5tilføjet af

Leje lejlighed

Hej jeg er en pige der lige er flyttet til kbh. jeg kender ikke så mange, så ved ikke ligefrem hvordan jeg skal forholde mig mht lejligheder osv. tænkte dette måske kunne hjælpe mig. jeg ville gærne spørge om i ved om f.eks. hjemmesider, eller hvem jeg kan kontakte for at hjælpe mig. jeg er nemlig lidt under tidspress idet at jeg bor hos en jeg ikke ligefrem kender og der ikke er plads for os bægge to.
på forhånd tak.
Kaug
tilføjet af

Boligbutikken

Hej
Prøv boligbutikken på Hovedbanegården, ellers så gå til kommunen, når nu din situation er så speciel som den er.
Som sidste løsning kan du jo forsøge den blå avis for privat udlejning, men der kan du godt risikere at skulle betale 50.000 kr for en reol og nogle gardiner.
Go' jagt.
tilføjet af

heyyy

kig i aviser... google... bolig markedet... i den blå avis... eller tag i kommunen og spørg om de kan hjælpe dig med at få en 1-værelses lejlighed... eller et kollegium.. noget må de hjælpe dig med..
Hvis du er i arbejde er det endnu lettere at finde et sted...
tilføjet af

kommunen

tak for et hurtigt svar. jeg vil snarest henvende mig til kommunen da det virker som en god mulighed. jeg er nemlig uden arbejde i øjeblikket da jeg helst vil vide hvor jeg kommer at bo inden jeg begynder at arbejde, så dagligdagen bedre kan hænge sammen. men tak:)
tilføjet af

hej

kig på elefanterne i zoo
tilføjet af

bolig

du kan kigge på bolibasen.dk bolig1.dk bolignu.dk studiebo.dk det koster godt nok lidt for at kunne se udlejerens kontakt oplysninger, men der er virkelig meget godt:)
Held og lykker her fra:) tipi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.