37tilføjet af

Tykke piger

Nu spørger jeg åbent og ærligt, så jeg kan sagtens "tåle" et ærligt svar...
Betragter i mænd tykke piger som nogle stakkels ensomme skabninger, som nok kan bruges til hvad som helst?
Jeg spørger bare, fordi jeg nu gennem et stykke tid har haft nogle oplevelser på chatten. Da jeg startede med at chatte loggede jeg bare på med et almindeligt navn og fik masser af henvendelser (både almindelig og nogen lidt "avancerede") :-)
Da jeg så fortalte hvordan jeg så ud, faldt mange fra....Helt i orden, hver sin smag :-) Så blev jeg enig med mig selv om at logge på med et navn der tydeligt viste at jeg er en STOR pige...og så er det jeg synes, at de fleste henvendelser er fra ældre mænd (er selv 27) med diverse kinky lyster, som nærmest mener at de gør én en tjeneste ved at give lidt opmærksomhed...(skal lige siges at jeg intet har imod ældre mænd)- bare en konstatering.
Jeg HAR en kæreste, som i øvrigt forguder og elsker mig som jeg er...jeg har bare nogle s/m fantasier som jeg ikke kan udleve med ham, så defor havde jeg en forestilling om at udleve dem andre steder. Men nu ved jeg snart ikke rigtig.
Såå lad mig høre fra jer rundt omkring. Er det mig der er helt galt på den eller...?
tilføjet af

Elsker XL

Hej Tøsen!
Tror du ikke det er din egen usikkerhed omkring din krop der kommer til udtryk i dit indlæg. Nu kan jeg jo jun tale for mig selv, jeg er 24år og "normal" af bygning, 178,75, men jeg tænder da på piger med et par kg for meget. Hellere det end de magre piger der bare er skind og ben. Så som du kan se er der altså også unge fyre der tænder på store piger. Jeg syntes bare lige jeg ville fortælle dig det!!!!
tilføjet af

hej pige

Er du til SM, jeg har aldrig fattet folks sexvaner, nogle vil skides i hovedet, andre have pisk det er jo sindssygt klamt.
tilføjet af

den unge fyr

Tak for dit svar :-)
Skal da gerne indrømme at jeg ikke er super-sikker på mig selv, men det var nu ikke meningen at det skulle fremstå som et ynk - bare en undren ud fra de oplevelser jeg har haft. Jeg har aldrig haft de store problemer med det modsatte køn IRL, så det var nu ikke en klagesang i dén retning *s*
tilføjet af

satan

Der er sgu også mange ting jeg ikke forstår ved folks lyster, men så længe det foregår mellem ligeværdige partnere, der indgår i det frivilligt, så har jeg ingen problemer med det - jeg behøves ikke at forstå det.
Men...ved du overhovedet hvad du snakker om? Tror du at S/M kun handler om at svinge en pisk?
Det handler om uendeligt meget mere end dét...
tilføjet af

hej

Kan ikke se hvad det ellers skulle handle om. Du får det jo nærmest til at lyde helt storslået. Det er jo ikke andet end syge personer der elsker smerte.
tilføjet af

satans

Ok så... kan jeg gå ud fra, at du har en masse erfaring inden for dét område, siden du kan stille en diagnose??
Hvordan er det nu lige at et ordsprog siger.... "It takes one, to know one"? :-)
tilføjet af

Tykke piger er flotte

Nej jeg har altid været helt vild med tykke piger. En stor krop er fantastisk og indbydende. Derfor skal man ikke skamme sig når man er tyk, men nyde det.
Jeg er en tilbeder og har altid ønsket mig en tyk dame, der er over de 100 kg
tilføjet af

Her er et godt råd.

Hej med dig.
Jeg er selv en ung pige på 25 som er lidt overvægtig. Jeg er gift og har to børn, men ville godt se lidt smart ud selv om jeg er gift og har børn. Jeg er startet med noget der hedder eat "spis for livet" man skal spise fed mad men ikke sukker og noget vidre brød, og på 4 uger har jeg tabt 5 kg, 5 cm i livet og 3 cm på enden og 2,5 cm på mine lår og 4 cm om brystet, det er ikke bare en kur men en ny livsstil, jeg ville sige til dig at det er være at prøve. Hvis du ikke lige kan finde nogle i nær heden af dig eller ville vide mere kan du skrive til mig på seba2@sol.dk og jeg ville fortælle dig meget mere. Jeg håber at du ville give lyd fra dig.
Med venlig hilsen Malene.
tilføjet af

