48tilføjet af

Til racisternes psykologer

Sol debatten er desværre plaget af en lille håndfuld racister med en stræk forstyrret virkelighedsopfattelse. Deres virkelighedsopfattelse er så forstyrret, som den kan være uden at blive egentligt hallucineret.
Den slag mennesker kan jo blive farlig for deres omgivelser. Vi kan ikke da ikke have den slags mennesker rendende frit rundt i samfundet. Nu må I som psykologer tage jeres job alvorligt. I stedet for at lade problemet drukne i distriktspsykiatri.
Jeg har observeret følgende træk hos disse racister.
1) De har en forvrænget virkelighedsopfattelse.
2) De har en stærkt overdreven forestilling om, hvad de selv kan udrette.
3) De ser andre mennesker som underordnet deres egne mål.
4) De mangler udpræget evnen til at lære af egne fejl.
5) De har urimeligt mange fantasier om magt, ære og hævn.
Den slags mennesker kan blive meget farlige for deres omgivelser. Der må gøres noget. Og jeg er i og for sig ligeglad, om det er nødvendigt at indlægge dem på ”røde papirer” (= tvangsindlæggelse).
Men noget må der ske!!
tilføjet af

Finale i DM i hest.

Hej brevkasse.
Jeg har bemærket, at der fihndes mange mennesker som udtaler sig om alt muligt.
De er ikke enige, undtagen at dem med en anden mening er de dumme!
Og de er lige gode om det.
Kan de ikke bare drikke en bajer over det i stedet.
tilføjet af

Hvad skal der ske med "racisterne"?

Du lyder som noget stalinistisk affald. Der diagnostiserede man også politiske modstandere som psykiske afvigere og spærrede dem inde. Eller løsningen er måske at finde i Holland med mord og mordtrusler?
Prøv at se ind i dig selv og se om du ikke finder en frustreret stalinist
tilføjet af

vrøvl

muslimer er sku da farligere end racister
jeg betragter ikke mig selv som racist men jeg er
sku bange for muslimer, da de er af natur ret voldelige og ikke kan aceptere andre end deres egen
religion og betragter os andre som fjender
tilføjet af

tro er vrøvl

man skal ikke tro men vide
nå ja men jesus har sikkert levet en gang. fint med det, han har sikkert kunnet noget med lidt hokus pokus som vi i dag kalder trylleri vi ved jo alle sammen at trylleri kun er en masse triks og finger færdigheder det har jesus sikkert levet højt på og han kan da sagtens have blandet det med bedrageri og dermed snydt folk som sikkert ikke var bedre vidende
dengang som så har troet at han var en gud eller noget, men idag tror vi det ikke, for vi ved det,
NÆH NEJ Gud, Jesus, Allah, Satan, Lushiffer, Budda...
Er kun det purre opspind vi ved det i danmark er vi nok ikke så troende som i andre lande men vi bruger kirkerne og Kristendommen Ja da, men kun som tradition ikke som tro
tilføjet af

Korrekt

Vi tænker bare Dansk og på vort land,
Og vil gerne bevare det til vore børn.!!!
tilføjet af

Du er galt på den

Vi er mange som er imod Islams spirende diktatur her i Danmark. Det er ikke det samme som at være rassist.
Men der er ikke en god stemning for visse indvandergrupper, og det kan være uheldigt på længere sigt, hvis der ikke gøres noget effektivt mod det mindretal, som opfatter Danmark og danskerne så svinsk som vi har oplevet i den senere tid.
Det er vist dig der skal være lidt mere realistisk med den der virkelighedsopfattelse.
tilføjet af

Netop

Ja befri danmark
tilføjet af

det staves rasCist

Man er rascist når man generalisere over en befolkningsgruppe pga. husfarve, tro el. des lige. Problemet er, at selvom du prøver, at være moderat i dit indlæg, så undgår du ikke, at lave en generalisering. Det største problem danskere har med muslimere er, at de ikke har sat sig ind i, hvad der kan være i vejen. Udlændinge BURDE jo være taknemmelige og glade for at få lov til at bo et så pragtfuldt sted som dk. Denne indstilling er for så vidt korrekt nok. Jeg tror, at der er rigtig mange der umiddelbart er glad for at bo her. Men flygtninge er flygtninge fordi de er flygtet fra noget og 20-30 af dem har været udsat for tortur. Tortur gør noget ved folk, som er uopretteligt, og det kan selv gennem lang psykologisk terapi højest gøres tåleligt. Forestil dig så, at have en forælder, der har været udsat for tortur. Derudover, at have det svært i skolen, næsten intet socialt netværk osv. osv. - you figure out the rest.
Min opfordring: hjælp dem der har brug for det, og mød folk med åbent sind.
mvh. Sysifos
tilføjet af

