5tilføjet af

Bolig i sverige!

Er der nogen her, som ved hvor man skal henvende sig, hvis man vil leje en lejlighed i Malmø, som er til, at betale hvis man samtidig er under uddannelse.
tilføjet af

prøv di

hemnet.se
bostadt.se
håber det var en hjælp
tilføjet af

Du skal købe ikke leje

Det kan ikke betale sig at leje en lejlighed i Malmø, der er desuden også lange ventelister hos udlejningsselskaberne. Du kan selvfølgelig vælge at leje privat, men det er altså for dyrt.
Du skulle hellere se at få en købt en lejlighed, mens det stadig kan betale sig. Jeg ved godt at du skriver du er under uddannelse, men jeg er sikker på at banken gerne vil låne dig pengene - de er godt givet ud og du får dem mange gange igen.
Ellers prøv også oresunddirekt.com, sunddebat.dk - der finder du svar på alt om at bo i Malmø. Men skynd dig at komme igang, for priserne herovre stiger altså også ganske meget.
Venligst
En dansk tøs i Malmø
tilføjet af

Lejligheder i Malmö

Hej
Kig en gang her:http://www.lagenhet.nu/
Du kan også prøve www.bovision.se og så kigge efter hyresbostäder som det hedder på svensk
tilføjet af

Jeg vil anbefale dig at kigge her

Hejsa!
Jeg ville nok anbefale dig, at kigge ind på www.farveldanmark.dk som nok kan give dig det bedste svar!
Det skal ikke ses som en reklame, men jeg tror vitterligt, at det bedste for dig, er at læse lidt inde på deres site eller kontakte deres kundeservice!
Mvh Louise J
tilføjet af

at leje bolig i Sverige

Jeg er en uddannet massør (mand på 39 år) fra Ungarn og vil omgående leje bolig i roligt område ved Göteborg eller Malmö. E-mail: management@nordjob.hu
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.