Shubidua

Kviner bløder !
Mænd barbe'r sig,
og bløder også,
hvis de skæ'r sig
tilføjet af

Har du læst overskriften

Der står SEXFANTASIER, og hvis du synes, at det er sindsygt klamt, at læse om andres vaner/fantasier, så er du velkommen til at læse en bog i stedet for, der vælger du også selv emnet. Enhver har ret til selv at vælge til og fra, uanset hvor underligt andre måtte synes om det de gør alene eller sammen med partner.
tilføjet af

mallemus

Tak for rådet - men ellers tak. Jeg klarer mig på den gode gammeldags metode... Spise fornuftigt og motionére :-)
tilføjet af

Tykke piger også til unge fyre:-)

Hejsa pige på 27.
Jeg læste lige dit indlæg, og fik lyst til at svare dig. Der er nok en del der betragter tykke piger på den måde du skrev, men det er ikke alle. Jeg er en fyr på 23, som skam tænder på store piger, og jeg er bestemt ikke alene om det. Det er noget spændende og frækt ved tykke piger, som man ikke finder hos de " almindelige " slanke piger. Jeg synes det er rigtig lækkert med en del kilo formeget. Jeg kan godt lide at der er noget at holde fast i, og at det ikke er en der er ved at knække bare man holder lidt fast i hende:-) Har det på samme måde som dig med dine S/M fantasier. Kunne godt tænke mig at prøve at udleve dem, men har en kæreste der heller ikke har lyst. Nå men, det var bare det jeg ville sige. Håber det giver dig mod på at fortsætte din jagt. Held og lykke...
tilføjet af

Jens Peter

Tak for svaret, det er dejligt at høre.
Så må jeg jo nok efterhånden konstatere, at det er mig der er forkert på den :-)
tilføjet af

Før dig frem Kvinde!

Jeg er en lykkelig gift mand på 38. Min kone er den smukkeste, dejligste, mest sexede kvinde jeg kan forestille mig - og hun vejer lige præcis 124 kg. Jeg elsker hvert et kilo, hver en delle, hver en cm. på hendes krop!
Jeg mødte hende for snart 10 år siden, da hun en dag trådte ind i min virksomhed. Det hele gyngede og sejlede på hende og jeg kunne ikke lade være med at stirre på hende. Jeg skal indrømme, at indtil den dag havde de fleste kvinder i mit liv været slanke og det var også dem jeg kiggede mest efter på gaden, men hende her...wauw! Den måde hun førte sig frem på og det smil hun sendte mig, var nok til at jeg var solgt på stedet og et par år senere var vi gift.
I dag kigger jeg også langt efter de tykke piger -dem som vel og mærke holder hovedet højt og fører sig selv frem med værdighed. For det gælder med tykke piger som med slanke piger; det er dem der udstråler selvtillid, selvsikkerhed og troen på sig selv som smukke, sexede kvinder, der er de mest tiltrækkende.
Så hvad angår dine oplevelser på chatten, så kan jeg kun svare, at vi er mange "almindelige" mænd, som elsker store, bløde, dejlige kvinder.
tilføjet af

ja tykke piger er klamme

Alle de fyre som skriver at tykke piger er ok er enten ikke helt normale eller også meget sørgelige. Jeg er en helt normal fyr på 23 og jeg kender ingen! og jeg mener INGEN som tænder på tykke piger!!! Vi alm. fyre (99,999%) tænder på slanke piger med en lille fast røv. Sådan er det. Så se virkeligheden i øjnene og tab dig hvis du vil ha fyrene ska finde dig attraktiv.
tilføjet af

til almfyr

tror du ikke nærmere at det er dig der er UNORMALT snæversynet? jeg er ked af at springe din lille Se og Hør-bobbel, men her ude i den virkelige verden er vi altså blevet trætte af Ken og Babie...
tilføjet af

til nim

Mener du det seriøst??
Jeg går ud fra du er en pige siden du siger sådan noget. Og åbenbart en pige som ikke omgåes normale fyre. Jeg har et bredt udvalg af venner fra alle sociale lag og alle typer. Nogle af dem går mere op i udssendet ved piger end andre, men 1 ting har vi alle tilfældes. At vi gerne vil ha en pige med en go krop.....og det er altså ikke en fed krop. Sorry, og jeg er ked af at briste din illusion, men sådan er det bare, så deal med det!
Så til Nim og jer andre. Get real. Sådan er det bare. Måske er det forkert, det er en anden sag, men vi fyre vil gerne ha lækre slanke piger, og det ved du jo også godt hvis du nu tænker dig godt om.
tilføjet af

Meget naivt...

