10tilføjet af

vurdering af design og funktionalitet

Gider i kaste et blik på
http://www.solutions2buy.dk og fortælle, hvad i synes om sidens design og brugervenlighed (navigation, teksstørrelse o.s.v.)
Med venlig hilsen
Claus
tilføjet af

nej nej

nej nej
tilføjet af

ligegyldigt

meningsløst tid at beskæftige sig med det
tilføjet af

hmmm

Teksten hopper lige ind i noget m. sputnik.
Ikke en eneste indledende kommentar til hvad dette er... Ikke godt.
Dernæst slutter 1. side med 1996????????????????
øh - vi er i år 2005 snart - dvs. 9 år gammel viden slutter du med??????????? Det virker ikke troværdigt ifht. så hurtigt foranderligt et emne som IT.....
tilføjet af

...ps

- øh, hvad er det du overhovedet vil med den side???????????? Virker helt formålsløst pånær en opremsning...
tilføjet af

Enig..

..med kvinde40, når hun efterlyser en klar mening med din side. Vil du "sælge" søgeoptimering, travsport eller madopskrifter?
Den kronologiske internet-historie har intet at gøre på en forside, med mindre interessen skal kvæles i fødslen. Interesseskabende grafiske virkemidler - flash eller ej - savnes. Hovedudtrykket er alt for fersk og dræbende kedsommeligt.
tilføjet af

forkert side - undskyld

Det må i undskylde.....
Det var faktisk også undersiden http://www.solutions2buy.dk/seo.html , som jeg ville have feedback på. Og nej jeg vil ikke sælge søgemaskineoptimering, men blot stille en vejledning til rådighed for de, der selv vil optimere deres side. Siden ligger i øvrigt nr. 1 på alle dens søgeord.
tilføjet af

Design og brugervenlighed

- ikke det, at den slutter i 1996 :-)
Farvevalget er OK.
Top-rammen pæn - på nær billedet he he. (undskyld, det var plat).
Menuen
står i højre side - jeg foretrækker den i venstre side.
den scroller væk, når man ruller ned i teksten - det HADER jeg.
Der burde være hver sin "skyder" for menu og tekst.
Brødteksten:
jeg ville foretrække lidt mere fremhævelse af del-overskrifterne.
teksten er meget komprimeret i forhold til, at mange bare "kaster et blik" på siden og så hurtigt videre, så det skal nok ikke stå på den måde nær "toppen" men gerne lidt nede i niveau (altså med en mere "catchy" forside med undersider på denne måde), så du er sikker på, at de mennesker der læser det, også er din målgruppe, så de har interesse for og tid til at læse.
Generelt:
du anvender kun kapitæler (store bogstaver) som fremhævelse. Det er pænt og stille - for stille efter min mening. Jeg synes godt, du kunne anvende kursiv og fed skrift også til at "fange øjet".
Men jeg synes, du har fat i meget af det rigtige :-)
Og "kunsten at skrive" er ikke ny. Donald E. Knuth har formuleret en hel del af grundlagene, da han lavede TEX-formatterings-programmet - komplet med formler og billeder.
God vind :-)
tilføjet af

Den "rigtige" side

ser meget pænere ud :-)
Men der er stadig en del af mine "kæpheste" fra ovenfor tilbage, f.eks. har du nu en smuk menu i toppen, og når vil ruller ned i teksten, forsvinder den :-)
tilføjet af

Lidt bedre...

... men stadig for kedeligt.
"Jeg foreslår, at du følger den logiske vej ved at vælge linket Trin n i søgemaskineoptimering", der er placeret øverst til højre på alle sider." - skriver du som gerenel brugervejledning. Trin n - hvad er det?
Navigationsboksen med De 10 Trin - hvis læseren er nået til trin 2, så skal 1. og 2. nedtones (indikator for hvor langt man er nået) eller også skal link 3 og de efterfølgende syv rykke op på listen.
Det er da nogle meget sjove illustrationer du har produceret. Brug dem med aktivt og synligt.
tilføjet af

Illustrationer?

Nope, der er tale om ikoner fra Windows XP. :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.