14tilføjet af

23 og 35...????

Hey derude...
Jeg er en tøz på 23 og har noget kørende med en på 35.... altså jeg har aldrig mødt manden ;o) men det er sårn set total lige meget! men jeg er bare så nervøs for, at jeg ikke er klog nok i hans selskab og bange for i det hele taget at være meget afkortet rent følelses mæssigt i forhold til ham. Og hvis ikke, er det så ham der er helt bagefter.... eller er det helt "okay" og "normalt" at være sammen med en 12 år ældre fyr ?!?!?

Syns bare det kunne være rart med et lille svar eller 2 for jeg har jo så mulighed for at stoppe "forholdet" nu, hvis der kun findes dårlige erfaringer med det...??
tilføjet af

alder og kærlighed

Tjah... jeg kan godt forstå din forvirring. Jeg går nu på andet år rundt og synes, at en mand, der er præcis tyve år ældre end mig, er superdejlig. Jeg har endnu ikke gjort noget alvorligt ved sagen - helt sikkert fordi jeg er usikker på konsekvenserne af det. Især er det jo også et socialt tabu.
Men til gengæld har jeg en veninde på 24 som har mødt sit livs kærlighed - og han fylder snart fyrre. Så jeg kan jo se at det kan lade sig gøre, og gå rigtig godt.
Vigtigst er nok at du kommer ud over din egen usikkerhed i forhold til ham. Men jeg tror ikke du skal være bekymret for om han er "bagefter" eller du er for langt fremme i skoene. Jeg tror oprigtig talt at vokse mennesker relaterer til hinanden på grund af personlighed og ikke så meget på grund af alder.
Så æh... go for it! Held og lykke og nyd det mens det er:-)
tilføjet af

svar nr. 2

Hey tøz!
Her kommer så svar nr 2. Jeg kender godt situationen, men fra en lidt anden vinkel. Jeg mødte min nuværende kæreste da jeg var 37 og hun var 24.
Og jo, der var mange overvejelser, lige fra det at stifte familie, til omgivelsernes reaktion.
Og jo, der har været problemer, men vi har valgt ikke at henføre dem til vores aldersforskel. Det er jo sådan at det at få et godt og lykkeligt parforhold, ja det er hårdt arbejde, og her er det ingen ulempe at den ene er "blevet voksen"!
Så jeg synes du er nødt til at lære ham bedre at kende, og sørg for at få en åben snak om det der med aldersforskellen.
Jeg synes det ville være en dårlig ide at stoppe "forholdet", bare fordi en eller anden havde en dårlig erfaring, det er jo dit liv og dine følelser - ik?!
Hør her: det kan godt lade sig gøre, og det kan blive rigtig fedt, men det er nok ikke ligemeget hvordan du griber det an. Jeg har en masse erfaring og oplevelser jeg gerne vil fortælle dig om, men jeg er ikke så meget for at gøre det her i det "forum", hvis du forsår. Hvis du er interesseret så kunne jeg sende dig en mail og fortælle min historie!!
Tænk over det - hav en god dag - nyd livet:-)
tilføjet af

Hey

Hey..
Jeg faldt lige over dit indlæg.. Og jeg synes ikke der er noget galt i at du vil date/være sammen med en på 35. Jeg har selv haft en kæreste på 28 der var ti år ældre end mig.. Jeg synes det er helt ok. og du skal ikke være bange for at du ikke vil føles klog nok i hans selvskab:-) hvorfor gå forbi kærligheden når den er lige for næsen af dig:-)?? Nyd din forelskelse og lad være med at tænke på andres synspunkter. Kast dig ud i det
Mvh
Jennifer
tilføjet af

Meget gerne :o)

Det vil jeg være glad for hvis du vil, du kan skrive til karinab@sol.dk :o)
tilføjet af

Prøv..

Hej den forvirrede.
Prøv da ad...
Han har jo valgt dig på trods af din alder :-)
Jeg har selv prøvet den slags og hvis du tror på dig selv så vær da ligeglad med hvad andre syntes....Det vigtigste er da at i har det godt og holder af hinanden...
tilføjet af

Ingen problemer i det !

