1tilføjet af

Sendt videre til Neurolog-sclerose

Efter at have været til forskellige undersøgelser hos læge og ørelæge er jeg nu sendt videre til neurolog. Jeg føler allerece at jeg har fået min "dom" - Sclerose. jeg har gennem de sidste 1,5 mdr haft forskellige symptomer..I starten var jeg meget svimmel og træt. Det er stoppet lidt nu til gengæld har jeg fået stikken og prikken i min krop og mine hænder har de sidste 4 dage sovet når jeg vågende. Mit syn er blevet svagere. Min læge kalder mine symptomer "meget difuse" men det synes jeg nu ikke de er udfra hvad jeg har læst om sygdommen. Er der nogen der har været til en neurolog? Og hvilke undersøgelser laver han?
tilføjet af

ja det må man sige jeg har.

Er det flere gange om året pga min sclerose.
For at undersøge om du har sclerose laver neo nogle test om er:
luk øjnene og sæt din finger på næsen. Gå på line på gulvet. Hvor meget kan du skubbe imod med dine arme og ben(imod lægen). Er der føle forstyrrelser nogen steder på din krop(der tager den en lang vatpind)og du siger om du følere den ene side er anderledes en den anden. Kører dit ben fra fod til knæ. Laver alm syns test.
Men får at være 100% sikker er det en skanning og en rygmarvs prøve der skal tages.
Håber du får besked , men og efterfølgende kan handle derefter. Og ingen siger du har sclerose, dine symtomer kan bestemt være menge andre ting end sclerose.
Held og lykke med tingen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.