13tilføjet af

Våde firmafester - er jeg en stivstikker.

Jeg er en mand sidst i tyverne, min kone er jævnalderne, vi har ingen børn selvom vi har prøvet, men har ellers et godt ægteskab, både i og udenfor sengen. Et lille problem har dog sneget sig ind. Sidste år skiftede min kone job til et større kontor. På dette kontor holder de ca en gang i kvartalet en firmafest. Første gang hun var med var til sidste års sommerfest: min kone drikker sjældent meget, men fra denne fest kom hun temmelig beruset hjem, ikke kanonfuld, men godt lakket til, jeg var en smule overrasket over det, men hun var i godt humør og vi endte i sengen. Det var fint nok. I december kom julefrokosten så, og der kom hun ikke bare lidt beruset hjem, hun var plakatfuld, hun kunne knapt stå på sine ben, jeg ved ikke om nogen har set en dame vakle rundt i sine højhælede sko, men det er ikke et kønt syn. Hun var så fuld jeg måtte hjælpe hende i seng og hun gjorde fuldemands tilnærmelser og jeg gik i seng med hende, men det var som at gå i seng med en sæk kartofler. I går aftes skulle hun afsted igen og vi havde gået og varmet hinanden op mens hun gjorede sig klar og hun lovede at komme tidligt og ædru hjem så vi kunne hygge os. MEN kl. 02.30 i nat kom hun vaklende ind i soveværelset, så fuld så hun snøvlede og dinglede rundt. Hun faldt i søven med tøjet på, hun sover stadig.
Er det ok, hun kommer hjem på den måde, jeg vil gerne ha kommentarer.
tilføjet af

alkokohol

Nej det syntes jeg ikke, tal med hende om problemet. Alkohol i store mængter gør aldrig godt, heller ikke i samlivet. jeg vil håbe for dig/jer i får talt om dette problem før det udvikler sig til noget der kan blive uløseligt.
tilføjet af

Et synspunkt udefra...

Hej John.
Jeg mener, at man bør give hinanden plads til udskejelser en gang imellem… Når hun havde lovet at komme tidligt og ædru hjem, kan jeg selvfølgelig godt forstå, du er skuffet over at hun ikke gjorde dét.. men på den anden side, hvis det kun er hver 3. måned at hun tager til firmafest, som hun jo tydeligvis godt kan lide, så ødelægger det måske lidt festen for hende, hvis hun skal komme tidligt og ædru hjem…
Nu kender jeg dig jo ikke, så jeg ved ikke, om det er dig, der ”fik hende til at love” at komme tidligt og ædru hjem (fordi du måske er en smule nervøs for, hvad hun laver…- jeg ved ikke helt, om jeg måske aner lidt jalousi…?), eller om det var noget hun selv foreslog…?
Måske tænker hun, at festen, kollegerne og muligheden for at flippe lidt ud, jo kun er 1 gang i kvartalet, men at I to derimod kan dyrke sex, når det passer jer, så hvorfor forlade ”kvartals-festen” for at tage hjem for at gøre noget man kan gøre i morgen…?
Men hun bør i hvert fald ikke love dig noget, som hun ikke kan holde, for så kan hun jo ikke undgå at skuffe dig. Det vil jeg lige slå fast – så bør hun lige ringe hjem og informere dig om sine nye planer for aftenen…
Du siger også, at hun normalt ikke drikker så meget… men man kan godt ændre sig på dét punkt… Det kommer jo an på selskabet man er i, hvor meget man drikker (ex. konfirmation><firmafest)… De fester hendes nye arbejdsplads holder, lægger nok også op til druk (kunne jeg forestille mig…!?) og hvis hun så skal sidde ædru som den eneste, så føler hun sig måske lidt ”udenfor” de andres ”fulde-humor” og så går lidt af det sjove nok af, når alle andre er plakatstive…
Du kan sige til hende (hvis du altså har det sådan hér), at du selvfølgelig er glad på hendes vegne over, at hun har det godt og sjovt med kollegerne til firmafesterne, men at du bare gerne fremover vil have, at hun holder det, hvis hun har lovet at komme hjem til dig. Hun kan sikkert godt forstå, hvis du siger, at du bliver lidt skuffet, når hun kommer hjem i dén tilstand, når hun havde lovet at I skulle få noget ud af forspillet I havde haft kørende gennem dagen…
Håber du kan bruge mit svar til noget.. Hun er sikkert vågnet fra sin brandert nu, og I har måske talt om det, men hér har du i hvert fald en vinkel udefra.
Du ved det nok godt, men den bedste løsning er altid at tale om det, hvis der opstår noget/nogle følelser man er utryk ved... man skal bare gøre sig umage med at gribe samtalen an på den mest hensigtsmæssige måde,så man ikke bliver misforstået...
Hilsen Lise
tilføjet af

beruset

hej er hun da ikke også sjov mæske fræk når hun kommer hjem❓tænke du kunne jo benytte dig lidt af sitiationen.Altså hvis det kun sker de få gange ..
tilføjet af

går det berdre nu eller?

