3tilføjet af

Ser frem til VM mellemrunde

hvor alle de hold der deltager som opfyld, ikke er med længere. Håber at det danske landshold har fået en god plads i flyet hjem til Danmark igen efter de 3 kampe.
tilføjet af

Er bange for at du har ret...

Ja Sunshine, efter at have set den sidste del af kvalifikationen, og ikke mindst de testkampe de har spillet, så ser jeg os bestemt ikke gå videre fra indledende runde.
Vi har reelt set ikke noget slagkraftigt A-landshold. Det gør næsten fysisk ondt at sige det. Men, sådan ser jeg det lige nu.
Jeg er dog imødekommende for mirakler. Store som små 😃
Mvh Lagermann
tilføjet af

Fodbold-magi

Som en, der har et stort kendskab til EDB (elektronisk databehandling), kender jeg godt problemet med at man aldrig rigtig tror på at det kan lykkes at få det hele igang efter en dårlig start (her: strømafbrydelse pga brud på kabel, vand fra Hyacinter i tastatur, tab af mellemstor bronzeskulptur ned på toweret, fejlindsætning af rugbrødsmad i diskettedrev osv)...
Alligevel er jeg nu altid optimist, også når det gælder fodbold...hellere en dårlig generalprøve end ingen general
Venlig hilsen
Jens Peter
tilføjet af

Fatter ikke en meter...

..så derfor takker jeg dig Peter 😃😃😃
Og så er jeg færdig med at påstå at PC nørder er tørre og kun har insider humor. Det er muligt at din humor i indlægget er for insidere, men jeg forstod den trods alt.
Nej, du har helt ret i at vi ikke skal afskrive vore chancer.
Nu er det bare sådan at testkampe er til for at finpudse det mest sandsynlige hold, Morten Olsen vil bruge. Når han nu endda lader skinne igennem at han vil spare de gode spillere mode Holland, så de er helt oppe og ringe mod Cameroun og Japan, så begynder jeg da for alvor at få gele i knæene. Han vil sælge Hollands kampen, fordi har ikke tror vi har en snebolds chance i helvede for at få bare uafgjort i den kamp.
Det er sgu ikke god tone. Ikke engang for M. Olsen.
Lagermann
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.