Det er da ganske imponerende at du kan repræsentere dig selv på vegne af samtlige hankøn verden over. Du er nødt til at revidere din opfattelse en smule, for jeg er helt normal og slet ikke sørgelig og jeg bliver absolut ikke frastødt af tykke piger.
Jeg tror gerne på at i din verden, der er det uacceptabelt - sådan har en del mænd det, ja. Men, du må se i øjnene at du ikke kan udtale dig på vegne af mænd generelt. Der er mange normale fyre der har en anden smag end dig, uanset om du så forstår det eller ej! Det er muligt at du har en bred omgangskreds, men det er da temmelig naivt at tro, at du på den måde kan udtale dig på hele hankønnets vegne.
Nej - vi er mange mænd, der foretrækker en fyldig kvindekrop, fremfor en pigekrop.
Lev med det!
tilføjet af

Æææh...lad mig se......nej!

Okay, nu vil jeg naturligvis ikke fornærme nogen ved at kalde mig selv normal... på den anden side ville jeg nok heller ikke vælge at give dig ret i at 99,999% af alle mænd er enten "normale" eller kun tænder på slanke piger (jeg er da i det mindste glad for at du skrev "slanke" og ikke "tynde").
Personligt vil jeg i hvert fald hellere være sammen med en pige der vejer 10 kilo for meget end en der vejer 10 kilo for lidt.....
Hvad fyre fortæller hinanden når der tales om sex, og om piger generelt, er ikke altid sandheden.
Ked af at briste din bobbel, men som du selv så glimrende udtrykker det: deal med det....
(Kunne jeg ikke i denne forbindelse bede dig om i det mindste at vælge at skrive en hel sætning på enten dansk eller engelsk i stedet for det der The Julekalender agtige overgearede noget?)
Der findes masser af fyre, der vil have meget svært ved at fortælle deres venner hvad de tænder på.... for man vil jo nødigt afskrække dem man helst vil accepteres af ;o)
Og en pige bliver altså ikke nødvendigvis lækker af at være slank.... det er så mit andet ankepunkt.
For mig personligt har lækker meget mere at gøre med hvordan hun har det med sin krop end hvordan den ser ud....en pige der er glad for sit udseende og ikke skammer sig over at vise det er til hver en tid mere interessant end en der gemmer sig under dynen og kræver slukket lys.
Det er ikke lækkert, det er bare kedeligt ;o)
just my .02 units of assorted currency
/Sprocket
tilføjet af

smider den også lige ind her...

Stadig gang i debatten kan jeg se :-)
Meget interessant at følge...
Til dig "Alm. fyr" så kan jeg jo kun sige, at jeg har haft andre oplevelser end dem du beskriver og jeg kan ikke genkende det du skriver. Det er da helt i orden at du har det sådan, der er skam også ting der tænder mig af...men at generalisere på den måde er da vist nok lige at overdrive. Men det viser de andre svar vist også.
Ud over det, så er det jo ikke for at forherlige det at være tyk - og det er vel heller ikke det der er essensen i det. Som MR. og Sprocket også skriver, så er det udstrålingen og selvtilliden der er dominerende, uanset om man er tyk/tynd eller slank.
Siden jeg skrev mit indlæg, har jeg da været bevidst om de signaler jeg selv udsender og må da konkludere, at det vist meget var mine egne fordomme der lå til grund for de ting jeg oplevede.
Så ja, selv om der er mange mænd/kvinder der ikke ville drømme om at indlade sig med "os der vejer for meget", så er det ikke et generelt udtryk for hele racens holdning - uanset hvad medier, "almindelige fyre" og andet oplysning dikterer.
Ha en go' dag :-)
tilføjet af

