5tilføjet af

The Day After Tomorrow

Hvis nogen vil se en meget god film, der er meget godt lavet, så skal i se The Day After Tomorrow. Det er den floteste film jeg nogensinde har set.
tilføjet af

Dårlig film!

Et er at den er ok animeret, noget andet er at den har en latterlig handling og sammenlagt minder om en af de der B-katastrofefilm de sommetider viser på DR1!!!
tilføjet af

ENIG!!

Jeg er enig, den er ALT for amerikansk, det passer dem sikkert fint at få lavet HELE VERDENS KATASTROFER om til kærlighed mellem far & søn? Lol..
I rulleteksten står der at en af skuespillerne hedder Jesus:D
tilføjet af

lol

jeg syndes at det i siger er noget pjat det er en fed filen der visser at mensket kan over leve alt hvad natugeren sender i hovet på os hvis i ikke kan se det så skal i ikke se filem for det er en af tidens besto filem der hviser os at joger fagtisk ender seg måske ikke så hor tid som diviste med over de neste 100 år er der stoger sangse for at tempertuger falder dragmatisk
tilføjet af

jaja

DIN mening.
tilføjet af

Den er nok aktuel....

Den kunne godt være aktuel, hvis man kigger på temaet, og samligner miljøet idag. Det er jo blevet varslet af de så kaldte kloge hoveder der udtaler sig i fjernsynet engang imellem at der skal komme en ny istid. Og helt klart filmen var utrolig flot. Hvis ikke man havde en histiorie, som forholdet mellem far og søn, kunne de ligeså godt have lavet en dokumentar film, for så havde det været en "nøgen" film. Handlingen havde manglet og der havde ikke været et "plot".
En god film, jeg vil også anbefale den til andre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.