hejsa, ville bare høre om det stadig står på eller hun er begyndt at tage den lidt mere med ro ?
tilføjet af

at drikke sig beruset

Hej jeg er en pige på 28 som bor i en lejlighed med min drømme fyr på 32. Jeg er tit ude men mine veninder hvorfor det det tit hænder jeg kommer ret så fuld hjem. Jeg bliver selv ret tændt når jeg har drukket , hvilket min fyr nyder godt af når han endelig får mig hjem. han syntes jeg er vildt sexet når jeg har drukket . 8så kan han os få mig til at tage frækt tøj på osv. det fungerer rigtigt godt . og jeg glæder mig altid til jeg skal hjem fra en fugtig aften.
knus rikke pigen
tilføjet af

komme fuld hjem

Hej med dig ville bage lige sige at da også har lov til at komme fuld hjem engang imellem. Lige så snart i mænd bliver fulde så vil i jo en masse så lige for lige . elesker i øvrigt at blive straffet når jeg selv kommer fuld hjem. tjau Belinda
tilføjet af

Dejligt at være skide fuld

Hejsa jeg elsker nu også en tur i byen og så komme hjem i den værste påvirkede tilstand og så vide min mand står klar til at hjælpe mig når jeg hverken er stand til at gå eller stå. og selvfølellig må han udnytte mig når han har fået mig bugseret ind. Og ved han elsker det. men vil give dig ret i høhjælede et skidesvært at styre i en brandert men kanon liderligt..
tilføjet af

vaklende fuld hjem

Hej john det skal der da være plads til både mig og min dedre halvdel giver luft at vi kan kan tage til fester og komme hjem i en ordentlig brandert. det skal bare bare være gensidigt og hvis så den som er hjemme er sød ved den anden når det engang er tid til komme hjme er det rigtigt godt. jeg bliver feks ret kærlig når jeg bliver fuld og det kommer ham jo så til gode. selvom jeg nok íkke er til det bedste sex er jeg ihvertfald med på det værste så får han jo oudlevet nogle af sine fantasier. og hvem kan styre en par højhæle når den er høj gg jeg kan ski helle ikke
tilføjet af

Fulde piger

ja sikke problemer vi har med dekvinder når de får lidt for mget at drikke min kom skidefuld og jeg mener skidefuld hjem i går fra tøsefrokost jeg blev vækket ved at taxa chøføren baknede på vores dør forde hun var for fuld til at kunne betale . Så skulle jeg have hende inden for oh i hendes tilstand formåde hun i hvertfald ikke at gå i sine højhælede støvler. men sex ville hun gerne så det blev det da til men må noj sige hun var lidt mere fuld end jeg havde håbet på . for hun ku ikke huske vi have elsket om morgen .
tilføjet af

Fuld fra fest

Sikke noget det ku hvis osse lyde som mig i lørdags efter julefrokosten alt for meget snaps og for højhæledesko. Min mand var hvist osse lidt knotten over jeg ik selv var stand til at gå. Men jeg fik ham da overtalt til at gå i seng med mig elsker a blive hårdt når jeg er fuld, skal lige siges at jeg blir meget liderlig når jeg er fuld.
Men var meget dårlig og flov om søndagen.
knus kirsten
tilføjet af

hmm. jeg kan godt lide tis

ja, forhelvede du er da for kedelig
tilføjet af

min kone kommer også fuld hjem

Hej jeg er en mand på 36 har en kone på 32 hun går også til den når hun er til fest. jeg sidder altid oppe og venter på at hun er kommet hjem ellers kan jeg simpelthend ikke sove. Hun drikker ikke tildagligt, men når er fest så går hun til den.Og hver gang havner i i en tilstand hbor hun hverken kan syre sig selv selv eller det omkring hende hun tro hun er dejlig og kan meste sin højehæle men ak hun vælter rundt. og gør tilnærmelser så jo jeg kendet det udemærket. min løsning er at jeg drikker mig lige så fuld til hun kommer hjem så er vi på tale fod.
tilføjet af

Naturligvis

NATURLIGVIS er det okay at din kone fester med sit arbejde. Hvis du ikke kan klare det skulle du overveje at blive signle.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.