se jer nu omkring

At vi har forskellig smag kan vi vidst allerede konsterere ud fra de forgående indlæg. Diskutionen drejer åbenbart mere over i hvad der er normalt. Ok lad os så først difinere normalt. Så lad os slå op i ordbogen for at slå difinitionen op. Så kan vi da ikke være uenige. Her står at normalt er det til en hver tid flertallets opfattelse.
Hvordan finder vi så ud af hvad flertallet mener. Vi kunne jo foretage en repræsentativ rundspørge blandt mænd i Dk, men det ville være noget tidskrævende.
Hvad er den normale opfattelse af skønhed? Her ville vi kunne se på hvem medierne fremstiller som skønheder. Jeg ved godt at i nu tænker: Medierne tvinger de uopnåelige idealer ned over hovedet på os! men NEJ dette er ikke korrekt. Når vi i landets mandeblade (M, Euroman, diverse pornoblade) kigger på hvilken type kvindekrop som bliver fremstillet som værende attraktiv, så er der en meget stærk fællesnævner som gør sig gældende. De er ALLE slanke! Jeg ved godt man kan købe blade med tykker piger, men disse udgør et forsvindende lille del af bladene på markedet. Og da vi lever i et samfund med frie markedskræfter hvor udbud og efterspørgsel er den primære determinator for hvad der findes på hylderne, må man konkludere at hovedparten af danske mænd køber blade hvor den slanke kvinde krop er afbilledet. Og så skal i ikke komme og fortælle mig at danske mænd køber i disse blade mod deres vilje, og meget hellere ville kigge på fede piger i stedet. Hvor der er et behov ,skabes der et marked. Men hvor er markedet for jeres skønhedsideal dog småt...og der er må behovet også være det.
tilføjet af

vi tar den lige igen

Så vidt jeg kan se, så har diskussionen aldrig drejet sig om hvad der er nornalt med hensyn til mænds smag i kvinder - der tror jeg såmænd slet ikke at nogen er uenige med dig. Flertallet foretrækker en nogenlunde slank krop - det gælder nok også for kvinder. Men... jeg reagerer på din udtalelse om, at mænd der OGSÅ kan lide tykke piger er unormale og sørgelige. Hvad ligger du til grund for dén påstand? Din vennekreds? Ergo må din konklusion være, at hvis man ikke er en del af majoriteten, så er man unormal?
Ja undskyld mig, men det virker ærlig talt en smule snæversynet og uintelligent.
Normal=at være ligesom alle de andre?
Kors i røven...
tilføjet af

Generation popsmart

Hold da helt kæft noget lort at lukke ud! Jeg gætter på at du går med de største hængerøvsbukser og smider om dig med håndtegn, mens du prøver på at være så mainstream som muligt og synes at alle der har en anderledes smag end dig er "totalt nederen mand"!!
tilføjet af

er du ik flov over dig selv?

Jeg kan næsten ikke sige andet end at hvis du vil diskutere, så må du komme med nogle saglige agumenter for dine holdninger. Ellers syntes jeg du skal ta ned på legepladsen og kaste med sand efter de andre børn.
tilføjet af

svar til tøsen

Tror du lægger noget negativt i ordet unormal. Men jeg difinerede jo lige min anvendelse af ordet i mit sidste indlæg. Og der definerede jeg jo netop normal som værende det som flertallet mener. Og som modsætningslutning kan man jo konkludere at unormal må være det som den resterende del mener. Og her i ligger altså ikke noget negativt. Håber vi nu har fået det på plads.
Jeg har meget respekt for folk som tør stå udenfor flertallet...altså det normale. Det kræver meget styrke at gå i mod andres holdninger og jeg vil personligt til enhver tid også selv forsvare mine synspunkter, selvom de er unormale.
Dette kan du forhåbentligt også se ud af mine indlæg, da jeg må sige at være i stærk modvind. Så til Bff som mener at jeg er bare vil være så mainstream som muligt, så kan jeg kun sige at så havde jeg jo nok ikke fortsat min agumentation vel.
Jeg ved at mit første indlæg har provokeret en del, og det var da også meningen, men helt ærligt tøsen, du havde jo kun fået opbakning indtil jeg kom, så du kan vel tåle lidt fra den anden lejr....
At fyre er sørgelige hvis de kan li tykke piger, er selvfølgelig mest for at provokere. Men jeg tror dog alligevel at en del fyre som påstår at de godt kan li tykke piger, mest siger det fordi at de ikke kan score de slanke. Men derved ikke være sagt at der ikke findes fyre som godt virkelig godt kan li tykke piger. For det ses jo tydeligt her på chatten. SÅ du skal nok finde en fyr som er med på dine lege. Men hvis du vil virke tiltrækkende på majoriteten af fyre her i landet, så skal du nok gå en tur i fitness.
tilføjet af

