2tilføjet af

Terror.

Terror. Død og ødelæggelse. De styrer nu det hele med hård hånd. Mange vil gerne lave en selvmordshandling , så kommer de nemlig i paradisets have . Uskyldige mennesker / børn må lade livet , fordi de vil i paradiset. Børn opdrages skam på denne måde , de skal være martyrer som voksne. Truer hele verdenen . Man tager bare en flyvemaskine og flyver ind i et højhus ( og fester bagefter). Man tager bare et uskyldigt menneske , og skærer halsen over på dette uskyldige menneske. Nu har man fundet trænings lejre. Det er fame uhyggeligt do.
tilføjet af

igen aabenraamand HAR DU RET

helt enig med dig IGEN., Det er sku uhyggeligt at det er sådan., der er sku ingne ære at dræbe tusinger andre såvel com en anden UDEN EN MEGET god grund.,
tilføjet af

ja og hvor er det synd

ja og hvor er det synd, når så et af de skodhoveder, bliver fanget og udspurgt af officerer fra både USA, og nu herhjemme, så er fanden løs i laksegade, fordi der er kommet til at blive talt lidt hårdt til dem. De lyver jo værre end en hest kan rende, det kan vi jo bare se med politiets afhøringer af dem herhjemme, bl.a i Voldsmose Gjelleruplanen, eller Gersagerparken, og d ballader der har været de respektive steder.men Selvfølgelig, der er også et ordsprog der siger. Fanden hytter sine.
Nicklees
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.