4tilføjet af

syg

Hejsa
Tag en dyb indånding, for her kommer lige min kamp, med sygdom, side november 2004...
Jeg begyndte så små, at have problemer v/ måltiderne, når jeg skulle synke!
Det blev hurtigt værre, og der listede sig flere symptomer ind fra sidelinjen...
Ledsmerter/ømhed - svimmelhed - mavesmerter - kraftig trykken over hele brystkassen 24 timer i døgnet! - følesen af at skulle besvime...kort sagt et helvede!
Jeg var flere gange til lægen, blev akut indlagt i November på hjerteafdelingen.(Jeg kunne ikke få luft & havde stadig kraftig trykken i brystregionen. Blev udskrevet dagen efter med beskeden om, at jeg "bare" led af stress!!!
Symptomerne eskalerede, og jeg blev endelig henvist til at få foretaget en kikkerundersøgelse af hals/tarme... Der viste sig at være mavekartar, men det skulle gå væk, af sig selv!
Jeg har fået taget dusinvis af blodprøver m.m., som alle viste normalitet...
Endvidere har jeg netop været til scanning, for at se, om jeg havde problemer med skjoldbruskkirtlen/struma...den viste også, alt var normalt!
Efterfølgende har jeg gået til zoneterapi, til Biopat, og er netop nu i behandling hos en dygtig akupunktør, som har sat mig på diæt (minus hvede/mælkeprodukter/sukker/gær)pga. at hun er ret overbevist om, at jeg har CANDIDA-svamp, i mave/tarm systemet...efter 2 uger, kan jeg mærke en let forbedring...men er stadig dårlig(sygemeldt på 4. uge) og har den forbandede klump/brand i min hals/spiserør som er meget hæmmende...
Undskylder, men skulle bare lige have lidt medlidenhed, og forhåbentlig feedback, fra en eller flere, som har oplevet noget lignende!?!
Skal lige til sidst nævne, at jeg arbejder fuld tid, er mor til skønne tvillinger på 2 år og gift på 10. år med min dejlige mand...
Tak
tilføjet af

sender fluks

tanker til dig.

Sikke noget møj du er rendt ind i, og ja stress KAN godt have de symptomer, vi har desværre bare en tendens til, ikke at tage det så alvorligt.
Måske fordi, vi bruger ordet i flæng : jeg var SÅ stresset igår, da jeg havde familien til middag o.lign.
Det er IKKE stress, det er travlhed.
Stress er en alvorlig reaktion med fysiske symptomer, på en længerevarende ignorering af de forløbende tegn, på at man byder og bliver budt for meget.
Held og lykke til dig - hav tålmodighed med zoneterapien og candida udrensningen, det tager tid at få renset ud - men man kan også sige, at det jo også har taget tid, at få bygget stressen op ik da :-)
Håber du kan bruge at få lidt prd med på vejen.

Mvh. guller
tilføjet af

har prøvet det før at gøre til skadestuen i en taxi pga.

lang åndenød,begynder jo at tro der kan være noget med hjertet tilsidst...når ingenting hjælper selv ikke at lige sig ned,prøve at tage dybe indåndinger og drikke vand begefter...
kan kan for mig komme i kølvandet på angst/ubehagelige tanker/at jeg føler jeg ikke får trækket vejret rigtigt når jeg vil sove/efter at blive skændes misforstået når jeg konmmer og siger det kan det forværres/og i situationer hvor jeg mindst venter det..
de tjekkede mit hjertediagram..helt ok,og 100%normalt...
sidste gang var især ubehagelig.:-(
Du har min dybeste sympati for den lidelse du har,selv om det nok ikke er helt det samme!?
:-)
tilføjet af

undskyld skrev lidt hurtigt

nåede ikke at se de fejl før nu.
tilføjet af

stress

Hejsa
Tak for jeres svar...
Jamen, der er da ingen tvivl, om at angsten spiller en stor rolle!
De dage hvor jeg har haft det allerværst, og var lige ved at tro, at nu kunne jg snart ikke få luft mere....der bliver man RIGTIG bange!!!
Det værste af det her forløb, er at det begrænser mig, i mine gøremål...
Før tog jeg alle steder, alene, med børnene...nu er der dage, hvr jeg knapt nok, kan/tør køre dem i institutionen...(fordi jeg er dårlig...)
I flæng, vil jeg da lige nævne at, jeg havde Meningitis for 5 år siden, og der er visse ting, der har "sat" sig, hos mig...bla. fungerer mit venstre øje, ikke 100 % og jeg lider til tider meget af svimmelhed...Og når jeg så bliver syg eks. det her eller forkølet, ja så, bliver de andre "skavanker" forværret!
Noget værre noget S*S*...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.