godt så

Ja jeg lagde absolut noget negativt i ordene unormal og sørgelig, for det var uden tvivl sådan du fremlagde dem. Provokation? Jamen du opnåede dit mål og fik en masse respons, så nu er du vel tilfreds og ja, jeg kan sagtens tåle krtikken - som du ser, hidsede jeg mig ikke op over DIN holdning til tykke piger, men reagerede på dine såkaldte provokationer om de mænd i vores liv. Jeg er absolut en intelligent nok pige til at gennemskue, om en fyr kun vil have fat i mig, fordi han ikke kan få fat i en slank udgave.
At der findes NOGLE fyre som kun vil have en tyk pige fordi han ikke kan score en slank - jamen det skal skam nok passe. Der er brodne kar alle steder. Der er mænd, som kun vil have selvudslettende usikre piger, så de kan pleje deres mandlige ego og føle sig som hulemænd. Der er mænd, som kun vil have unge piger, fordi de ikke kan tåle modspillet fra en voksen kvinde. Der er mænd som kun vil have en dominerende "mor-type", fordi de ikke kan tage en beslutning selv, osv. osv.
Til din sidste kommentar vil jeg bare konstatere, at da jeg for nogle år siden var en slank pige på 59 kg, var jeg ikke et lykkeligere menneske af, at være noget som majoriteten af mænd fandt tiltrækkende. Så det er ikke derfor jeg sveder i motionscenteret nu - det er udelukkende for mit helbred og velværes skyld.
Hvis du kigger tilbage på mit første indlæg, så gik min "beklagelse" ud på de mænd jeg chattede med. Jeg kan helt ærligt sige, at jeg aldrig har haft negative oplevelser med de mænd jeg møder ude i "den virkelige verden".
Og som en sidste afsluttende kommentar kan jeg da lige fortælle, at "han" er fundet og han er hverken sørgelig, desperat eller negativ-unormal.
Men alt i alt - diskussionen er spændende :-)

tilføjet af

til tøsen for en sidste kommentar

jamen det er da godt for dig at du faktisk selv er glad for den krop du har nu. Det er jo det vigtigste, og nej man bliver ikke nødvendigvis lykkelig af at være den som alle syntes er pisse lækker. Det er der jo mange der går og tror, men rart at vide at der er nogle som faktisk har fundet ud af at der er vigtigere ting i livet end at være eftertraktet pga sit ydre. Tror vi er enige om de fleste ting, og ønsker dig da held og lykke med din søgning. Mon du ik kan finde nogle der er interresseret i at lege med dig over nettet her på siden. At dømme ud fra indlæggende fra de unormale fyre;) så kunne det jo godt se sådan ud.
tilføjet af

Tyk eller tynd

Hvis du syntes du er for tyk,skal du gå på en slankekur,hvad kærligheden angår har det ingen betydning om man er tyk eller tynd,de personer der elsker hinanden er ligeglad om man vejer et par kilo formeget, jeg er selv gift med en der vejer et par kilo for meget, men det der tæller er at man har det godt med hinanden,vi elsker hinanden over alt på jorden.
tilføjet af

HEJSA

ALTSÅ hvis du nu gerne vil ha en mand SÅ tager du da bare et smut her til mig FOR jeg elsker da bare STORE piger for der er der da mere at holde af min SNUT
kh palle
tilføjet af

til alm fyr

jeg er ikke selv overvægtig, men disse indlæg fra dig er ganske unuancerede, måske i din omgangskreds, det er sådan at 99% tænder på os slanke piger, men mig bekendt er ca 49% af danmarks voksne befolkning mænd, så øh...
Desuden har jeg en anden indfaldsvinkel, har du og ligesindede nogen sinde tænkt på at der osse er andet at fokusere på end slankhed? Har i tænkt på at, med jeres eget udseende kan i nok ikke få fat i hvem som helst? I har tilsyneladende store standarder for hvordan jeres pige skal se ud, men i kan sikkert ikke leve op til det altid kan i? Jeg mener, store næser, bumser, smalle øjne, forkert ansigtsfacon. dårlig ånde kikset frisure m.m. (whatever) kunne være årsagen til at tykke piger ikke vill have jer..?
I er ikke nødvendigvis attraktive og kan få hvem i vil .. vel?
tilføjet af

Er selv en kraftig pige på alder med dig.