De får for lidt kissemisse

De får for lidt
alt for lidt kissemisse
alt for meget hånd
DER ER DERFOR, AT DE ER SÅ’N
De plejede at få så meget
men nu får de for lidt
Ups, nej, jeg er sgu ikke en gang sikker på, at de skide racister nogen sinde har fået for meget.
tilføjet af

???

Jeg håber fandeme det er en joke.Ellers må jeg nok sige at du er det mest uintelligente menneske jeg nogensinde har 'mødt'. Du kan da ikke seriøst mene, at muslimer er mere voldelige af natur!!Nu er jeg så selv indvandrer, min familie kom til Danmark for over 100 år siden fra Tyskland, og jeg vil i allerhøjeste grad mene, at jeg er en del af den kultur der eksisterer i Danmark, ligesom alle andre er. Den danske kultur er multikulturel, ligesom den skal være
tilføjet af

Dine observationer ligner til forveksling de kendetegn der er ved mange psykiatere

De lider i store træk af samme symptomer, og er ude afstand til, at stille diagnoser.
Derfor gør de selv det, når de skal diagnotisere en kollega, så sender de kollegaen til psykolog.
Når psykologen så har stillet diagnosen som et udtalt psykiatrisk tilfælde, der indstilles til tvangspensionering, så forfølges psykologen på livstid af den gale psykiater, en psykiater fra Århus blev tvangspensioneret for 5 år siden, men har side forfulgt psykologen med bål og brand.
Næste fase bliver krisehjælp til psykologen, der nu er blevet offer for psykiaterens galskab.
kolog,
tilføjet af

Ved du? (raceteorier)

Ved ud, at det i første omgang var læger der opfandt raceteorierne. Altså havde disse læger nogle fantasier eller forestillinger om over- og undermennesker.
De første egentlige akademiske raceteorier opstod omkring 1920’erne i Sverige og altså slet ikke i Tyskland.
Disse raceteorier blev hurtigt forkastet igen på et naturvidenskabeligt grundlag. Men det overså nazisterne jo helt bevidst.
Det er jo nok en af grundende til, at nazisterne var så vilde med at brænde bøger.
tilføjet af

intet s i racist

det staves så racist
tilføjet af

Aaad - "Drikke øl med en racist" ?

Føj for den da. Hvad tænker du på?
tilføjet af

Vrøvl retur

der er fandens til forskel på den indvandring der har været til os fra nærtstående lande og den islamiske invasion der foregår nu.
Fra en der selv har adskillige udlændinge i sin familie
tilføjet af

Hallo, overmenneske

"2)De (racisterne) har en stærkt overdreven forestilling om, hvad de selv kan udrette." – Altså også en overdreven forestilling om egne evner og egnen overlegenhed.
(Citat fra det indlæg du selv besvarer.)
Og det må du jo have, når du bruger udtrykket ”tilbagestående” om andre.
Du hoppede lige i fælden. :-P
tilføjet af

Næh

Næh, Soldebatten er ikke overrendt af racister. Det er bare ganske almindelige mennesker som skriver deres oprigtige mening. Synd for dig at du ikke kan acceptere denne sandhed i dit liv.
tilføjet af

hjernedøde mongol

fiksering kan blive nødvendigt til så hjerne-lamme personer som dig
tilføjet af

hej din lille

klamme stodder uden hjerne
tilføjet af

Den passer bedre på humanistiske socialister

Den slag mennesker kan jo blive farlig for deres omgivelser. Vi kan ikke da ikke have den slags mennesker rendende frit rundt i samfundet. Nu må I som psykologer tage jeres job alvorligt. I stedet for at lade problemet drukne i distriktspsykiatri.
Jeg har observeret følgende træk hos disse socialister.
1) De har en forvrænget virkelighedsopfattelse(multikulurelle utopia).
2) De har en stærkt overdreven forestilling om, hvad de selv kan udrette- for andre mennesket - (oplysningsprojektet og et multikultikulturelt utopia.)
3) De ser andre mennesker som underordne, for deres egne mål.
(altså egne danske mennesker som nogen der må stikkes, voldtages,grinea af og ikke respekteres gennerelt)
4) De mangler udpræget evnen til at lære af egne fejl-
(De lod først Hilter og nazisterne ind, og nu satan i form af muslimer.Bare mange tusinde flere end der var tyske tropper).
5) De har urimeligt mange fantasier om magt, ære og hævn.
(Disse kunne ses som virkelighed og kunne betrægtes i Roskilde by under en politisk marsh- disse socialister kastede sten på en humanistisk måde efter politiske modstandere i stærkt undertal)

