1tilføjet af

Landsholdsfodbold er = med Parken

Thorleif skriver http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=17&conference=180&posting=1157792
"Citat" Jeg mener i det hele taget at landskampe burde gå på tur, så alle i landet havde glæde af det. Århus, Odense og København. De nævnte byer kan sagtens stille med perfekte baner og fyldte stadion. Lad bare Østergaard drive sin profitmaksimering for sig selv.
Jeg er selv pænt negativ over at græsset i parken ligner "Smatten" under Roskilde festival.. Og hvis Don Ø, ikke vil gøre noget ved græsplænen. Som foreks at skifte græsset "igen igen" og stoppe nogle af de koncerter i Parken. Samt noget som "Skolefodbold" der efter min mening lige så godt kunne blive spillet på Kløvermarken. Samt Speedway der passende kunne blive afholdt i Vojens hvor det tidligere før har været afholdt.. Og Minizulurocks kunne sagtens afholdes i Brøndbyhallen eller et andet tilsvarende sted..
Ja så går jeg faktisk ind for at DBU kunne sige at de næste 10 landsholdskampe kunne afholdes i Brøndby. For derefter at vudere græsset i Parken igen efter det ca ene år der ville være gået.. Dette siger jeg på trods af at jeg er 100% FCK Fan. Men noget må der sku gøres !!
Og den ide Thorleif blandt andet har udtalt med at lade det på skift kan jeg på ingen måde sige god for..
Efter min mening hører Landholdsfodbold til i Hovedstaden!! Og ikke på Lolland , Fyn , Eller for den sags skyld Jylland.
MVH
tilføjet af

Hey Eltoro

Jeg er HELT enig!!! Det er super sørgeligt, at Parken ligner en røv der er træt af at skide. Men står som (helt ind til knoglen)fck fan og skammer sig lidt over den bane.
Men der er jo en bestyrelse og en række investorer/aktie indehavere, som har valgt at spytte penge i Parken Sport og Entertainment, netop fordi at det er en MEGET sund forretning pga alle de aktiviteter i nationalarenaen.
Ville ønske, at man kunne lave en bedre løsning end det letvægtsgulv.
Men spændvidden er for stor, på begge ledere af banen, til at understøtte hen over.
Og at udskifte græsset en gang i kvt., gør banen flot og plan, men desværre også meget blød, da rødderne ikke når at forstærke underlaget/jorden. http://www.bold.dk/billeder/art8036.jpg
Det hurtig voksende græs, har samme ulempe som udskiftning.
Suk...
Så jeg er enig i, at flytte ALLE aktiviter pånær det formål, som Parken blev bygget til i 1911...FODBOLD!
Sender lige et link til Don'en med vores utilfredshed, SÅ sker der HELT SIKKERT noget.
Eller...hmmm... Griner.
Ps. FEDT at se, at bundby nu har råd til at bestikke dommere! http://ekstrabladet.dk/sport/dansk_fodbold/broendby/article350247.ece
Endelig en sponsor uden skrubler.(de smugler diamanter ind fra Sydafrika. Se filmen "Blood diamond", der krediteres Kasigroup for "Ideas and knowhow".)
Og Kasigroup har nu set sit snit, til at smugle diamanter oppe i bundbys afrkianske spillere, når de tager hjem på ferie og lign! (Læs "Sponsoraftale afsnit 4, stk 9) *LOL*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.