2tilføjet af

Kender I det?

Kender I det? at man har åbnet sig for en fyr, for han holder så meget af dig, og du holder mindst ligeså meget af ham?
Dét gør jeg. Det er ikke blevet til mange kærester i mit liv. 2 kun, og så ham her. Og "ham her", var sød. Han slog benene væk under mig. Egentlig har jeg kun haft den følelse en gang før i mit liv. Min allerførste kæreste. Derfor svævede jeg på en lyserød sky, da vi begyndte at komme sammen. Der gik to uger, og så kunne jeg ikke bruges længere. Jeg føler mig trådt på, udnyttet, leget med, og ja.. alt hvad man ellers kan forestille sig.
I alle situationer er det mig, som er ovenpå, og mig som har styr på tingene. Det gælder alt hvad der sker i min dagligdag. Jeg er altid den, som har svaret, eller er den stærke, når veninder er kede af det.
Sådan har det også været i mine to tidligere forhold. Men sådan er det ikke denne gang.
Det er efterhånden tre uger siden, at det gik forbi og jeg tuder stadig... Hvad i alverden skal jeg dog gøre at komme over ham? Tænker ikke på andet, og ser jeg ham i byne tager jeg hjem (for er der noget jeg hader, så er det de tøser, som står og flæber over en eller anden fyr!!!) - og sådan er jeg åbenbart selv blevet. Han har formået at vende op og ned på mig.. og Gud hvor ville jeg gerne komme videre. Alle råd er velkomne :o)
tilføjet af

sådan kommer du videre

Kære du - jo jeg kender det godt - endda som mand - der kun har haft 3 forhold og idag er single på 4 år og bevidst ikke har ledt efter "den eneste ene".
JEG INVITERER DIG HERMED på en suveræn oplevelsesfyldt weekend.
GLEM alt om alder. !!!
Hvad betyder alder.... når vi blot skal væk fra det hele og OPLEVE og NYDE.
JEG INVITERER og betaler alt.
Du skal blot nyde og for en weekend være midtpunkt.
Du er single nu og kan frit ta en oplevelsestur til et land der er 10 grader varmere end her.
Har du et pas
Jeg har billetterne.
Selvfølgelig hilser vi på hinanden inden - så det ikke går helt i fisk.
Skriv til mig på:
jan2000@findmail.dk
tilføjet af

Et lille råd..

Hej..
Tag ikk med ham Jan.. Lad vær..
Ham den anden, lad ham være, når en person gør sådan noget, er de ikk noget værd at samle på..
Det gør ikk noget, du kun har haft 2 kærester, det betyder kun, du er forsigtig, og vælger ikk hvem som helst.. Det er kun godt, hvis man kan det..
Jeg kan fx ikk, jeg falder først for ansigt, og derefter kroppen, og tilsidst, ser jeg om de er nogle gode venner.. Jeg ka ikk styre det.. Så vær glad..
Kyss fra me..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.