Ser du dit eget hykleri- Husk Racister(=rettroende nordiske folk med bevisthed om nationaltet og etnicitet) har aldrig haft suveren magt i dk( inus5år som del af det 3 rige- som socialdemokraterne selv valgte)- ergo kender de ikke den politiske magt fornemmelse.
tilføjet af

Omkring racehygiejnen i Sverige og Danmark samt Tyskland

Det er rigtigt, at Sverige og Danmark har gennemført racehygiejne helt frem til 1970, Tyskland ophørte hermed ved krigens afslutning, dog tog Nietzsches søster et hold ariske eksemplarer med til Sydamerika, men resultatet blev retarderet indavl i junglen mellem disse.
Sverige standsede omkring 1960, men Danmark blev ved indtil 1970, hvor regeringen betalte nogle udvalgte til, at levere falske såkaldte vidne forklaringer på, at de kunne bevidne, at de udvalgte var retarderede, og derfor skulle tvangssteriliseres. Der var tale om korrupte politikere, der mod vederlag leverede hvad regeringen ønskede, til reducering af uønskede borgere, typisk var det sociale tabere og prostituerede der blev tvangssteriliseret.
Ikke overraskende var det psykiaterne der udførte denne dårskab, med udpegning af uønskede borgere til tvangssterilisering, det viste sig senere, at det ikke var retarderede, men blot sociale tabere, der blev tvangssteriliseret.
Psykiaterne blev af nogle journalister på ugebladet Press omkring 1990 bedt om, at redegøre for hvordan de kunne stemple flere som retarderede, de blev konfronteret med interviews fra de såkaldte retarderede der blev tvangssteriliseret, men psykiaterne kunne ikke redegøre herfor. De fastholdt rigtigheden i deres påstande, uagtet at journalisterne havde interviewet ofrene, og konstateret, at de ikke var retarderede.
Psykiaterne udviser et intellektuelt udfoldelses niveau, der til sammenligning ofte ikke afviger meget fra en selvdød vandrotte med hjenehindebetændelse…
tilføjet af

Racister findes

Hos alle typer af befolkningen. Der er eksempelvis en del af Nydanskere, der er "fuldblods" racister.
Racisme er ikke noget der er forbeholdt Gammeldanskerne.
tilføjet af

Er det virkeligt rigtigt-

Du godt nok skarp- det jo hele pointen med vores opråb- de har mange flere racister/Islamister en vi har danske+svenske racister!!!
hvorfor tror du??
Det jo fremmede der laver baladen.
Ellers ville det jo er danskere, der render rundt Og hvor tror du folk reagere-?
Der for mange der er nogle SVIN - det må en kok da ku forstå
tilføjet af

"Hedningen" og "nudetnok" er langt ude i hampen

For at ”Hedningen og ”nudetnok” kan sige: ”Æv-bæv, det man siger, er man selv”. – Altså, lave en psykisk projektion. Så er de nød til at skabe et billedet af stereotyp humanist – et billede, der er fordomsfuldt helt ud i det bizarre.
”1) De (racisterne) har en forvrænget virkelighedsopfattelse.” Stod er der i det indlæg de besvarede.
Endnu 2 gik i fælden – Eller måske er det bare samme person.
tilføjet af

Hvor mange ...

