11tilføjet af

Hvilken ekstremsport?

Hvilken ekstremsport foretrækker du ???
Svar venligst, jeg skal bruge det til et stort projekt som du måske vil kunne nyde godt af!!!
tilføjet af

ekstrem?

Hvad mener du med ekstrem?
Basejumping og kampsport.
tilføjet af

ekstremt sport

Øh hej, jeg ved ikke lige om du så synes, det er en ekstremsport, jeg her har til foretrukkende: Det er millitry...? -jeg ved ikke om jeg kan stave dit det, men håber du forstod hvad, jeg mente. Vild hesteridning, jagt og forhændringsløb, synes jeg er ekstremt;)
mvh fra
tilføjet af

wild water rafting

..i kano!
Det er sjovere / farligere end de store behagelige gummibåde, der næsten ikke kan vælte. Og vælter man i en kano i en buldrende svensk foss eller en brusende fransk flod, så mærker man for alvor naturens kræfter og adrenalinen pumper max!
Jeg er 37 år og har dyrket Wild Water Rafting fra før det kom på mode og altid i kano (gummibåd er for kedeligt efter min smag) - det er sjovt, men husk hjælm og benbeskytter for man kan godt slå sig!
tilføjet af

klippeudspring

Jeg glemte lige noget...jeg er tidligere udspringer og har deltaget i et uofficielt EM i udspring fra klippe. Man springer typisk fra 26-35m højde langs skarpe klipper og i bunden kan man kun se sort vand og nogle enkelte klipper der ligger og lurer under havoverfladen.
Også noget der giver fin adrenalin i kroppen iøvrigt skulle jeg hilse at sige! :-)
tilføjet af

car-hanger scating

man har inliners eller skateboard på fødderne og så hænger man sig ellers på en bil i trafikken, har prøvet det en enkelt gang i New York...virkelig cool, det tog mig et helt døgn at komme "ned" igen.....
tilføjet af

jaahh svar...

er selv igang med en opgave om x-tremesport, men nu du spør´ så er mine favoritter klart: Dirtboard, surf og snowboarding... håber du kan bruge det!
peace
tilføjet af

Fridykning

Jeg elsker fridykning..! det er hele mit liv...!
Hilsen Peter Jensen, Århus N
tilføjet af

Deltag i TV-program

Hej
Jeg er journalist på TV2/Øst. Bor du i vores område (vestsjællands eller storstrøms amt) og dyrker ekstrem-sport - cliff-jumping, skateboard fra fly, faldskærmshop fra broer mm.
Så send mig en mail - magu@tv2east.dk
tilføjet af

...

Dykning er ikke ligefrem ekstremt.. og det er alt med heste i øvrigt heller ikke, skulle jeg hilse at sige.
tilføjet af

Downhill

Helt bestemt Mountain bike downhill, kører selv og det er super fedt, får afreageret samtid med at jeg stresser af. Sport hobby og ferie kan afholdes på samtid, det kan ikke være mere cool
tilføjet af

Ekstremsport

Fridykning er en ekstemsport.. så snart der er et eller flere elementer der kan medføre døden ved forkerte valg, er der tale om ekstremsport.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.