6tilføjet af

Trådløst netværk

Vi har tre computere i huset, og har internet på alle tre.. Vi kører med trådløst netværk på dem. De to normale fungere perfekt, men vores bærbare computes internet arbejder SYGT langtsomt.. hvad kan vi gøre, og hvad er galt?
tilføjet af

Er det noget nyt?

Er det noget nyt den er begyndt på, eller har det været sådan hele tiden?
Hvor meget signalstyrke viser den bærbare?
tilføjet af

Hvordan føles det i en mikrobølgeovn?

Trådløs netværk sender nemlig på den samme frekvens.
Der er ikke noget smart ved et trådløst netværk, med mindre
du skal arbejde med computer på toilettet. Hvem gider også det??
tilføjet af

svar til fru Jensen

Den har virket dårlig hele tiden... Desuden er signalet godt, det går bare utrlig langtsomt...
tilføjet af

Standarter

Kører alle maskinerne på samme trådløse standart?
Kan det være chatprogrammer eller andre programmer der "stjæler" båndbreden?
Eller i sidste ende, er det maskinen der ikke er nær så kraftig som de stationnære PC´ere? Her tænker jeg på RAM og CPU. Hvad styresystem køres der med?
tilføjet af

Bundet

Jeg er nu ikke ked af et trådløst netværk, for det første har det sparet mig for meget kabeltrækkeri, og man kan flytte om, uden at skulle tænke på kabelhelvedet (som om der ikke var nok i forvejen, med en stationær PC).
I vores gamle lejlighed skulle der have været trukket 20 m kabel, fra stuen, en etage op osv. Så sexede er kabler altså heller ikke at se på, men det er bare min mening.
tilføjet af

Popcorn og skidehus

Ja, jeg havde også hørt et eller andet sted, at det var samme frekvens som mikroovne brugte, derfor lagde jeg for 2 år siden en pose popcorn ved siden af min accesspoint, men de er sku ikke poppet endnu. Sådan noget lort. Så jeg smed min accesspoint ud i skraldespanden. Den kunne jo alligevel ikke varme min mad :(
Men nu kan jeg så ikke længere surfe og skide på samme tid, og det er sku noget lort. Ja, altså at jeg ikke kan surfe på toilettet. Det andet er jo altid noget lort!
Så nu overvejer jeg og brække en mur ned på toilettet for at gøre mere plads, sådan at der bliver plads til en stationær pc'er. Der skal så laves en stor "svinganordning" sådan at jeg har både tastatur, mus og skærm lige ved hånden når jeg sidder og skider.
Som du sikkert allerede har gættet, så er jeg IT-chef i et stort firma. Sådan er det jo, når man er fyldt med gode løsningsforslag.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.