... signaturer og profiler bruger du for at få det til at fremstå, som om racister bare er almindelige mennesker?
tilføjet af

Psykopater findes

Psykopater findes i alle folkeslag. Men alt andet lige, så er det lettere at give ”sin” psykopati udtryk igennem racisme, hvis man TROR, at man tilhører et befolkningsflertal.
Ellers er det sgu helt ærligt lidt dumt. – Selv set ud fra et psykopatisk synspunkt.
tilføjet af

du ska ikk

genere mine drenge!! tosse- indlæget blev omformuleret- og hvem startede med projektere dere psykiske crap ??? om racister-
Det kan godt være racist er et fy ord i din bog WANKER- men socialister og humanister har voldtaget det ord- så værdien er smuk- Efter Marianne multihelved har, politisk holdningsbearbejdet begrebet, har det ingen reel værdi- og rammer og betegner hele DF, den ekstreme(juhuu) højrefløj og nervøse Danskere så!!
Hvad er din fælde med (racisterne) hihi jeg brugte snotdumt socialist "list" eller hvad?
De overordnede opstilte erfaringer på "racisters" karakter er ikke passende og så lam- pga. socialismens åbenlyse nederlag og indbyggede "RØDERACISME" på alle områder!
tilføjet af

ps: wanker angreb mens folk sover

Og så anonymt..
vent til de vågner så!!
tilføjet af

Bjælke i øjet?

En "racist" ville stille nøjagtigt den samme diagnose over en "kulturradikal"!
tilføjet af

Racist?

Racismebegrebet er i dag udvandet til at betyde antipati mod en gruppe. Da du tilsyneladende ikke kan lide "racister" er du selv racist!
På hvilken måde er din racisme bedre end deres?
Er vi ikke alle racister? Hvis man har gruppenormer, vurderer man andre efter disse. Medlemmer af andre grupper vil derfor sandsynligvis vurderes lavt, da de har andre normer i følge deres gruppedefinition.
tilføjet af

Tak for dit velformulerede indlæg

Tak for dit velformulerede indlæg. Det har jo kunnet tage flere timer at skrive med stavepladen.
tilføjet af

DU hoppede lige i felden

Det er jo DU der ikke klarer at reflektere dig fram til ag jeg på ingen måde er recist. Det at være mod Islam er noget HELT ANDET end at være rasist.
tilføjet af

haha

Religion er et værktøj for de stærke, til at kontrollere de svage.
tilføjet af

Racist!

Ej det er ikke helt så udvandet som du prøver at manipulere os til at tro.
Racisme defineres som antipati overfor nogle meget specifikke grupperinger. Begrebet er i folkemunde udvidet fra, kun at omhandle det gammeldags genbaserede racebegreb, til også at omfatte nogle grundlæggende individ-fundamenter som kulturel og religiøs baggrund. Det anvendes i øvrigt stort set kun om _nedarvede_ kulturelle og religiøse kendetegn. Det er meget sjældent at fx en dansk konvertit med indfødsret oplever, at han/hun udsættes for egentlig racisme, når de udsættes for religiøse tåbeligheder fra ultraekstremister.
At det så i øvrigt også er ulovligt at diskriminere folk baseret på andre grupperinger ifølge §266 b har selvfølgelig intet med udvidelsen af racebegrebet at gøre. Det er ikke en paragraf der definerer racisme, men en paragraf der præciserer ansvaret ifm. ytringsfriheden.
Et menneske der går amok og ser sig tosset på muslimer defineres ikke som en kulturel, religiøs eller racemæssig minoritet, men som en politisk aktør - et individ. Derfor kan man selvfølgelig ikke lege julelegen med at holde et spejl op og sige: "Det du anklager mig for, er du selv".
tilføjet af

uhha kalder du nu spader og skovle igen

tosse du er en politiskracist- Et-rødtapperat og hykler!
Dette pga. at begrebets omfang har du steriotypt givet, dine bud på racistens kareatertræk, dette rammer en gruppe menneske med forskellig politisk holdning- du fremstiller dem sære og anderledes og opfordret til indespæring- Hej onkel Gobbels- har er du nu blevet kommi nu eller hvad
Tænk du så prøver at forsvare din egen racismen, med "næ for jeg jo den gode" agtige argumenter- tøs
tilføjet af

Pyyyyh!

