16tilføjet af

Fede kvinder og kvalme.

Man kan af og til glæde sig til en stille kop kaffe med en bid til i et supermarkeds cafeteria, men glæden er oftest knap, for i lokalet er der gerne flere kvinder med basunkinder og kæmperøve i bukser holdt oppe med elastik, og som er en vederstykkelse at skulle være mere eller mindre tvunget til at være beskuer af. Spørgsmålet er, hvor man kan gå hen for at blive den slags kvinder foruden, når de giver anledning til kvalme.
tilføjet af

*S*

Så er du gået forkert i byen....supermarkeds cafeteria....hvad forventer du for et klientel?
Hvad med at besøge en ordentlig café?
tilføjet af

.......

Du kunne f.eks. blive hjemme og drikke din kaffe, så var du da fri for at få sure opstød over at se på "os fede" og så var der jo også mere plads til "os"...
tilføjet af

mister potens

jeg mister potensen total
når jeg ser alle de mange kvinder du nævner
så kalm så jeg total mister appetit på
både kager og sex
og det er ik så godt!!!
tilføjet af

Forstår dig

Jeg har det fuldkommen ligesådan med fede, skaldede mænd, der tror de er guds gave til kvinder. Og de er bare alle vegne! Kvalmende, siger jeg bare!
tilføjet af

Tror du selv du er mere appetitlig?

Og hvor dejlig er du mon selv at se på når du vader rundt i et cafeteria???!!!
Hvis du kun kan lukke sådan noget negativt pis ud, synes jeg du skulle holde mund i stedet!!!!!!!
tilføjet af

det er pudsigt

som ens blik drages mod den slags, ikke sandt? Jeg kørte i rutebil idag, målet var en af Århus' forstæder. På den modsatte side af mellemgangen, sad der en ung mand, ca. midt i 20'erne vil jeg tro. Han sad simpelthen og pillede næse... og spiste hvad det nu var han fandt deroppe. Det var så ullækkert, alting vendte sig i mig... men tænk sig, jeg kunne simpelthen ikke flytte blikket fra dette obskure syn. Jeg kunne bare sidde der og betragte og væmmes.
Det er ikke for at skifte emne, men tæmkte bare, at det måske er det det samme med dig og de fede kvinder?
tilføjet af

Appetit er appetit....

Ved du hvad, mand - der findes ingen kur: Kun kærlighed, fysisk såvel som psykisk - elskov og opbakning - det er det mest slankende, der findes. For hver eneste mand, der brokker sig over fede kvinder, findes der en kvinde, der får for lidt! For lidt mand, for lidt kærlighed.
Mad er kun en erstatning! Indeni enhver fed kvinde (mener jeg da) er der et siv af en ungmø, der længes efter at blive elsket - bejlet til - danset med (også super motion - det er sjovt!) - givet blomster og søde ord.... Holdt om og holdt af, og givet en ordentlig kærligheds-vals!
Server du selv den sunde slankemad for hende, for spiser man med en, man føler sig elsket af, så bliver man forbløffende hurtigt mæt! Og føler man sig begæret, så forsvinder mad-appetitten komplet, og de bløde dyner kalder på begge...
Mand, når du brokker dig over fede kvinder, så har du kun dig selv at give skylden! Hader du kvinder - så får du fede kvinder!
tilføjet af

sådan

dansetøs!!! Flot skrevet.
tilføjet af

Hvordan

Hvordan mon du selv ser ud????
Garanteret enorm ølmave der hænger, kæmpe hængerøv med synlig "sprække" bagi, åbenstående skjorte (fordi du garanteret tror det er smart), fedtet hår og gule tænder BVAAADRR lige sådan én der giver os kvinder kvalme og brækfornemmelser.
Drik din kaffe derhjemme og hold dog mund og accepter at vi mennesker er forskellige af udseende.
tilføjet af

Tjaae

Der er nok også mange der mister lysten til både det ene og andet når de ser dig .... Vi er alle mennesker og de fleste af os har et hjerte af guld (men der når du nok aldrig ind)
tilføjet af

Fede slaskede mænd.

