8tilføjet af

81% til John Kerry!

Ifølge en undersøgelse i Politiken fortrækker 81% af danskerne John Kerry som USA’s præsident – I hvert fald 81% af læserne af politiken.dk.
"Hvis du kunne stemme til det amerikanske præsidentvalg - hvem ville du stemme på?
   George W. Bush    5%    
   John F. Kerry    81%    
   Ralph Nader    8%    
   Ingen af dem    6%    

12670 stemmer i alt."
Noget af en øretæve til danske Venstre, som var ovre og støtte George W. Bush på Republikanerne partikonvent.

http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=342226
Læs også om ”Henrettelsernes mand”
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=118&posting=84556#84556
tilføjet af

Danskernes hykleri.

Selvfølgelig foretrækker danskerne Kerry. De gider da ikke have en amerikansk højrefløj der ikke er til at lokke penge ud af.
Men danskerne vil gerne have en højrefløjsregering. Der via deres kapitalistiske grundsyn kan skrabe en masse penge ind til Danmark.
Danskerne må gerne have en kapitalistisk regering, de andre lande må bare ikke. Igen et bevis på danskernes evindelige hykleri
tilføjet af

Vi kan kun håbe,

Vi kan kun håbe på den amerikanske befolkning, forstår dette budskab, at deres præsident Bush har aldrig været mere upopulere i verden.
Samt må Anders Fogh Rasmussen heler ikke have det for godt med Irak krigen, da det er et klart signal, den danske befolkning sender omkring deres holdning til den amerikanske undenrigspolitik.
Mvh
tilføjet af

Jeg mener...

Det er en skam at politikens læsere ikke kunne bestemme hvem der blev USA's næste præsident, fordi Så ville vi få den rette mand på posten.
Hvis jeg kunne stemme til det amerikanske præsidentvalg så ville jeg give min stemme til senator John Kerry. Jeg mener han er den rette til jobbet som præsident for USA, blandt andet fordi når man hører ham tale, så lyder det som om han ved hvad han snakker om. Det er ikke altid tilfældet med Bush. En anden grund er at jeg deler mange af Kerry's synspunkter, som jeg finder retfærdige og gennemtænkte.
George Walker Bush.
Bush skal nok være en flink fyr der er en god ven, og en troende kristen, det hjælper ham bare ikke meget i politik. Jeg får også det indtryk af ham at han blev politiker fordi han kunne, og ikke fordi han ville, i modsætning til Kerry.
Min stemme vil gå til Kerry, ingen tvivl.
Hvis jeg skal give et forsigtigt gæt på hvem der vil vinde præsidentvalget, så kunne jeg frygter at det bliver Bush, fordi jeg tror at de fleste Amerikanere så en god logik i at fjerne Hussein. (det gjorde vi vist alle) Hvis Kerry havde haft magten de sidste fire år så ville Hussein stadig lede Irak. Det udsender nok et signal der bliver opfattet af de fleste amerikanere som et svaghedstegn.
Jeg håber John Kerry Bliver USA's præsident, de næste fire år, men jeg tror desværre at Bush løber med fire år ekstra, i det hvide hus.
tilføjet af

politiken hahaha skide commi avis

i følge en undersøgelse af fædrelandet
- 18% støtter Bush
- 80% støtter andre
- 2% skød vi da de nåede til John
adspurgte: 500
tilføjet af

Jaja

Men mon ikke den undersøgelse skal tages med et gram salt. Husk nu at læserne af en avis som regel er dem der grundlæggende har de samme holdninger som avisen. Derfor er det klart at en avis som generelt er kritisk over for bush vil modtage svar med den samme holdning fra læserne.
Selv er jeg på Kerrys side, men jeg er alligevel temmelig sikker på at Bush vinder, desværre.
tilføjet af

Bush / Kerry

Nu glemmer mange vist, at Clinton (demokrat) bombede serberne og led en forsmædeligt nederlag i Somalia. Så drop det med, at demokrater skulle være mindre krigeriske. Desuden blev USA involveret i Vietnamkrigen under en demokratisk præsident(Johnson og til dels Kennedy).
Og så igen ligemeget hvem man stemmer på, så er det sundt at forholde sig kritisk over for vedkommende.
tilføjet af

Hmmm

Jeg mindes ikke at have udtrykt de kritiserede holdninger, så jeg går ud fra at du har placeret dit indlæg forkert.. Mit indlæg handlede om troværdigheden af undersøgelsen!
tilføjet af

Venstre og George Bush

Jeg fortæller ikke, hvem folk skal stemme på. Det må folk sgu selv afgøre.
Jeg gør bare opmærksom på at partiet Venstre havde 4 muligheder i forbindelse med præsident valget i USA.
1) At tage til Republikanerne parti konvent.
2) At tage til Demokraternes parti konvent.
3) At tage til et helt 3. partis konvent
4) At blive hjemme.
Paritet Venstre valgte mulighed nummer 1)
OG Socialdemokraterne valgte mulighed nummer 2)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.