3tilføjet af

Nedfrysning af færdiglavet sushi?

Hej med jer, debattere! 😃
Nu er jeg utrolig stor fan af sushi, og elsker at lave det hjemme i køkkenet.
- Men det tager lang tid.. Og så kom mig og min veninde til at tænke på, om det ikke var muligt, at lave én stor portion, og så fryse de færdige ruller ned, og tage dem op senere, så man ikke skal bruge vanvittigt lang tid i køkkenet hver gang appetitten melder sig? [:|]
- Eller bliver risene tørre og kedelige, nogle der har prøvet?
Kan ikke finde noget på nettet om det. [:|]
Mvh. Nickie [f]
tilføjet af

Nu kommer det jo også an på....

...om du har brugt korrekt behandlet fisk til din sushi. 🙂 Hvis du har det, og fisken først har været frossen ned til de -25 grader som den skal have været for at få lov at bruges som sushi, så skulle det ikke være noget problem med at fryse den ned igen. På den måde ER allerede fiskens orm og bakterier døde. 🙂
Om risene bliver tørre, tror jeg ikke er et problem hvis sushien er pakket ordentlig når du fryser den ned. Brug gerne emballage med vakum lukning.
Held og lykke. 🙂
tilføjet af

Det kan du sagtens

(hej kajsa - glædelig baghjul)
- Jeg køber forøvrigt af og til frossen sushi. Det lider ikke under nedfrysning, hvis du overholder de regler, som Kajsa nævner.
tilføjet af

Okay..

Tak for svarene. Det er måske rigtigt nok, at det bare skal pakkes ordentlig ind.
Men man kan vel ikke fryse al slags sushi?
Kunne ikke forestille mig en rulle med agurk kunne blive særlig vellykket (Den bliver vel smattet?), eller de californiske ruller hvor der er majonaise i? 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.