3tilføjet af

Evigt solskin i et pletfrit sind - anmeldelse

Nu har jeg ikke tidligere set Charlie Kaufmans film, men historien til denne er simpelthen genial og så original, så jeg tror der er mange, der vil give mig ret i at filmen er et lille mesterværk.
Historien er lidt af et puslespil undervejs og først i den sidste del af filmen samler brikkerne sig. Det er en romantisk og tankevækkende film, som man kan tænke over i flere dage. Den er så flot fortalt og klippet, hvor man følger filmen fra Joels (Jim Carrey) bevidsthed. Da han ligger til behandling for at slette alle minder af Clementine (Kate Winslet) efter de er kørt lidt træt i deres forhold. Men så undervejs fortryder... Måden filmen skifter i tankerne, hvor han i sin bevidsthed prøver at slippe fri er svært at beskrive, den skal bare ses...
Så skal det også nævnes at Jim Carrey og Kate Winslet er i topklasse, har aldrig set noget lignende.
Jeg bliver bare nødt til at se den her film igen!! :)
Læs mere om filmen her:
http://www.jimcarreynettet.dk/sektion-solskin.htm
Jeg har set Jim Carreys film
- nu er det din tur...
tilføjet af

Tager din opfordring og vil se den

Det lyder som en film der skal ses. Jeg vil kaste mig over den ved først givende lejlighed.
tilføjet af

Har du set den?

Nu er det en måned siden jeg postede indlæget, men ingen andre end nullee har svaret. Er der virkelig ingen der har set filmen i bografen??
( det må der da være da 75.000 har fundet vej, dejligt at se den har stor succes. :-) )
tilføjet af

djelig film

Vil helt klart give dig ret i at det er en rigtig fed film!
rent filmteknisk og manus opbygning er en fryd, for som du siger er filmen lidt af et puslespil men dog ikke så meget at publikum sidder tilbage med en uafsluttet slutning...
som pige gik jeg også fra biografen med en dejlig følelse, da dette var en smuk kærlighedshistorie- og ikke som de de normale hollywood productions, hvor det hele ender i et fyrværkeri og et kys. Denne historie viser både de gode og dårlige stunder som man har sammen, hvilket også gør de gode stunder smukkere...helt klart en anbefalet pigefilm, men også for gutterne, da klipningen er ginial!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.