2tilføjet af

Tror i Danmark vinder i dag?

VM-værtsnationen Sydafrika er sidste testmodstander for det danske landshold, inden det går løs ved VM. Derfor er det et toptrimmet mandskab, Morten Olsen sender på banen, og en sejr til Agger, Christian Poulsen og co. vil da også være det perfekte afsæt til VM-åbningen mod Hollands verdensstjerner.
Sydafrika skriger dog på VM-succes på hjemmebane, og der er ingen tvivl om, at de også vil gøre alt for at få en sejr i deres sidste test. Sydafrikanerne var senest med ved VM i 2002, hvor det blev til en sejr og exit efter gruppespillet. Sådan gik det også i 1998, hvor Danmark og Sydafrika spillede 1-1 i en kamp, der er gået over i historiebøgerne - ikke for spillet, men for en dommer ved navn John Toro Rendon. Det var ham, der gav tre røde og syv gule kort i en kamp, der aldrig var hårdt spillet.
Hvis nu det er at Danmark taber, mon Morten Olsen så giver publikum med de mange truthorn årsagen 🙂
tilføjet af

Ikke kun Morten O er utilfreds med kampbolden

Hej Lagermann*
Nej, jeg tror ikke at Danmark vinder den kamp. Sydafrikanernes hjemmebane fordel vil gøre udslaget. Og så den evindelige larm fra de horn. De truthorn der blev brugt i den turnering der blev spillet dernede sidste år ved denne tid, var ved at drive alle lande undtagen Sydafrika selv, til vanvid.
Mht bolden, er det ikke kun Morten Olsen der har kritik til overs for den. Næsten alle, og ikke mindst målmændene, siger at den er noget nær en katastrofe. Adidas har brugt 4-5 år på at udvikle den, og det resultat er helt til rotterne. Den er for let, hvorfor den ryger for langt. Den er "helt rund", uden syninger, og belagt med et lag udenpå læderet.
Men, hvorom alting er, så god kamp i eftermiddag 14:00
Mvh Lagermann
PS: og få dig så lige et nick der ikke ligner mit helt så meget? Eller ønsker du at vi skal mene at du er komplet inkompetent til at finde på sådan et?😃
tilføjet af

Se TV2Sport!

Jeg overvejer stærkt at se på Tv2sport fra kl. 14.00, når de viser kamp fra 3F-ligaen, kampen mmelem OB og Fortuna Hjørring.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.