19tilføjet af

Vollsmose.

Der har været indtil flere sammenstød mellem unge andengenerations indvandrere og politiet i vollsmose den sidste uge. Brandfolk og politifolk er blevet lokket i baghold og mødt med jernstænger , brosten og molotov- cocktails , da de blev tilkaldt til en påsat brand. ???????????
tilføjet af

Godt emne

Det er et emne der virklig kan sætte mit pis i kog. Giv de møg unger en røvfuld. Det er sku det eneste de forstår.
tilføjet af

Lad dem brænde!!!

Hvis de er så glade for ild, så lad os da se hvad der sker når der nu ikke kommer nogen ud for at slukke den.
Burn the witch:-)
tilføjet af

Straf

Tror faktisk ikke de ved hvor meget lort de egentlig laver..De burde ha den samme straf her hjemme som de ville få i deres eget land .Der ville de ikke bare få en løftet pegefinger ,nej der ville den sgi blevet skåret af .Kald mig bare rasist eller hvad I vil men nu har jeg selv en gang boet der ude og der var ballade jeg ved ikke hvor mange gange .De skulle sende hjem hele bundet 1 gang de laver noget lort ..Men desværre er vores politikere nogen vatnisser .Og politiet må desværre ikke gøre noget ordentligt uden de får en over nakken .De burde ha lov til og bruge samme midler mod dem som de bruger.
Det hjælper ikke noget bare og lade det brænde for hvad med alle de uskyldige det kan gå du over ???
Den bil de satte ild til onsdag nat ,den stakkels mand kender jeg og kan I forestille jer hvordan har er til mode over hans bil i brændt helt ud ????
Hilsen ssb
tilføjet af

Det er synd . . .

at sådan en bande møgunger kan tyrannisere et helt kvarter. Husk på, der bor 10.000 mennesker i Vollsmose, og det er den "hårde" kærne på 15-20 stykker der laver al balladen! De resterende 9.985 opfører sig ordenligt!!
Det kunne være, det ville hjælpe, hvis forældrene sammen med deres unger blev smidt ud, for det må da for pokker være forældrenes ansvar, at deres yngel viser respekt for andre mennesker!
tilføjet af

Meget modent!

Det der foreslås er jo, at man flytter problemet, ikke?
Alle I, der mener, at disse utilpassede børn og unge bare skal smides ud, I er nogle svagpissere.
I kommer ikke med noget konkret forslag til en eventuel løsning på problemerne. I er ikke en skid fremsynede.
Det er for klamt. Lige som det, at man f.eks. på Halmtorvet er lykkelige for sin nye liebhaverstatus. Man skider da på, at problemet så er blevet større i Holmbladsgade, f.eks.
Nej, I er trættende at høre på.
Kom med noget konstruktivt i stedet for at vise hele verden, at I ikke er i stand til at være en del af en løsning. I er vælger nemlig at være en del af problemet.
(Jeg må ikke skrive ordet "spassere", så det gør jeg ikke)
tilføjet af

????

- og hvilken "løsning" vil du så foreslå? Der er da vist ikke den ting, der ikke er blevet afprøvet, og lige meget hjælper det? Hvis forældrene ikke lærer deres unger respekt for omverdenen, hvem pokker skal så??
tilføjet af

Hej Fynbo!

Jeg tror ikke, at JEG kan foreslå en løsning. Eller rettere: Det kunne jeg nok, men jeg er ikke den rette, fordi jeg ikke er en kapacitet på det felt.
Du har fuldstændig ret i, at det bør være forældrene, der skal lære deres børn de spilleregler, der er i den verden vi lever i.
Det er bare et forkert udgangspunkt i netop disse tilfælde, fordi det er for sent. Dvs. den holdning, at det er forældrenes opgave, er et løb der er kørt. De kan ikke selv løfte den. De aner ikke hvordan.
Hvis man skal placere skyld, hvilket jeg mener er irrelevant, men hvis man skal, så er det vel i princippet vores egen skyld. Vi har fra start ikke ladet folk forstå, hvad vi i vores samfund forventede af dem. Vi har ladet det sejle. Ikke i ond vilje; ligesom DE heller ikke handler i ond vilje. Som sådan, ihvertfald.
Jeg selv nægter at tro, at det er et uløseligt problem.
Det, der skal til må være fokus. 100% fokus og nogle engagerede mennesker, der ikke konstant modarbejdes af alle omkringstående.
Det smitter jo af, når "alle" har opgivet, ikke?
Hvis vi alle tager et medansvar, og forsøger med "løfte-i-flok"-princippet, så er jeg overbevist om, at det kan lade sig gøre.
Vi lærer ikke een eneste respekt, ved at vise dem respektløshed. Det må jo være første hug, ikke?
Blot min holdning til det....
tilføjet af

Til en vis grad har du ret.

