8tilføjet af

Irakisk familie over

Irakisk familie klagede over for højt musik fra naboen,og det fik naboerne til at gå til angreb på den irakisk familie.Køller blev brugt til overfaldet.Nu viser det sig bare,at danskerne har fået nok af perkerne,og ikke vil finde sig i mere fra den side.Forståeligt nok fra danskernes side.Vi har fundet os i alt for meget fra disse perker side.Kan de ikke tåle vores leve måde,skal de bare forlade landet,for her er det danskeren der hersker,og ikke perkeren,sådan er det,og sådan skal det blive ved med at være.
tilføjet af

Hersker?

Der er absolut ingen der hersker her i Danmark...Hverken danskere eller "perkere", som du så pænt udtrykker det...Hvad i alverden sker der for folks moral...Hmmm....latterligt :)
tilføjet af

JA FULDSTÆNDIG ENIG

De er fuldstændig sindsyge i hovedet, og det sidste nye påfund, at sende deres unger til deres hjemland for at de ikke må glemme koranen og blive for danske, og de kalder os racister????
" Hvorfor er koranen så tyk...??
Fodi den danske bistandslov står bag i...
tilføjet af

Gud

Ja, nu er vi ved vejs ende, hvor Gud vil straffe dem
der tager magten i deres egen hånd. Politikerne og
domstolene er normalt dem der lovgiver og dømmer
i dette land. Selvtægt er en grim ting.
Har I ikke lært at elske jeres fjender?
tilføjet af

Sindsygt

Det er ingen grund til at behandle Irakere på den måde.
Danskerne er i al almindelighed vellidt i Irak, dette synes jeg ikke, at vi skal sætte over styr. Selv hvis vi skulle mene, at der er for mange Irakere, eller at der er andre problemer, så må det ordnes i mindelighed. Gæster behandler man ordentlig, og jeg kan slet se hvilken ret, de pågældende naboer har til at handle for alle danskere.
Det værste er, at denne adfærd over hovedet ikke løser nogen problemer.
tilføjet af

Høj musik

Jeg ville da også klage over for høj musik fra naboerne hvis det var for vildt.Ville du ikke det? Det behøver man da ikke at være Iraker for at gøre.
tilføjet af

Jammer

Hojt musik siger du - saa skal du proeve at bo i et
muslimsk land - det har jeg proevet..der hanger store
loudspeakere i alle vindretningere paa taarne og spir
saa man klokken 5 om morgenen kan faa morgen bonnen direkte ind i sengen..og det holder de paa med op til mange gange om dagen..saa ingen gaar ramp forbi..
naar men vi kan godt finde en bedre tone at omtale vores
indvandrere paa - det er undermaalet at kalde en person en 'Perker' det er at slaa alle over en kam og det er ikke pant,vel..
MVH BB
tilføjet af

Øhh . .

I dette tilfælde, er det da danskerne, der går til angreb på den irakiske familie, der er nogle svin! Jeg ville da selv klage, når min nabo generede mig så meget med musik og larm - uanset om det var udlændinge eller danskere.
Jeg er selv dansker, og jeg græmmes over de af mine landsmænd, der ikke kan opføre sig ordentligt lige så meget, som jeg græmmes over de flygtninge/indvandrere, der ikke kan opføre sig ordentligt!!
tilføjet af

Straffeloven gælder alle danskere

Tænk alle "danskere" er et balndingsprodukt af alle de folkeslag der findes, så det er svært at se hvorfor nogle skulle være mere ikke danske end andre - kun kan man sige at nogle har været her i landet længere end andre - måske gør det dem til mere ligusterhæk danskere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.