1tilføjet af

Gode nyheder - osten er frikendt

Så er der gode nyheder til alle osteelskere. Et hold forskere fra Institut for Human Ernæring har nu frikendt ost for at være skadeligt for kolesterolniveauet og blodtrykket.
I ostebutikken Osteboden er glæden stor.
"Det er dejligt. Jeg tager gerne selv en tyk skive fed ost," siger Lillian Hansen som har været indehaver af osteboden i 38 år.
Forskerne har sammenlignet ost og smørs indvirkning på en række forsøgspersoner. Og resultaterne har været opsigtsvækkende.
Begge produkterne indeholder mættet fedt og burde være lige skadelige. Men nej.
"Det man har fundet ud af, er, at ost med meget mættet fedt faktisk ikke giver den negative indvirkning på kolesterolniveauet og blodtrykket, som man skulle forvente," siger Arne Astrup, som er leder af Institut for Human Ernæring.
Men selv om den fede ost altså er frikendt på nogle områder, så sætter den sig dog stadig på sidebenene.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-45827640:gode-nyheder--osten-er-frikendt.html
tilføjet af

Gode nyheder - osten er frikendt

Ja ost kan være rigtigt godt, dog ikke "gamle Ole" men det er jo smag og behag, Kineserne klagede engang midt i 90erne over en sending ost, der var sendt og solgt fra DK, da der var huller i osten, mente de at de var blevet snydt så vandet drev, men chefen fløj derned, og forklarede at der skam skulle være huller i osten, så alt blev fryd og gammen, og siden har der ikke været problemmer af den art. Ende.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.