8tilføjet af

Everton uden Gravesen

Jeg tror Everton klarer sig fint uden Gravesen. Det var da godt de kom af med ham.
tilføjet af

Hold da kæft!i!i!

Graversen er sgu da en af de bedste danske spillere der findes p.t. og det er fedt at se ham i Real Madrid, en klub der passer bedre til ham end middelmådig engelsk fodbold!!!
tilføjet af

At Gravesen er

en af de bedste danske spillere pt... Siger kun noget om den danske standard... Den er lige til at lukke op og skide i.
tilføjet af

Den danske standard?

Ser du fodbold med øjnene lukkede?
Hvis du så den samme kamp som jeg, så lagde du måske mærke til at han kom ind i stedet for FIGO????? Ellers oplagte spørgsmål?
Helt enig med dem der siger at Graver er en af de bedste danske spillere i øjeblikket. Og hans bror Peter ser ud til at følge i hans fodspor.
Hej fra VakseViggo48
tilføjet af

Lukkede øjne?

At Graver kom ind i stedet for Figo, siger jo intet... Der var 25 minutter tilbage af kampen, og Real førte 2-1. Ergo blev han ikke sat ind for at gøre en forskel. Desuden har Figo vist set sin storhedstid.
Dog mener jeg ikke at Graver er en dårlig fodboldspiller. Han er pt. den bedste danske midtbanespiller - ubestridt. Og det er facts.
Peter følger vist ikke i hans fodspor? Middelmådig Superliga-spiller. Graver var meget mere end det, da han var på Peters alder.
tilføjet af

Du har ret....

Okay...dine argumenter holder. Men vi er da åbenbart enige så vidt at Graver er uerstattelig på A-landsholdets midtbane i øjeblikket? Jeg kan ikke få øje på nogen som kan erstatte ham.
tilføjet af

DK's bedste?

..synes jeg da klart stadig er Jesper Grønkjær! Hans debutkamp for Athletico Madrid mod bysbørnene fra Real viste at hans klasse ikke fornægter sig. Som den ikke har gjort siden jeg så ham første gang på Aalborg Stadion da han som 17årig spillede kispus med Deportivo de la Coruñas forsvar i champions league tilbage i '95.
Hvis man skal tale om en DK's bedste, så er det stadig Jesper Grønkjær! Og så vil jeg også nævne både Jon Dahl Tommasson, Martin Jørgensen og Martin Laursen før jeg vil nævne Thomas Gravesen.
Men misforstå mig ikke, det gør ikke Graveren til en dårlig fodboldspiller, de 25 min jeg så i søndags viste da også at det er en spillertype som ham, de mangler hos Real. En spillertype med fighterånd og 110% vindermentalitet.
Desuden: Han er selv den første til at erkende, at han er et niveau under klubbens øvrige 'galacticos' som Beckham, Zidane, Ronaldo, Figo, Raúl, Carlos, Owen, etc.
tilføjet af

Enig!

Her må jeg erklære mig fuldstændig enig! Fordi Jon Dahl i dagens avis lovpriser Gravesen og siger at han er stolt af ham og at det er godt for fodbolddanmark, betyder det jo ikke at Jon Dahl er en dårligere fodboldspiller. Det kaldes proportionsforvrængning.
Men omtale og massiv global mediefokus på Gravesen kan være givtigt for andre dygtige danske fodboldspillere, uden tvivl!
tilføjet af

hvad Marca skriver:

Læs de største spanske aviser AS og Marca. Marca skriver:
>>Gravesen er en modsætning til de mange galacticos på holdet. Og publikum faldt for Gravesens muskelkraft i stedet for galacticos-spillernes ynde. Han kom til Madrid som den svigersøn, han aldrig har været.<<
Det er sagen i en nøddeskal, Gravesen er ikke den udsøgte tekniker som galacticoerne (Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, osv.), men hans muskelkraft og fandenivolskhed er lige hvad kongeklubben har savnet. Men netop det gjorde ham også til den mest uundværlige spiller i Everton, flere Evertonspillere HAR allerede udtrykt at Graveren efterlader et stort hul.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.