4tilføjet af

Tyverialarm

Har tænkt mig at købe en tyverialarm til vores hus, er der nogne som kan anbefale mig et bestemt type alarm som er nem selv at sætte op, gerne trådløs !
tilføjet af

Hjemme-alarm.dk

Hejsa Kim
Jeg har for nyligt, købt en trådløs tyverialarm af mærket PowerMax, den er nem at monterer og kan ringe op på mobiltelefonen ved alarm. Den er også rimelig billig. Har købt den på dette link: www.hjemme-alarm.dk
tilføjet af

Koeb en hund !

Mine foraldre havde to hunde og skruetraekkermaerker i alle doerene, men aldrig indbrud ! Jeg har to, og ved sidste indbrudsforsoeg lykkedes det tyvene at aabne havelaagen - saa den ene hund var loebet efter tyvene og den anden var blevet tilbage for at passe paa ! Og saa er det hyggeligt selskab og godt for boern og for humoeret !!!!
tilføjet af

Hunde og indbrud

Nu om dage er tyve lige så forberedte som postbude når det kommet til hunde. De gode har hundegodbidder med, der vil få enhver familiehund til at logre med halen.. Så med mindre man anskaffer sig en decideret kamphund/ vagthund, så skal man altså ikke stole fast på at tyven bliver væk.
tilføjet af

Helt enig med Theis

Læs eventuelt denne artikel, og læs hvorfor man skal undgå at bruge hunden som tyverialarm - http://www.alarmoversigt.dk/det-kan-vaere-dyrt-at-bruge-hunden-som-tyverialarm
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.