4tilføjet af

Danmark - Holland > 0-3 ??

Jeg tror sgu Danmark får røvfuld af Holland til den første puljekamp den 14 juni.
Hvad tror I?
Camoroon og Japan kan måske lige klares 1-0, men ellers har vi historiens dårligste landshold. Men held og lykke drenge! :-)
Jeg har tippet mine tre kamp-resultater (0-3, 1-0, 1-0) her http://www.menscare.dk/compo2.php og regner med at score første præmien 😃😃😃
tilføjet af

Elendig træner

Jeg tror du har helt ret i at Danmark får klø af Holland. Jeg tror også, at vi taber de 2 andre kampe. At vi er kvalificeret til VM er tæt på det heldigste, jeg nogensinde har oplevet. Vi har en elendig træner, en angriber der ikke kan score (Tomasson)og uduelige fløjspillere (Rommedahl især - hvad laver han på det hold???). Jeg vil i stedet glæde mig til at se hold som Holland, Tyskland, Argentina og Brasilien folde sig ud.
tilføjet af

JUeg vebter på

at Ekstrabladet som sædvanlig kommer med et billigt tilbud i sidsteb øjeblik, jeg vil så gerne ned til Sydafrika for at se landsholdet. Ko0m nu Ekstrablad, i plejer at kunne gøre det meget billigt.
tilføjet af

Olsen har solgt Holland Kampen

Jeg er desværre enig i det meste af det du siger. Morten Olsen ser i min optik ud til at have "solgt" Hollands Kampen allerede. Det viser han ved at stille med et B-hold til den kamp. Okay, det er svært at få øje på et A-hold, men jeg mener af dem der er til rådighed, så vælger han at lade et par gode spillere sidde på bænken og komme sig helt over skaderne.
"Bolden er elendig" sagde M. Olsen som undskyldning for Australiens kampen. Det sjove er bare at markspillerne elsker bolden, og målmændene hader den. Den laver ikke bare sidelæns "knæk". Den gør også knæk nedefra og opefter, og visa versa. Den har stort set ingen syninger, og er aerodynamisk optimal. Afprøvet i vindtuneller og hvad har du.
Jeg er med dig Anonym. Vi tager flyet hjem når de andre skal i mellemrunden. Og som du seer jeg også tyskerne som meget stærke. Jeg synes dog at du overser de afrikanske hold lidt. Det er første gang en slutrunde afholdes på det kontinent. Og husker du hvordan Japan og Sydkorea spillede modstanderne sønder og sammen da de afholdt VM? Jeg tror at noget tilsvarende kan ske i Sydafrika.
Hvorom alting er, ønsker jeg dig et forrygende VM 🙂
Mvh Lagermann
tilføjet af

ihh hvor har alle travlt med rommedahl

men hvis det ikke var for ham... så var det danske landshold på vej hjem nu :)
Det kan da godt være at han ikke er specielt god, men han er da en af de 2-3 spillere vi har som rent faktisk kan spille fodbold.
Der er andre man kunne hakke mere på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.