6tilføjet af

Tyskland | Italien...?

I semifinale 1 mødes Tyskland og Italien.
Efter en højdramatisk kamp mod Argentina, som endte i straffesparkskonkurrence og tumult, står værtsnationen fra Tyskland nu i semifinalen overfor Italien. Det er fuldt fortjent, for Tysklands "Mannschaft" med spillere som Michael Ballack, Jens Lehmann, Bastian Schweinsteiger og især måltyven Miroslav Klose har virkelig imponeret med en god organisation og hurtig, offensiv fodbold. Men om det er nok til at slå de snu italienere med spillere som Gianluca Zambrotta, Francesco Totti, Luca Toni og Fabio Cannavaro på holdet vil vise sig.
Med udgangspunkt i deres stærke defensiv og farlige angribere har Marcello Lippis azurblå hold indtil videre vist stor styrke. Og Italien har det mentale overtag, da de slog Tyskland 4-1 i en venskabskamp sidst i marts.
Tyskland | Italien, hvem har du som vinder af denne kamp?
tilføjet af

Det håber jeg

Det håber jeg Tyskland gør fordi jeg synes de spiller den bedste om mest underholdende fodbold af de 2 hold. Jeg tror også de vinder den fordi de har en bedre holdånd end Italien og en bedre træner. Mit tip 2-1 til Tyskland efter forlænget spilletid.
Mvh Graf
tilføjet af

første omgang ender 1-1

der skal straffespart til afgørelse som tyskerne vinder
tilføjet af

Tyskland

Tyskland
tilføjet af

efter 90 min

vil der på måltavlen stå 2-1 (i tysklands favør)
jeg kan virkelig ikke udholde de italienere som spiller kedelig defensivt fodbold, og som udelukkende lever på kontra chancer
worst case scenario - italien kommer hurtigt foran 1-0 og pakker sig sammen resten af kampen...
men klose netter 2 gange
tilføjet af

Tyskland vinder.....

..forhåbentlig - måske med 3-1 :)
Vh Rosalilje
tilføjet af

Italien bør vinde

denne gang.
*FB* der mener der er Italiens tur
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.