Der er mænd i alle aldre, der tænder på kraftige piger.. Det hele handler om at rette ryggen og turde være sig selv. Din udstråling vil være der samtidig med din holdning. Vær glad for digselv - Elsk digselv.. Store piger er flotte og masser af mænd tænder på det.
Grunden til du nok møder de ældre mænd på chatten er sikkert at de yngre lige skal have fundet sig selv først. Som ung lytter man til hvad idealerne siger og har kammeraterne på nakken hvis man hopper udenfor normerne.. Go for it girl!!!
tilføjet af

Uha - sikke et svar

Men det er nemlig korrekt.. Hvis selvtilliden er der følger udstrålingen med og dermed virker man enormt sexet uanset størrelse..
tilføjet af

xl-dating

Hej hvis du tænder på dejlige store piger, har jeg lige stedet for dig www.xl-dating.dk
der er 80% kvinder.
Så det er bare dejligt
tilføjet af

elsker store piger

svar til dig er skriver tykke piger er klamme det passer ikke, jeg er selv en fyr det tænder helt vild på store fede piger, fra 100 kg og op med stor bred røv.søger en men de er næsten alle optaget.
tilføjet af

Store piger er flotte

Jeg er en fyr på 28 år og selv tyk, men jeg synes i høj grad at tykke piger er helt fantastisk flotte og lækre og jeg forguder dem alle. Men jeg har aldrig haft en kæreste fordi ingen tykke piger kan lide en tyk fyr som mig. Hvis nogen, mod forventning, skulle have interesse - så er min e-mailadresse: a03lara@gmail.com
tilføjet af

...

Der er masser af mænd som kan lide tykke eller fede piger, så er der de mænd som er nysgerrige efter at prøve at dyrke sex med en fed kvinde, og så er der mænd som tænker at tykke kvinder er ustyrligt ulækre og det vil de gerne have lov til at sige til dem, hele tiden, (ligger der måske en lille smule udmygelse med i det? Som vi så kan kæde sammen med s/m)og efter de mænd, som kræver en kvinde skal være skinny (tidl. defineret som værende en god krop) så kommer vi til de homoseksuelle.
Bøsserne hader fede kvinder, jo tyndere en kvinde er, jo smukkere er hun i en homosexuel mands øjne. En tynd kvinde har ingen former og hun ligner derfor mere en mand, som så kan kædes sammen med at en homoseksuel mand finder hende smuk. Se modebranchen, det er sådan det hele er foregået. (Før der kommer ramaskrig, så har jeg vendt den med de fleste af mine mange homoseksuelle venner som alle giver mig ret).
Jeg forstår ikke mange mænds obsession med at en kvinde skal være super slank, det giver ingen mening for mig, i henhold til da mennesket levede i naturen, var det meningen at en kvinde skulle kunne få sul på kroppen, så hun havde nok at give af til sin unge, imens mænd netop skulle være muskuløse og slanke så de let kunne enten jage eller løbe hurtigt væk, og have kræfter til at forsvare sig og sin folk. Idag er det nærmest at en pige skal ligne en 17 årig knægt i vokse alderen, med ingen former. Hvor er det smukke i det?
Man kan nærmeste sige at kønnene glider ind i hinanden, kommer til at ligne hinanden mere og mere, fordi folk forelsker sig i sit eget spejlbillede.
Personligt, finder jeg en kvinde med store bryster, lille talje og store hofter, smuk. En krop med balance, med mål som opvejer hinanden. Hun behøver ikke at være tynd, men bare se sund ud, og det kommer i mange variationer. Man kan stadig godt have en smuk krop uden at være pinagtig slank, fordi man holder sig i form.
Men hvad andre tænder på, er vel deres sag, og hvordan mennesker ser ud , er vel også deres egen sag. Sagens kerne er vel bare at man skal acceptere sig selv og acceptere andre for hvad de er og mindst af alt hvordan de ser ud.
tilføjet af

Tykke piger er hotte

Jeg er en fyr på 29 år og selv tyk. - Et stykke over de 100 kilo. Jeg synes at tykke piger er smukke og intelligente, søde og omsorgsfulde. Jeg har selv det problem med de ældre som du beskriver. Jeg har desværre ikke nogen kæreste og har ikke haft en i flere år. Hvid nogen skulle være interesserede i en snak, så skriv til; a03lara@gmail.com
alle får svar...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.