14tilføjet af

25-årige pige

De fleste mænd taænker kun på sex , ligesom svin! Hvor syntes I om det? De ved ikke noget om kærlighed , menneskelighed og m.m. Hvad syntes I om det?
tilføjet af

mænd kan ikke elske

for dem drejer ALT sig om sex - primitivt, men sandt.
Ja, svage, feje svin er de - og småthjernede!
tilføjet af

Den anden vej rundt

Som jeg ser det, defineres kærlighed ikke ved at beskrive alt det, man mangler eller alt det, det ikke er. Der er simpelthen ingen mål eller vision i at beskrive noget, man ikke skal bruge til en skid alligevel. Men hvis man giver kærlighed, sådan som man opfatter og føler at kærlighed er, så har mændene en chance for at forstår, hvad det er I/vi vil have.
Mange mænd giver det, de selv vil have...sex, og det er sgu da godt nok, det vil kvinder jo også have.
Det handler vel om at mødes...ikke at bekrige hinanden.
Hvis mændene er nogle svin, så lad dem være. Den er vel ikke længere.
Ingen mennesker er ens, og man kan sgu da ikke sige mænd er nogle svin...jeg kender adskillige, der er mænd...ikke svin.
tilføjet af

jeps!

Sådan er vi jo alle forskellige.
Har mit eget ordsprog for det.
Der er tre forskellige typer mænd, i det basiske grundlag. Dem som kun kan sende blod nok til toppen. Dem som kun kan sende blod til det nedre. og så er der dem som har den egenskab at kunne dele blod tilførslen til det øverste og nederste og dermed vide præcis hvornår tiden er inde til at give mere blod tilførsel til enten toppen eller det nederste.
Så måske Du/I har omgået "type-1" for meget ved jeg ikke men håber da for så mange muligt at de finder deres rette type i livet.
Held & Lykke fremover herfra! :)
tilføjet af

Kan du ikke lid mænd,

Svar til Pige,
Det ok for mig hvis du ikke kan lid mænd.
Men hvis du fortælle hvad du gør for at menneskelig vil det være fint så man forstå hvad du mener med det.
jeg erkender jeg til tider kan have sexuelle lyster, men det er en forkert drift efter din opfattelse.
Ellers er kærlighed jo ikke noget man rander rundt føler hele tiden, men kan have forståelse og impati for andre mennesker. Men jeg synes nu heller ikke, kærligheden er alle steds nærværende hos kvinderne i dette land, jeg synes godt nok, de går meget op i sig selv nu om dage.
Mvh
tilføjet af

Vent

Vent og glæd til mændene bliver 28-30 år så begynder de at fatte, hvad det er du vil ha'.
Mænd er ikke nogle svin, de er bare barnlige længere tid end kvinder.
Iøvrigt synes jeg, at kvinder over 40 år er nogle barnlige "svin" :-D ... men lidt søde.
tilføjet af

Gu' er vi svin ....

... og I er vilde med det !!!
tilføjet af

sådan!!

Sådan.. and i quote " De fleste mænd taænker kun på sex , ligesom svin! Hvor syntes I om det? De ved ikke noget om kærlighed , menneskelighed og m.m. Hvad syntes I om det? "

Hvis det er synspunktet fra kvinderne som helhed, da vi jo generaliserer i denne tråd. Så burde en som dig være glad for udbredt hjerneforstyrelse ikke er en straffesag.
Iøvrigt.. svin som i grise formoder jeg. Tænker de kun på sex? jeg mener it takes one to know one right?
Jeg vil tro du blot er forsmået, og din virkelighed intet stod meget uklart et sekund eller to, eller at du blot omgåes personer med en iq på størrelse med deres sko nr.
tilføjet af

Grisen hviner

.. sikke en hadefuld udtalelse, den er ikke bare mandefjendsk, den er egentligt direkte menneskefjendsk.. Og måske et råb på hjælp, ja måske så ganske enkelt..
Du er ihvertfald soen/og/eller svinet som skryder højest ligenu, så det må sgu være dig der er det største svin lige nu, at skære alle os mænd over én kam. tænk dig om din sure kælling, hvilket jeg tillader mig at sige til dig, og kun dig, ikke alle kvinder, men bare dig, fordi du lige nu opfører dig som en sådan.
I morgen er du måske en sød og kærlig kvinde, og dine udtalelser ligenu blot et frustreret og krænket udråb, men hvis dit problem med mænd/eller én mand er for stort til at du kan afklare det selv, så få dig lidt hjælp fra en god ven eller en professionel.
Had volder had, og gør dig livs-sur og trist og livet kortere.
Jeg kan kun i dette øjeblik tilskrive din alder grunden dertil, at du ikke helt har forstået, at vi mænd faktisk tænker mindst lige så meget over alt her i livet som kvinderne gør.
"granted" der er mænd som opfører sig som svin, på samme måde som at der er kvinder der opfører sig som svin, men det berettiger dig altså ikke til at udtale dig om os alle.
Håber du får bearbejdet dit had, og møder en sød og dejlig mand, og at denne mand kan ryste lidt op i dit nuværende billed af os
tilføjet af

Passer ikke

Jeg tænker da på mange andre ting som bla. ....øh.?. Nå men jeg tænker da på ....hmm..jah..nåh...øh. Men jeg tænker i hvert fald på ...ææh..mmm...nåh. Men slut mænd tænker i hvert fald på andet end sex.
tilføjet af

Helt enig

det er helt riktigt vi tænker kun på at køre svinet af . Og så .Bageren
tilføjet af

Søde ven....

Du lyder som en gammel bitter kone, der af en eller anden grund er blevet svigtet igen....
tilføjet af

ØF ØF

Det er fedt at være en grisebasse.
hmm. hvad kalder man en 25 årig kvinde, som boller med grise ??
tilføjet af

Men vi får sgu børn alligevel

Ja, og masser af kvinder er så småfede og uindbydende, at mændene ikke gider dem.
Er det ikke utroligt, at vi alligevel ikke kan undvære hinanden.
Det er jo nok fordi de fleste af såvel det ene som det andet køn alligevel kan finde den, de matcher med.
Hvem mon du matcher med?
tilføjet af

Svin tænker ikke på sex

De gør det bare.
Jeg tror ikke at mænd generelt kun tænker på sex. Jeg er teenager og man skulle tro at teenager kun tænker på sex eller omkring 95% eller der omkring. Men det passer faktisk ikke. Det ligger for mig nok kun på omkring
20-30% medmindre jeg sidder i klasseværelset, der er der jo ikke andet at lave 8)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.