Hallo du,Der findes lige så mange fede slaskede mænd.Stor ulækker ølvom,burgervom,som der findes ulækre fede slaskede kvinder.Indrømmet,det er ikke noget kønt syn at se disse bomber trumle afsted.Jeg væmmes også ved disse bomber,men kikker bare den anden vej,og tænker:Godt det ikke er mig,der ser sådan ud.
tilføjet af

det er squ

noget af det mest sandfærdige jeg længe har hørt!
Sådan, go girl ;-)
tilføjet af

Forsatan tøz!!!

Jeg kunne sq ikke have sagt det bedre selv. Havde overvejet selv at sende en salve afsted men hei efter at have læst det du har skrevet kan jeg kun sige, jeg mener det du har skrevet!!
Du får sq en stemme af mig c",)
Knuss Drømmeren
tilføjet af

Du skulle

havde uderskrevet dig som Al Bundy (vor værste år)
tilføjet af

Jeg forstår dig

Jeg ville også være anonyn hvis jeg skulle fyre sådan en gang fis af.
Holdt din mor dig nede da du var lille?
Det må være for at provokere at du skriver sådan noget, og ved du hvad❓Det gjorde du sku også...
tilføjet af

Tak venner!

- for ros og venlige ord!
Jeg glemte at tilføje, at samme kur virker, hvis en mand synes, at "hans" kvinde snakker for meget.... Det er så nemt - hun får for lidt - for lidt kysseri m.m. ;-)
Det er den nemmeste måde at lukke munden på hende på.... Har jeg ret i, at de fleste kvinder ikke ævler løs, mens der bliver gjort noget dejligt ;-) ved dem?
Jeg klapper ialtfald helt i mht snak, når der er gang i... Det har vi grinet meget af!
Here's how: Hun snakker... kys hende!
Hun snakker - giv dig til at flette fingre og ae i hånden - også en erogen zone! Alt for overset! Se hende evt dybt i øjnene undervejs...
Hun snakker - du siger 'skat, sku vi ikke gå i biffen ( få billetter på bagerste række, så klart!) eller leje en video (du kan altid zone ud undervejs, hvis ævlet keder dig, og bare hmmm'e kærligt - kærligt! - hvis hun snakker om filmen. Ae ae undervejs...
Hun snakker - lav nem og ikke-fedende mad til jer, det er uhøfligt at snakke med mad i munden. Hun vil være lykkelig for at slippe for køkkenet - og det er tilladt at lege med hinanden og maden - på een gang ;-) (især desserten! Jeg nævner i flæng flødeskums-spray, is, der ikke er stivfrossen, diverse bær-saucer, fløde-boller! Find selv på mere...)
Hun snakker - gå en romantisk tur, husk at holde i hånd og sig, hvor du nyder de smukke, stille (!) omgivelser med hende...
Hun snakker bagefter ;-) - dér er det (synes jeg) helt, helt legalt at sige 'skat, det var så skønt, så jeg er helt væk - kan vi tage den snak senere..' Nus/ae hjælper også her...
Og er der så noget alvorligt at snakke om - så sig noget i retning af 'OK, lad os holde et møde, og tale ordentligt om det, til vi har et godt kompromis for begge'.
Bryd af, hvis I kommer til at skændes og aftal at tale videre om det ved et andet møde - aftal evt nyt møde. Møde af den karakter mellem elskende bør være ledsaget af lidt mundgodt - knækkede nødder (fik I den - = løste problemer) såsom hassel-og val-nødder og druer - og det ødelægger ingen kur med et par nødder eller ti, de indeholder nødvendigt fedtstof for forbrændingen.
Og så mangler jeg bare at citere reklamen: husk på, hvad blomster kan gøre... brug dem også til at kærtegne med, føles dejligt - og man glemmer alt om det, man snakkede om....
Kort sagt: How to keep a woman happy = slender and quiet!
Husk - at det, som kvinder kalder romantik, det er alt det, der får dem i stemning til, øh, klap-i kuren!
Go for it, guys - I vil gerne ha' slanke, glade, sunde, tavse kvinder, ikke? Godt, så gør noget ved det - varmt, kærligt, og romantisk - det virker!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.