Hej Solitaire.
Jeg ved godt, det sikkert allerede er for sent at gøre ret meget ved de ballademagere, der er i Vollsmose nu - og dog! Der skulle måske tages lidt mere "håndfast" på dem - jeg mener selvfølgelig ikke med klø, men med en form for konsekvenser. Dem er der jo ingen af.
De unge bliver gang på taget for ulovligheder, og så får de at vide, at "det må man skam ikke", og så kan de tage hjem og fortsætte!
For nogle år siden blev der lagt meget vægt på, at nu skulle man have fat i de små brødre, inden de havde fået "lært" for meget af deres store brødre. Nu er de blevet de store, og hvad er der sket? Intet! Havde det ikke været forældrenes ansvar at arbejde med, så de undgik, at deres smådrenge kom ud i det samme skidt som de store? Der har virkelig været mange tiltag derude og der er stadig engagerede mennesker, der tror på, det kan lade sig gøre, men jeg må da indrømme, jeg begynder at tvivle.
Når jeg skriver, at de bør ud, så mener jeg af Vollsmose. Det kunne jo være, balladeiveren ville stilne lidt af, hvis de blev flyttet til et andet kvarter og eksempelvis en ny skole.
Det er bare lidt af min mening - om dette emne kan der jo skrives romaner. Det er helt fint at debattere sådanne emner, når det gøres ordentligt. Det viser sig bare her på SOL, at de fleste debatter, der handler om forholdet mellem etniske og ikke-etniske danskere, bliver sølet til af personer, der bare ønsker at skabe splid og ufred. Det er umådeligt synd, da det bestemt ikke fremmer forståelsen mellem de forskellige folkeslag, og sådanne oplevelser tror jeg også, mange fremmede har i "det virkelige liv".
Jeg kan slet ikke nikke genkendende til det, der sker i Vollsmose. I "min" lille by er der også mange indvandrere/flygtninge, og her fungerer livet stille og fredeligt. Jeg ved det, for jeg har adskillige udenlandske venner og bekendte. Det er simpelthen en ulykkelig situation, at så mange bor på så lidt plads.
Undskyld, jeg håber ikke mit indlæg er alt for rodet, men det er ved at være sengetid, så jeg er lidt træt.
Godnat og sov godt!
tilføjet af

voldsmose??

Den dag at vi danskere/den vestlige verden stopper med den formålsløse støtte til Israelernes terror overfor palæstinensernes ret til et selvstændigt land - den dag stopper forældrenes påvirkning af de unges foragt mod det danske samfund!! Eller hvad??
Hvorfor tror du en gruppe unge angriber politi og brandvæsen? For sjov?? Fordi de keder sig? Eller fordi de er blevet hjernevasket med had mod alt vestligt og israelstøttende politik??
Ting hænger sammen og dermed også hvad der sker i Voldsmose, på Nørrebro og i Gellerup - de har ingen respekt for de danske værdier. Ligesom alle vi andre respekterer værdier som, at altid køre ind til siden, når en ambulance skal forbi - ligesom at vi ikke arbejder sort og ligesom at vi ikke blander os i, hvad demokratisk valgte præsidenter mener og gør....ligesom i Chile, Nicaragua, Cuba, Congo, Vietnam,og alle de andre steder USA har påduttet andre sin "retfærdighedssans", og mens millioner lever under fattigdomsgrænsen i "Guds eget land".
Ting hænger sammen!!
tilføjet af

vejret skyld

aftnerne er blevet køligere.
tilføjet af

Okay, Fynbo!

Nope, det var ikke rodet. Ikke synderligt, ihvertfald! :)
Så er vi også enige omkring Vollsmose.
Det du mener er altså, at de skal flyttes fra miljøet.
Man gjorde det med rockere, der var kommet i klemme tilbage i 80'erne, tror jeg.
Man tog dem og placerede dem rundt omkring i Jylland, faktisk. Gav dem en chance for at komme ud af et lorteliv, få en ny start.
Og det virkede vist, så vidt jeg ved.
Jeg troede faktisk, at du mente, at man skulle opgive dem, smide dem ud af landet. Deres nye hjemland.
Og det var ikke lige en tanke, jeg kunne lide.
Man siger jo også at det er bedst at forebygge. Det kan vi forældre jo gøre meget i, ikke?
Sørge for, at VORES børn ikke bliver fremmedhadere.
Ping-pong!
Tak for svar. Jeg har selv været fremme med næsen omkring folks unuancerede måde at debattere integration på....
Go' weekend!
tilføjet af

Jeps!

Netop, Solitaire - vi er HELT enige!
Hvis dog bare de politisk ansvarlige dog ville tænke med det, de forhåbentlig har mellem ørerne i stedet for med det, de sidder på!!!
Ha' en god weekend ;o)
tilføjet af

Du store himmel!!

Er det den eneste måde du kan debattere på?????? Hver gang man læser et indlæg fra dig, indeholder det kun en masse svinske ord og ikke et eneste fornuftigt argument!
Find dog et andet sted at udfolde dine perversiteter!!
tilføjet af

knoldesparker

Hvad faen bilder du dig ind din knoldesparker, HAR DU NOGEN SINDE FÅET ER PAR PÅ ØRENE?
Din suptile flødebolle
tilføjet af

det kunne hænde...

for dig hvis du udtrykte så "smukt" ude i samfundet?
Derudover prøv med subtil, hvis du nu alligevel skal vælte dig i fremmeord, - så kan det jo ligeså være tastet korrekt, ikke?
tilføjet af

fingersprog

BoDeGa, du vil måske gerne prøve? Jeg er ekspert i et fingersprog som selv du forstår, jeg vil da med glæde demonstrerer det for dig
tilføjet af

Du er så kløgtig

Så du kan jo få et forsøg......
tilføjet af

Fint

kridt bare banen op lillebror
tilføjet af

jeg vil være dommer

hvor er banen?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.