4tilføjet af

UBEHAGELIGE SVAR OG NEGATIV STEMNING

HVORFOR KAN MAN IKKE SKRIVE OM ET PROBLEM, PÅ SOL, UDEN DER SKAL VÆRE MINDS ÉN, DER SKAL GENERE ÉN ELLER KOMME MED NEGATIVE MENINGER?
HVORFOR KAN MAN IKKE HJÆLPE HINANDEN PÅ EN GOD MÅDE, HVORFOR SKAL NOGEN MENNESKER BARE SØGE SÅ MEGET OPMÆRKSOMHED VED NETOP AT VÆRE SÅ NEGATIVE OG KOMME MED SÅRENDE OG HÅRDE ORD TIL FOLK SOM HAR PROBLEMER?
HVAD ER DET FOR ET LAND VI BOR I?
JEG FATTER SIMPELTHEN IKKE MERE, HVORFOR MAN IKKE BARE KAN VÆRE GODE VED HINANDEN. VI HAR KUN DETTE ENE LIV, OG LAD OS DOG FÅ DET GODE UD AF DET, OG HJLÆPE HINANDEN PÅ DET GODT, OG DROPPE ALT DET NEGATIVE PIS.
DET SÅRER MANGE, OG FÅR LIGESÅ MANGE TIL AT FÅ DET MEGET VÆRRE.
KAN SKU GODT FORSTÅ MANGE MENNESKER EFTERHÅNDEN LIDER AF EN FORM FOR DEPRESSION, ELLER BEGÅR SELVMORD!
FUCK DANMARK, ELLER RETTERE, FUCK DE NEGATVIE OPMÆRKSOMHEDSSØGENDE MENNESKER DER KUN KAN SE UD TIL DERES EGEN NÆSE!
NETOP JER, ER INTET VÆRD I DETTE SØLLE LAND!
VÆR MOD ANDRE, SOM DU VIL DE SKAL VÆRE MOD DIG!
IND MED GODHED, UD MED ONDHED!
IND MED KÆRLIGHED, UD MED HAD!
TÆNK JER OM, I SÅRER FOLK PÅ JERES VEJ!
tilføjet af

Fik du luft

Du spørger Hvorfor? - fordi de også har brug for at få luft som dig. Din tone er langt fra positiv og kærlig. Du anklager ved at sige, at "de" sårer, og ligger ansvaret over på dem der ikke er så positive, og alligevel bruger tid på at svare.
De er intet værd siger du. Jeg er noget værd uanset om jeg er positiv eller negativ. Hvordan ved du om noget er positivt?, på samme måde som du ved hvordan noget er surt! - du har oplevet det modsatte. Surt - sødt, positivt - negativt.
Og vores land ??, sikke meget, som du er utilfreds med. Måske virker et negativt svar som en opkvikker, eller som en trækken på skulderen og en "her er åbenbart en person der har det værrer end jeg". Hvis du vil gøre noget virksomt, så start med at udvise kærlighed til dig selv og de mennesker der er i dette land. Det lyder som om, at du netop har brug for kærlig omsorg, og det får du altså ikke ved at beklage dig, men ved at bede om det. "Vær mod andre som du vil de skal være mod dig" siger du. Jeg vil gerne være omsorgsfuld imod dig, selv om du kalder mig intet værd i dette sølle land - for jeg er en af dem, der både kan svare positivt og negativt, og når alt kommer til stykket, så er det jo altid en individuel opfattelse om noget er det ene eller det andet. I omsorg for dig. Chr.
tilføjet af

brotgård

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
tilføjet af

Jeg vil

Give dig fulstændig ret , at man har forskellige meninger om mange ting er da naturlig ,men derfor bøver man da ikke at være ondsindet, hvad jeg også synes det grænser op til nu da, for har man ikke en regulær mening, for eller imod, var det bedre efter min mening at man TAV.
MVH. eg.
tilføjet af

Stop det.....!!!!!!

Hej
Har selv lige været inde og læse om én der følte at hun var for tyk. Der var mange der havde svaret på hendes spørgsmål/nødråb. Men fame' om der så ikke var en personen der havde skrevet alt muligt ondt om overvægtige folk. Sådan noget kan får folk til at få det endnu værre.
Tænk over det, og lad være med det!!!!!
Johan, Kolding
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.