3tilføjet af

Kakaonys!

Hej alle soldebatører.
Har gjort en forunderlig, men dog mærkelig opdagelse ved mig selv. Når jeg spiser mørk chokolade (over 80%), så nyser jeg lige et par gange indtil chokoladen i min mund er sunket :)
Har jeg allergi - eller er det simpelthen fordi chokoladen er så mørk/bitter, at noget oppe i ens næse bliver irriteret, som hvis man kigger imod skarpt lys (så nyser jeg også)
KNUS
tilføjet af

Sådan har jeg det med rødvin

Nogle gange, ja faktisk tit - når jeg tager et glas rødvin op til mund og næse, så kommer der en nysetrang som jo som regel ender med et nys..😮
Jeg tror ikke du er allergisk, men at der i kakao er nogle stoffer eller andet som bare irriterer dine slimhinder - eller hva der nu får os til at nyse..
Alternativt må du jo bare holde dig fra den LÆKRE, mørke chokolade fremover!
Jeg tror så også jeg vil droppe rødvinen fra idag af......

(løgn kan forekomme sidst i indlægget)😉
tilføjet af

hehe

Haha🙂det lydder da som et problem.. Det er bare lidt mere ulækkert med chokoladen, man ender med at der er mørk chokolade over det hele hvis ikke man lige når at synke det først :P
Om jeg holder mig fra det - det tror jeg nu ikke🙂det smager godt, men spiser også kun et enkelt stykke i ny og næ
Men hvis det havde været en allergisk reaktion, ville jeg også tro, at det var noget i selve chokoladen jeg ikke kunne tåle, og det forekommer ikke ved andet chokolade🙂kun det mørke..
tilføjet af

Den kender jeg godt

Jeg har i flere år haft det på samme måde med chokoladen, men det går over.
Det skarpe lys fra solen, så nyser jeg alså også.
Hej
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.