Jeg har oplevet aldersforskellen i både op- og nedadgående retning.
Jeg startede med et forhold til en kvinde, der var 17 år ældre end mig. Det gik ikke ret længe, men efter min bedste overbevisning var det ikke alderen, der afbrød forholdet. Af ødelæggende omstændigheder for dette forhold kan nævnes, at hendes alkoholforbrug var mange gange større end mit. Aldersmæssigt fungerede vi glimrende sammen, UNDTAGEN når jeg tænkte alt for meget på de 17 års forskel - det skal man absolut ikke!
I næste omgang har jeg i hele tolv år haft et forhold til en pige, der er ti år yngre. Der har ALDRIG været problemer på grund af aldersforskel, og jeg er sikker på, at to års ekstra forskel ville være helt uden betydning!
Skab en god fremtid, men ødelæg endelig ikke dine muligheder på grund af nogle dumme tal på en dåbsattest! Held og lykke med alt i fremtiden!
tilføjet af

helt fint

hejsa
jeg syns det er helt okay
jeg kommer sammen med en der er 13år ældre end mig selv, og jeg må nok sige at det er det bedste forhold jeg nogle sinde har haft
tilføjet af

Svar til 23 og 35

Jeg har selv en kæreste, som er 10 år ældre end jeg, og jeg indrømmer gerne at det har givet nogle problemer, nok mest for mig, da jeg tit føler mig dum i hans selskab!
Men det er så småt ved, at gå op for mig, at jeg kan udnytte al hans viden og erfaring til selv, at blive klogere.
Og så gør vores aldersforeskel jo også, at vi ikke altid har samme syn på tingene, hvilket kun gør forholdet endnu mere spændende.
Som jeg ser det er der intet galt i , at have et forhold til en som er 12 år ældre, men hvis du vil have et godt råd med på vejen, er det en stor hjælp at være åben omkring det, og at i kan tale sammen om det.
Held og lykke
tilføjet af

Måske

Det med ældre fyre har svært ved at fungere i længden, men det kan selvfølgelig lade sig gøre. I kan give hinanden en masse hvis i kan få det til at fungere og i begge har gode intentioner, men en ting er helt sikkert det kommer ikke til at fungere hvis du føler han er klogere end ham.
Den anonyme
tilføjet af

Jeg er der

Jeg giftede mig når jeg var 21 med en der var 35. Nu er jeg 25 og vi har en datter på 1 år. Vi har dethelt flot og jeg tænker aldri på alderen mellem os.
Jeg tænkte selvfølgelig på det til at begynde med, men det går over.
Hans mor synes jeg er alt for ung, men det er en annen historie...
Tillykke med kærligheden!!!
tilføjet af

Det er der ingen problemer i:-)

Piger er mere modne og en på 35 kan være mere umoden end en på 25. Det der måske er vigtigst er "livsforløb" dvs. hvis han er frisk på familie og huskøb NU og du ikke er, så kan i ikke rigtigt mødes. Derimod kan han være kommet ud at et langt forhold og har nu "kun" brug for at hygge sig lidt og leve livet.
Jeg har selv haft unge kærester (er selv 33), men det er nu mest fordi jeg har mere til fælles med en på 23-24 end en de fleste på min alder. Så jeg går ikke efter en bestemt alder, men går efter dem jeg møder i forbindelse med fritidsinteresser du ved:-)
Held og lykke!
tilføjet af

Når nu vi er så mange...

Når nu vi tilsyneladende er så mange der har erfaringer med/lever i den slags forhold, hvorfor i alverden er det så stadig sådan et tabu? Alder er et tal på papir, det er da erfaringer fra livet der gør os til dem vi er. Nogen af os har haft en hård opvækst som gør os væsentlig ældre end vi er. Og så er der nogen som har levet i "kernen" hele livet, og aldrig oplevet ondt. De bliver aldrig voksne! Så g dog efter den du elsker, det kan da ik være så svært!
tilføjet af

Forvirret

forvirret det er vi jo alle sammen på et tidspunkt
tilføjet af

23 og 35...????

Hvis du ikke er klog, så kan du håbe på, at han heller ikke er for klog.
Nu er du så blevet 31 i mellemtiden og han er blevet 43.
Er I begge blevet klogere?
Hvis I ikke er, så passer I såmænd nok meget godt sammen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.