4tilføjet af

diskokolaps

nogen der har oplevet en disko hvor lægen ikke tro på det
tilføjet af

diskokolaps

hvis man har en disk, kan det altid ses på en mr skanning, så det er vel bare den vej du skal, så kan i se om du eller lægen har ret.
tilføjet af

diskusprolaps hedder den

Hej
Lidt mere om sagen, hvordan man finder ud af om det er - og hvad der kan gøres ved det:

http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/diskusprolaps.htm
Venlig hilsen
tilføjet af

diskokolaps

Du har nok en af dem der ikke giver smerter, men andre nervesymptomer da bæstet jo trykker mere eller mindre under forskellige forhold.
Hos mig er det slemt, bl. a. har jeg større besvær med motorikken og bliver jævnligt på det nærmeste lammet, og man fandt den efter utallige andre undersøgelser og scanninger, bl.a. i hovedet for at lede efter en svulst, men lægerne vil ikke operere.
Næste punkt er så at få jobcentret til at acceptere at man er hamrende syg, f.eks var min sagsbehandler temmelig sur over at jeg ikke havde havde søgt jobs mens jeg er kæmpede for at komme i byen og købe mad ind, og ydermere er meldt uarbejdsdygtig af min læge.
Bliv ikke syg her i Velfærdsdanmark [!]
tilføjet af

diskokolaps

nogen der har oplevet en disko hvor lægen ikke tro på det

Spørgsmålet kan dog forstås på 2 måder og skal behandles derefter.
Har Du fået konstateret en prolaps ved røntgen eller MR og han ikke vil sende Dig videre til specialister eller anden behandling så skift læge.
Er der ikke blevet undersøgt for en sådan, eller i det hele taget skridt til andre undersøgelser som jeg jo var igennem skal han også få fingeren ud.
Det man kan finde på nettet om sygdomme og andres erfaringer skal man kun bruge til hjælp og ikke til at diagnosticere sig selv, yderligere er der en fare i at en anden bruger henviser Dig til en "kendt "kiropraktor som kan gøre mere skade end gavn.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.