4tilføjet af

Forelsket i en pige

Hejsa :)
Jeg er en 17årig pige som i et par år har vidst at jeg er biseksuel. Jeg er dog mere kræsen med piger end med fyre, for hos dem skal der noget helt specielt til før jeg bliver tiltrukket af dem. Nu er det så sket, at jeg til træning har fundet en pige som virkelig er sød. Jeg føler mig forelsket i hende, men jeg vil gerne finde ud af, om hun er til piger eller om det slet ikke kan lade sig gøre at være mere end venner.
Jeg kan ikke rigtig lide at spørge direkte om hun er til piger, men hvordan finder jeg så ud af det? Iiih, jeg er virkelig forelsket :)
Kram
tilføjet af

øhh..

...der kunne jeg godt lige have brugt et seriøst svar. Jeg kender pigen så lidt: Vi går til motionsboksning sammen, hvor vi har lavet 2-og-2 sammen et par gange. Jeg har snakket med hende ang. at vi går på samme skole. Og det er faktisk dét.
Hun er ikke en veninde jeg kan tage med hjem, og jeg vil jo gerne på en diskret måde finde ud af, om hun evt. er til piger.
tilføjet af

Nå?

Var det virkelig det bedste svar du kunne give?
tilføjet af

Hej du

Hej zommerphugl
Du skriver ikke noget om, hvor tæt i er på hinanden. Men hvis i allerede har et venskab, kan du altid bringe biseksualitet op i en samtale. Godt og vel hvis stemningen er den rette, måske kan noget udvikle sig derfra? Hvis du kun ser hende til træning, må du først og fremmest sørge for at i også ses privat. Al kærlighed starter med venskab.
Jeg ønsker dig al mulig held og lykke.
tilføjet af

Et par forslag...

Ku´ du ikke invitere hende på en forfriskning efter træning...🙂
Hva´ med at komme til at "dele spejl" i omklædningsrummet -
du kunne så ved lejlighed nævne, at du syntes hun ser sød ud...😉
måske har hun også lige et stykke tøj, der skal rettes på -
det kunne du så gøre - eller du har - bed hende om hjælp...🙂
Sikker på du selv kan finde på mere[s]...Knus Swetie...😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.