10tilføjet af

Er du danskere eller mennesker?

nodle danskere som har ikke noget tolerance over for andre menneker og de har ikke noget følelse til menneske i de konfliktiske lande, ... haved mener de med det? mener der at der er forskel mellem danskere og menneske???? så fra imorgen skal vi spørge af folk på gaden, at ER I DANSKERE ELLER MENNESKE?
tilføjet af

Du er fuld eller bare bitter!

Jeg ved ikke om du "joker", er fuld eller af anden etnisk herkomst end dansker. Men uanset det, har du lige så meget ret til livet, som alle andre på denne planet.
Det fremmedhad, som vi lever i og med, er til dels skabt af "de fremmede" selv.
Hør lige her, unge mand:
En ung italiener tager på Interrail. Ankommer sent om aftenen på Hovedbanegårde. Spadserer - har ikke råd til taxa - ned gennem noget så dansk en vej, opkaldt efter en forfatter: H.C. Andersens Boulevard. Han spadserer direkte ind i døden, spidet, sparket og pint på Blågårds Plads. Det var så den rejse og det liv. Det var ikke "danskere" der begik drabet, men "dem".
Og for at gøre skaden fuldstændig utilgivelig, har samme dælme bragt skam over den døde italiener, ved at vanrygte graven, smide blomsterne ud på motorvejen og overhælde mindepladsen med en fyldt affaldscontainer.
Det kunne i princippet være "danskere", for de er også kun "mennesker".
Men det er dig selv, der sætter standarden og dagsordenen.
Som profet kan jeg kun anbefale dig at behandle andre, som du selv ønsker at blive behandlet.
Prøv at gøre en forskel. Hæv niveauet af anden herkomst end dansk. Inspirer dine artsfæller og fremstå som mønster-forbillede - har du held til det, bliver DF og Pia Kærsgaard sq arbejdsløse!. Til gavn for alle.
Profeten af Teide.
tilføjet af

ja!*GG*

danskerne er definitiv ikke fra denne planet..så, det skulle være: er du fra denne planet som hedder "Jord" eller dansker?
tilføjet af

Orv!

Hvor er I racistiske!!
tilføjet af

Hjælp !

Hvad er det for noget ævle-bævle
Fra en dansker i Danmark, som også er et menneske, men sætter spørgsmålstegn ved, om alle andre kan sige det samme..nej, for det er der utallige beviser på, de IKKE kan.
Jeg er ikke enten eller ..jeg er både og ..og begge dele...menneske og dansker !!!!!!
tilføjet af

Solitaire mangler argumenter

Debattøren "solitaire" har stemplet mig som racist. Det mener jeg nu ikke jeg er. Synes faktisk jeg har argumenteret for det modsatte.
Men Solitaire har glemt at argumentere, og har således stjålet kvalitetstid fra læserne af hans indlæg. (Det er ikke forbudt at tie, hvis man ikke har nogen mening).
Danskerne er til orientering fra denne planet.
Sjovt nok er vi globalt set ret åndsvage som jordboere.
Man kan således opdele jordboerne i to kategorier - rent forskningsmæssigt.
Den ene halvdel forsker i at undersøge, om der er liv andre steder i universet.
Den anden halvdel i fødevare-industrien kæmper for at udryde liv, med svovl, atamon, stråling, UHT-behandling, sterilicering osv.
Et eksperiment - på eget ansvar:
prøv at købe en karton mælk, og glem den - for siden at genopdage den. Liv, ja fanme så!!!
Denne - set fra en profet - besatte planet, har en ret ydmyg temperatur, svingende fra minus 60 til plus 60 celcius. Island har vulkaner med kogende svovlholdigt vand. Her trives bakterier.
Hvis man skal tro på liv, er ilt og vand et must. Og med vand er det jo ret trist, hvis der er minusgrader.
Pas på jorden, ædle jordbo!
tilføjet af

Profet!

Du får min uforbeholdne undskyldning.
Jeg brugte "I" forkert!
Du har ganske rigtigt ikke udtalt dig racistisk.
Undskyld!
tilføjet af

Ikke tossegod

Hvis du med dit spørgsmål mener Tossegod elle dansker foretrækker jeg at være Dansker, vi sølle 5 mill danskere kan ikke redde hele verden, vi har jo i forvejen ca 500.000 her i landet som KRÆVER særbehandling og specielle hensyn
tilføjet af

!!!

HØRT!!!!!
tilføjet af

særbehandling

der er 5 millioner i dette land der KRÆVER særbehandling.
Vi danskerer (af lokal herkomst eller ej) bør jo huske på, at det at bo i dette smørhul i verden er skæbnens positive særbehandling af os, og vi kræver alle at denne særbehandling af os bliver opretholdt.
Desværre er der mange der er ved at ødelægge det ved gang på stedet i alt for små sko.
tilføjet af

Profeten?!?

Du er sgu ikke så lidt glad for dig selv hva! Kalder dig "profeten" og skriver sådan nogle bedrevidende og belærende indlæg som slet ikke handler om det vi egentlig prøver at diskutere her. Jeg får fandme myrekryb af at læse sådan nogle indlæg som dem du skriver. Det er jo tydeligt at du mest hænger dig i at du fremstår godt, med den måde du skriver end på at behandle emnet. Kan du ikke pakke spirende forfatter-nykker ned, og skrive sådan som vi andre gør. Det er fint at arbejde med sit sprog - det bliver bare superpinligt når du gloricerer dig selv på den måde, som du gør
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.