Racisme er en fordomsfuld stillingtagen til nogle grupper. Det er meninger og dermed tanker. Som tanker er de ”toldfri”, og de kan således ikke forbydes.
Diskrimination kan derimod registreres, håndteres og eventuelt bekæmpes. Handlinger med udspring i negative fordomme mod visse grupper kaldes diskrimination.
Følgelig er det uden mening når du angiver, at en dansk konvertit sjældent udsættes for racisme.
Skulle det foregå ved tankeoverførsel?
Næh, ulovlig forulempelse af minoritetsgrupper er altid diskrimination ifølge §266 b.
Denne kaldes populært ”racismeparagraffen”. Med denne beskyttes grupper kendetegnet ved race,
hudfarve, national oprindelse, etnisk oprindelse, tro eller seksuel orientering mod ulovlig diskrimination.
Den lille håndfuld ”racister”, som trådstarteren tilsviner, er dermed diskriminatorer. Anvendelsen af ordet diskrimination er selvfølgelig ikke indskrænket til brug for §266-området. Åndsfyrsten angriber folk, som diskriminerer. De er ”racister” i hans vocabularium. Som altid smilende med mine lange tænder går jeg ind på hans sprogniveau.
Det yderst intolerante følelsesudbrud, hvormed han nedgør anderledes tænkende, er naturligvis diskrimination af den lille håndfuld ”racister”.
”Man skal ikke kaste med pærer, når ens mor er en hest”!
tilføjet af

du har misforstået

Dem jeg hentyder til er dem der røver, truer med knive, dræber med knive, angriber i flok, ikke har respekt for politi eller andre myndigheder.
Det er hverken flygtninge eller torturofre, men slet og ret personer med en kultur som får dem til at føle sig hævet over andre med anden kultur end dem selv, som de også selv råber til os.
tilføjet af

Ynkelige !!

Skal vi ikke bare blive enige om at kalde racisterne for ynkelige men udenfor pædagogisk rækkevidde.
tilføjet af

kan vi få en definition?

Kan vi få en definition på en racist? En politisk modstander på udlændingeområdet eller hvad? Du er måske selv uden for pædagogisk rækkevidde eller hvad?
tilføjet af

Ynkelig racist 1

En person der egocentrisk tror på egen etnisk overlegenhed og medfødte ret til at herske og en dermed følgende foragt for andre etniske grupper.
(Kilde: Gyldendal Fremmedordbog)
tilføjet af

Ynkelig racist 2

En person der truer, forhåner eller nedværdiger andre mennesker på grund af deres race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering.
(Jf. straffelovens § 266b.)
tilføjet af

Racist

det for man altid skudt i skoene, bare forde man er træt af alle de skide badullaer, der forpæster danmark med alt deres Islamiske sindsyge, vold og voldtægter. Hjem med alt det perkerlort.
tilføjet af

du er nu en snedig én - hva

Tåbe???
Fælde ihh hvor smart- der er da ikke nógen der havnet i en fælde-
I økonomisk afhængige humanister har kaldt og stemplet mig og tusindvis af andre som racister. Vi er så vandt til det, så vi efterhånden definere racisme som et godt begreb, fordi alle mulige ikke racistiske mennesker, er blevet stemplet som racisme - "Hvis de er racister er jeg jo også være det" - så I spasserhumanister har selv 1000 doblet antallet af racister..
Og jeg er jer evig taknemlig- men forvent ikke det bliver gengældt på spor anden vis- måske med et lille LANDSFORÆDDER istedet for racist..
Godt arbejds lyst !!
Vi mangler stadigt nogle flere- hvad med i lægger kristne for had næste gang, de er mange og modtagelige for "VORES" holdninger- hvis de belyses religiøst!!
tilføjet af

smuk kommentar

sådan skal det være.
tilføjet af

Tja,

Hvis vi ikke kan landsforvise disse syge racister, så må vi jo bure dem inde.
tilføjet af

Altså en typisk muslim!

Altså en typisk muslim! Det er da rart at vide at man ikke er helt galt på den.
Læs iøvrigt:
http://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=1596910
tilføjet af

Typisk hvad???

Jeg er ikke muslim. Men selv om jeg var muslim. Så ville det ikke lave om på straffelovens- eller fremmedordbogens definitioner af racisme.
At du kan finde ud af læse nyhedshjemmesider på en selektiv måde imponere mig ikke meget.
tilføjet af

Anderledes tænkende

Kan dem der forfølger anderledes tænkende, selv være anderledes tænkende. – JA
Kan de anderledes tænkende, der følger andre anderledes tænkende, så selv være forfulgte anderledes tænkende. – NEJ, du bytter om på begreberne de forfulgte og forfølgerne. Det er et yin-yang forsvar for meningsløshed.
Du gør dig skyldig i Rasmus Montanus logik. Og din hensigt er klar. – Nemlig, at udvande og devaluere racisme, som begreb, ud i meningsløsheden.
Heldigvis er vi flere, der har logik nok til at ”stå af” for den slags argumentation. :-P
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.