogle der kan finde ud af og udvikle ting og sager til gavn for dk.. Men klare det ikke er fair der en folk der dør i tusindvis mens vi sidder og æder og drikker. Men faktisk har vi støttet og støttet og hjulpet med diverse skole, mad, vand og andre ting men det er som om at de ikke vil.
Jeg har rejst meget i afrika og har set hvordan en afrikaner arbejder og undskyld men en dansker er der godt nok noget mere gang i og der er faktisk folk der kan tænke en tanke selv og derved få noget fra hånden. OG JEG ER IKKE RACIST... Er bare min mening.
tilføjet af

Ikke DK problem.

Sult og nød findes snart sagt i hele verden.
Dk kan ikke,og skal ikke hjælpe hele klodens befolkning.Dk har vist rigeligt i at pumpe kroner i disse fub flygtnine,for de skal jo have det åh så godt her i landet.Hvor ville det være dejligt hvis vi kunne slippe af med disse uønskede elementer der bomber landet med deres koranpis.
tilføjet af

mange nok

Det kan vi heller ikke.
Men "vi" er desvære ikke mange nok.
tilføjet af

Overbefolkning!

Det skyldes overbefolkning. Der er ikke plads og mad til alle.
Folk der lever i sult og nød, burde få færre børn, men i Afrika er det lige modsat, der er det normalt med 5-10 børn pr. kvinde (derfor overbefolkningen). Mærkelig holdning at have at sætte børn i verden til sult og elendighed!
Jo mere hjælp vi sender til Afrika, jo flere overlever, som får børn... som medføre endnu flere sultende - det er skruen uden ende.
Vi bør lade være at hjælpe, sådan at naturen kan regulere og skabe balance.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.