10tilføjet af

Manga

Er der andre end mig der kender til begrebet Manga?
Det er som om det er kendt, men stadigvæk er dety ikke. jeg kunne godt tænke mig at maile med andre der er blevet bidt af det. Jeg vil bare gerne have en at snakke med det om.
håber vis snakkes Kila
tilføjet af

mange eller anime?

Er det tegneserierne (på bog, manga) eller er det tegnefilmene/serierne (på film, anime) du er vild me?
tilføjet af

manga

Hej
Manga ( betyder noget i stil med "tilfældige skitser" ) kommer fra Japan og er en speciel måde at tegne på. Der findes en mindre mængde tegneserier i stil med Jumbo-bogen fyldt med historier tegnet i manga stil som kan fås næsten overalt.
www.manga.com er et kanon site til mere info...
tilføjet af

Manga er vel manga

Begge dele!det giver en hel speciel stemning at se anime en den man får via bøgerne. nogen gange kan man ødelægge en manga ved at gøre den til anime som for eksempel Dragon Ball Z som er en kanon fed manga, men på anime er utrolig langtrukkende og har mistet lidt af dem magi der var over Dragon Ball. Men i det store hele er jeg lige glad. jeg kan lide begge dele.
tilføjet af

jeg spurgte om du kunne lide det

det ved jeg godt. jeg spurgte ikke om hvad det betød jeg spurgte om du kunne lide det, men ellers tak!
tilføjet af

Foretrækker anime

Kan godt lide manga... ejer dog ikke nogen endnu... men regner med at jeg skal have Neon Genesis Evangelion, når den kommer til Danmark. Jeg tror dog, jeg foretrækker anime. Det var også det, jeg først stiftede bekendtskab med. Har set og hørt om en del serier, men har dog ikke set alle "klassikerne" som f.eks Akira.
tilføjet af

helt enig

er helt enig, anime er noget sejer end normalt manga, men alligevel er der nogen ting ved manga som anime ikke får med. ´Jeg er ikke så vild med "akira" lidt for si-fi til mig. kender du Fantask? der kan du købe mange manga. de er dog på engelsk og koster 100 kr, men det er altså pengene vær. prøv om den manga du leder efter er der.
Kila
tilføjet af

Danske sider

Kender godt Fantask, har dog aldrig handlet der. Det bliver nu heller ikke nødvendigt når det gælder NGE. Den udkommer nemlig i Danmark d. 1 oktober. Mangamania.dk og animeguiden.dk er nogle gode danske hjemmeside, hvor man bl.a. kan diskutere anime og manga. De oplyser også hvilke manga'er som bliver udgivet i Danmark. De er som regel godt opdateret. Jeg er selv medlem på begge forummer.
tilføjet af

tak

tak... kendte ikke de hjemmesider.
hvad handler NGE helt præcist om? vil gerne høre om det er noget for mig måske
tilføjet af

manga freak

hej.. jeg er en pige på 16 som er vild med manga.. kender mange serier og har manga billeder... du kan have ret i at der ike er mange der kender det. men de få der gør (tror jeg) er meget bidt i det som mig selv :P håber du vil skrive lidt sammen.. det kunne være sjovt at snake om det..
knus
tilføjet af

Hvor hyggeligt :)

jamen helt sikkert:)
det er jeg da frisk på:)
skriv endelig en mail til mig:
livagryn"hotmail.com
håber at høre fra dig:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.